hirdetés

Tesztek

archív

Digoo BB-M1 beltéri IP kamera teszt – A legolcsóbb, mégis király

2016.10.25.

A múltkori ESCam QF001 hatalmas sikere után itt egy újabb beltéri érdekesség. A Digoo terméke HD felbontást, éjjel látást, mozgásérzékelést, online és helyi riasztást, ONVIF támogatást, 90 és 355°-os forgatást, akár egy hónapnyi felvételt, és maximum 3 W-os fogyasztást kínál 6600 forintért. Ez most akkor nevetséges és ciki, vagy para, hogy igaz?

archív

Karácsonyi LED füzérek – Büdzsé fény a fára

2016.10.24.

Kezdődik a karácsonyi szezon, és ahogyan ígértem is, rendeltem 2 különböző fényfüzért, hogy ellenőrizzem a minőségüket. Az egyik 4 dollár alatt volt, a másik pedig 6 valamennyibe került. Kellemes tapasztalatokkal gazdagodtam, de azért hátba vágnám a Gearbest-et most.

archív

Sörhastalanító, kézi zacskóvisszazáró, jégkövek – Gearbest kütyü válogatás vol. 3

2016.10.21.

A filléres kütyüáradat még mindig nem ért véget, ugyanis van egy harmadik adag is a Gearbestes vackokból. Ma egy sörhastalanító valami, egy elektromos, hővel működő zacskóvisszazáró (pl. félig kiürített csipszes zacskóhoz), és egy zacskónyi kőkorong (whisky hűtésére vannak kitalálva) kerülnek a tesztasztalra.

archív

Blitzwolf BW-XRC600 robotporszívó teszt – Puerto Ricó-i takarítónő

2016.10.17.

Végre-végre-végre! Hosszas várakozás után megérkezett hozzám a Blitzwolf vadonat új robotporszívója. Már borzasztóan vártam, ugyanis nyakunkon a kínai robotporszívóipar berobbanása, és a szívemhez közel álló Blitzwolf terméke pont egy kellemes középkategóriát képez a hasonló termékek között. Nem a legolcsóbbak közé tartozik, de még drágának sem mondható, viszont egyáltalán nem tűnik gagyi próbálkozásnak. Eljött az ideje, ...

archív

Csapra szerelhető vízszűrő bemutató – Rossz a csapvized?

2016.10.14.

Néha elég random dolgokat rendelek Kínából. Ilyen ez a vízszűrő is, amely nagyvárosi embereknek egy jó lehetőség a spórolásra is. Ha valaki csak a kellemetlen íze miatt nem issza például a budapesti csapvizet, annak jó hírem van, ez megoldhatja a problémát, így nem lesz szükség többé havi egy köbméter Szentkirályi ásványvízre!

archív

ESCam QF001 éjjellátó biztonsági kamera teszt – Olcsó királyság

2016.10.10.

Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még sok más érdekességet kínál mindössze 8300 forintért. Szép dolog az ígéret, de be is ...

archív

Varázs szivacs, bor hőmérő és golyómágnes játék teszt – Gearbest kütyü válogatás vol. 2.

2016.10.07.

Ahogyan az első felvonás elején ígértem, most itt a második. További érdekességeket rendeltem, mégpedig néhány varázsszivacsot, egy elem nélkül működő, üvegre csatolható bor-pezsgő-miegyéb hőmérőt, és egy kockányi golyómágnest, ami ugye a NeoCube játék másolata. Csak az baromi drága, ez meg nem. Vegyes szalámi következik!

archív

Retro Edison izzók tesztje – Kellemes melegség olcsón

2016.10.05.

Megtiltották az EU-ba való nagykereskedelmi behozatalát a képen látható, hagyományos Edison izzóknak az alacsony fényhasznosításuk miatt. Kapva az ötleten, hogy akkor vajon mennyi embert érdekelhet, hogyan lehet mégis beszerezni őket, gondoltam, hogy kipróbálom, mit kínálnak a kínai webshopok saját felhasználásra, és miért állítják, hogy a teljesítményükhöz képest lókuki a fényük.

archív

Világító cipőfűző, WC-fény és fém borsőrlő teszt – Gearbest kütyü válogatás vol. 1.

2016.10.01.

Nekem hiányoznak néha a régi vegyes szalámik, ezt igyekszem pótolni a, három epizódos Gearbest kütyübazár sorozattal. Egy zöld színű, világító cipőfűző, WC-re szerelhető fény (ti kértétek fészbúkon, ne rám nézzetek!) és egy fém borsőrlő került az első felvonásba. Retro vegyes szalámi következik!

archív

Tibeti hangtálak bemutatója – Spirituális kütyüőrült

2016.09.28.

Gondoltátok volna, hogy a nagy kütyübuziság közepette egyszer csak tibeti hangtálak landolnak nálam? Én sem. Pedig megtörtént. És tök jók, nagyon szeretem őket! Itthon olyan drágák, hogy tutira nem fizetek értük ennyit. Ehhez képest, kintről futárral rendelve is olcsóbbak voltak együtt, mint itthon csak a legnagyobb. Következzen egy kis spiritualizmus!

hirdetés