hirdetés

Tesztek

Smarock S10 Pro atkaeltávolító teszt
atkaeltávolítóGeekbujyingSmarockSmarock S10 Pro

Smarock S10 Pro atkaeltávolító teszt

Szőnyegek szippantós kocsija

írta: Don Kartács2023.01.28.

Volt párszor már szerencsém atkaeltávolító berendezésekhez, és mivel az egészséges életmód kiemelt szerepet játszik mindannyiunk életében, ezért a Smarock termékére is nagyon kíváncsi voltam. Főleg, mert olyan extrákat tud, mint a koszérzékelés, a különböző sterilizálási eljárások – hő, UV, ultrahang –, és hasonlók. 41 700 Ft-ot kérnek érte a 7KFPUP8 kóddal, ami nagyjából a kategória átlaga, se nem sok, se nem kevés, de a műszaki színvonala és a várható egészségügyi kockázatok megelőzése miatt ennyit bőven megér az S10 Pro, főleg hogy a lengyelektől érkezik ingyenes szállítással.

9.4
/10
BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje
BlitzwillBLITZWILL BWL-FL-0002BLITZWILL-BWL-FL0001lámpa

BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje

Jól állnak a talpukon

írta: Don Kartács2023.01.26.

Számtalan világító dekorációt, lakáskiegészítőt, mi több, lámpát teszteltem már, de szerintem álló megoldásokhoz eddig nem volt szerencsém. Most két, koncepciójában merőben eltérő, kivitelezésükben viszont nagyon hasonló BlitzWill terméket vettem górcső alá, az egyik inkább modern, appból vezérelhető és okosotthonba integrálható hangulatvilágításként szolgál, a másik pedig egy funkcionális háttérfény, olvasó funkcióval. Mindkét termék cseh raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett, az árakat viszont szándékosan nem lövöm le a cikk végéig.

BlitzHome BH-AP2501 légtisztító teszt
blitzhomeBlitzHome BH-AP2501BlitzWolflégtisztító

BlitzHome BH-AP2501 légtisztító teszt

Csúcsra tör, hegyi levegővel

írta: Don Kartács2023.01.23.

A BlitzHome BH-AP2501 a BlitzWolf almárkája, ami egy ideje ontja a kiváló légtisztítókat, jellemzően a konkurenseknél olcsóbban. A korábbi BW-AP széria jelentős ráncfelvarráson esett át, ami új, pofásabb külsőt, modernebb appot, UV sterilizálást és anion kibocsájtást jelent. Meg a korábbiaknál nem sokkal vagy egyáltalán nem magasabb árat, 31 000 Ft-ot kérnek érte a BGHCNY02 kóddal EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
ACGAM ET225E elektromosan állítható asztal teszt
AcgamACGAM ET225állítható asztalelektromosan állítható asztalhátfájásnyakfájás

ACGAM ET225E elektromosan állítható asztal teszt

Ezt vedd, mert olcsó és jó

írta: Don Kartács2023.01.19.

Nemrég írtam egy cikket arról, hogy mi alapján érdemes elektromosan állítható asztalt vásárolni, és ott már lelőttem a poént, vettem magamnak egy ACGAM ET225E elektromosan állítható asztalkeretet. A kétmotoros, 125 kilogrammig terhelhető, maximum 180x80 centiméteres asztallapot fogadni is képes motoros váz megjegyez 3 pozíciót, van benne felállásra emlékeztető funkció, becsípődés elleni védelem, sokkal olcsóbb, mint az itthon kapható modellek, ugyanis 83 600 Ft-ba kerül az ACGAMET225 kóddal. Lengyel raktárból küldték, többletköltségem nem volt, 5 nap alatt megkaptam, mi ez, ha nem egy jó deal?

9.4
/10
Így válassz elektromosan állítható asztalt
AcgamACGAM ET225állítható asztalelektromosan állítható asztalGeekbuying

Így válassz elektromosan állítható asztalt

Megoldás az ülőmunka egészségügyi kockázataira

írta: Don Kartács2023.01.16.

Ez a cikk tulajdonképpen egy "módszertani" útmutató elektromosan állítható asztalokhoz. Mivel minket is elért az ülőmunka legnagyobb hátránya, a hát- és nyakfájás, így szabadidőmben utánajártam annak, hogy az itthonról és a külföldről beszerezhető asztalok közül melyiket érdemes megvásárolni. Jó sok boltba elmentem, össze-vissza fényképeztem, megállapítottam a végeredményt, majd vettem egyet - lelövöm a poént, egy ACGAM ET225E-re esett a választásom -, erről a folyamatról olvashattok most, zanzásított formában, a saját tapasztalataim alapján.

KERUI KR-X9 ajtócsengő teszt
Banggoodcsengőkamerás csengőKERUIKR-X9X9

KERUI KR-X9 ajtócsengő teszt

Lehet-e egy noname cucc jó?

írta: Don Kartács2022.12.13.

A Banggoodon X9 néven elérhető ajtócsengő képes videóképet és hangot is közvetíteni, és grátiszként az eszközt nyomkodó delikvens arcát is rögzíthetitek. Sőt, akár 37 dallam közül is válthattok, mindezt 7000 Ft-ért, ingyenes szállítás mellett, és az ár már az áfát is tartalmazza. Túl jó vétel lenne ennyiért vagy ez egy teljesen használhatatlan cucc? Lássuk!

8
/10
Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés teszt
BH-JC01blitzhomeBlitzWolfgyümölcsprés

Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés teszt

Újabb ügyes szerkezet a BlitzHome konyhájából - szó szerint

írta: Ambient2022.12.02.

A BlitzHome egy olyan brand, amely közel áll a szívemhez - lévén, hogy elég sok termékükkel találkoztam már -, és elég sokat használok is a mai napig, például a robotgépüket. A legújabb konyhai eszközük, a BH-JC01 névre keresztelt gyümölcsprés, a már megszokott, letisztult, elegáns megjelenésével passzol a márka termékpalettájába. Az elvárás vele szemben is az volt, mint a korábbi BW eszköz esetében: jó áron biztosítson stabil, megbízható működést, és kiemelkedő végeredményt. A BGXIFD096 kuponnal cseh raktárból, pár napos szállítással 31 500 Ft-ba kerülő termék pedig pozitív meglepetéseket is tartogatott .

9.2
/10
BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt
BlitzwillBlitzWolfBW-NL1neonokos világítás

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt

Üdítő érdekesség a BlitzWolf konyhájából

írta: Ambient2022.12.01.

A BlitzWill BW-NL1 az újdonsült almárka első termékeinek egyike: egy három méter hosszú, flexibilis, okos RGBIC LED-szalag. Vezérelhető távirányítóról, de van hozzá applikáció is, könnyen hajlítható, szabadon programozható, és hangvezérelhető is, ezáltal tud zenére villogni. A kreatív hangulatvilágítás EU raktárból is megvásárolható, a BGXIFD095 kuponkódot beütve pedig cirka 18 100 Ft-ért a tiétek lehet. Most pedig lássuk, mit tud a neon világítást utánzó kütyü.

9.2
/10
Neabot Nomo Q11 önürítős porszívó teszt
gadgetplusneabotNeabot Nomo Q11önürítő robotporszívó

Neabot Nomo Q11 önürítős porszívó teszt

Formatervezési bravúr

írta: Don Kartács2022.11.30.

A Neabot egy takarítóeszköz gyártó, és ők is bele akartak kóstolni az önürítős porszívó iparba, viszont nem szerettek volna egy átlagos kinézetű berendezést legyártani. Helyette formatervezési bravúr lett, amit alkottak, és műszaki téren is igencsak ott van a szeren a Q11. Ráadásul akár 30 napra is automatizálható, vagyis mindent maga intéz, ehhez képest nem is lett vészesen drága. 125 100 Ft-ot kérnek érte az RKBHU80 kuponkóddal, a szállítás ingyenes, a terméket lengyel raktárból küldik, további költségetek nem lesz.

8.8
/10
Dreame D9 Max robotporszívó teszt
BanggoodD9 MaxDreame

Dreame D9 Max robotporszívó teszt

Visszataps a jó előadás után

írta: Don Kartács2022.10.14.

A Dreame D9 Max a robotporszívó tápláléklánc közepes modellje, sok mindent tud, de mégsem kérnek el érte egy vagyont. Virtuális falak, no-go zónák, lézeres térképépítés, remek küszöbmászás, kizárólag a nagyon drága, önürítős funkciók hiányoznak. Ez viszont látszik is az árban, a BGdddddd9max kuponkóddal 117 900 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett, ami ma már egyáltalán nem tűnik soknak az olyan porszívók mellett, mint a Roborock S7 széria, ahol akár 1000 eurós modellek is felbukkannak.

9.4
/10

hirdetés