hirdetés

Tesztek

ANCBlack Friday 2020OneodioSuperEQvezeték nélküli fejhallgató

SuperEQ S1 fejhallgató teszt

Bedurvult a OneOdio vadhajtás

írta: Don Kartács2020.11.27.

A SuperEQ márkáról még nem olvashattatok az oldal hasábjain, ugyanis mi is csak nemrég tudtuk meg, hogy a OneOdionak van egy leválasztott termékvonala, amit kifejezetten fiataloknak szánnak. A SuperEQ név ezeket a termékeket tömöríti, az S1-es modell pedig egy OneOdio technikára építkező, aktív zajszűréssel és hangátengedéssel ellátott modell. A cucc kifejezetten olcsó a tudásához képest, 15 000 Ft-ot kérnek érte az S1GET30 kóddal. A szállítás szokás szerint áfa- és vámmentes.

8.8
/10
ANCfejhallgatóOneodio

Oneodio A30 és A40 zajszűrős fejhallgatók tesztje

Jobb az újabb, de azért az öreg is jó a háznál

írta: Don Kartács2020.11.07.

A Oneodio termékeit kifejezetten szoktuk szeretni, eddig nem nagyon találkoztunk a cég égisze alatt olyan termékkel, amelyik rossz lett volna. Az aktív zajszűrős - ANC - fejhallgatóik éppen most estek át generációváltáson, az A30 az új, míg az A40 a régebbi modell, így "összekóstoltuk" őket, hogy látható legyen a fejlődés. Azzal mindenesetre nem lehet vádolni a vállalatot, hogy túlárazza a termékeit, a Get30 kuponkóddal a Harmincas 14 100 Ft, míg a Negyvenes 13 300 Ft-ba kerül, és mindkettőre érvényes a szokásos 24 hónapos garancia.

fejhallgatógamerOenodio

Oneodio Pro-M és Pro-G fejhallgatók tesztje

Sose merül le

írta: Don Kartács2020.09.12.

A Oneodio palettájáról már teszteltem több remek fejhallgatót – az A70-et és a Pro-10-et egyben, míg az A10-et külön -, így adta magát a dolog, hogy a termékskála másik végén lévő mikrofonos megoldásokat, a Pro-M-et és a Pro-G-t is kipróbáljam. Mivel éppen a COVID járvány második hullámának kitörése előtt állunk, emiatt a gyerekek jó eséllyel online oktatásban, mi munkavállalók pedig home office-ban fogjuk eltölteni a következő hónapokat. Vagyis jól jön egy jó mikrofonnal felszerelt fejes, hogy a meetingeket és a tanórákat abszolválni tudjátok. Ehhez ad segítséget a Pro-G 7900, illetve a Pro-M variáns 10 800 Ft-ért, amihez a rend35 kupont kell használnotok.

fejhallgatónoise cancellingOneodio

Oneodio A10 zajcsökkentős fülhallgató teszt

A főnök csöndet kiáltott

írta: Don Kartács2020.08.18.

Néhány hete áradoztam a Oneodio termékeiről, amelyeket méltán neveztem az év meglepetéseinek. Most itt a nagyfőnök, a cég palettájának a majdnem csúcsmodellje, a Oneodio A10, ami az ANC szériába tartozik, vagyis aktív zajcsökkentéssel rendelkezik. Ez sem lett észveszejtően drága, ráadásul most jár nektek -35% kedvezmény a SUPERCHOLLOS kód beírásával, így az ár megáll 16 000 Ft körül, ingyenes szállítás mellett.

9.4
/10
AliexpressIndiegogoKZ

KZ S2 TWS fülhallgató teszt

Ronda és finom

írta: Don Kartács2020.08.14.

A KZ márkáról már sokszor írtunk, láncos kutyái vagyunk a brandnek, de minden okunk megvan rá. A nagyon óvatosan fogalmazva célszerűnek nevezhető küllem mellé minden esetben masszív hangzást kapunk, ráadásul buksztárca kímélő árazás mellett. Az S2 már nem az első wireless KZ termék, de az első, amit Indiegogon megfinanszíroztam, így mindössze 35 dolcsiért egy kicsivel boldogabb ember lettem. Aliexpress-en viszont már 28 dodóért, forintra lefordítva, 8200-ért is meg lehet kapni.

9.2
/10
fejhallgatóOneodiovezetéknélküli

Oneodio A70 és Pro-10 fülhallgatók tesztje

Az év meglepetés cége

írta: Don Kartács2020.08.04.

A beszédes nevű cégről lehet, hogy sokan nem hallottatok még, pedig remek termékeket gyártanak, leginkább fülhallgató kategóriában. Két versenyzőjüket - a vezetéknélküli A70-et és a DJ-zéshez is ajánlott Pro-10-et – teszteltük, és az alacsony ár ellenére is kifejezetten pozitív eredmények születtek. Hosszú üzemidő, meglepően jó hangminőség, tandem zenehallgatás, rendkívül kis méret, és igencsak jutányos árazás. Mindkét termékhez 2 év garanciát ad a gyártó, az A70-ért 10 700 Ft-ot, míg a Pro-10-ért 9000 Ft-ot kérnek, mindkettő a vámhatár alá eső összeg.

Blitzwolf BW-ES5Blitzwolf.shopType-Cvezetékes fülhallgató

Blitzwolf BW-ES5 vezetékes fülhallgató teszt

A kábel még nem tűnt el

írta: hajas2020.07.24.

Manapság egyre több ember használ TWS, azaz vezeték nélküli fülhallgatót, hiszen ezek minősége egyre jobb, az árak pedig a hatalmas kínálat miatt egyre inkább lefelé mennek. Azonban ettől még a "hagyományos" vezetékes füleseket nem érdemes eltemetni, hiszen vannak előnyeik a vezeték nélküli változatokkal szemben. A Blitzwolf.shoptól érkezett hozzánk a Blitzwolf BW-ES5 Type-C csatlakozós fülhallgató, amit az AXSNV1VT kuponnal 5990 forintért tudtok megrendelni, 18 hónap magyar garanciával és villámgyors szállítással.

8
/10
BlitzWolfBlitzwolf.shopBW-GH1gamerheadset

Blitzwolf BW-GH1 gamer fejhallgató teszt

Irány játszani!

írta: hajas2020.07.20.

Korábban teszteltünk már Blitzwolf TWS füleseket, órákat, okos kütyüket, most pedig lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljam a BW-GH1 névre hallgató gamer fejhallgatót. Kényelmes fülpárnák, remek anyaghasználat, nagyszerű hangzás, menő RGB világítás - ezeket mind garantálja a BW-GH1, amit a Blitzwolf.shoptól ti is meg tudtok rendelni 15 490 forintért az U4NKXSU9 kód felhasználásával, ráadásul 18 hónap magyar garancia és gyors szállítás is jár hozzá.

9
/10
AIRAUX AA-UM3Blitzwolf.shopTWS fülhallgató

Blitzwolf AIRAUX AA-UM3 TWS fülhallgató teszt

Hajtűkanyar

írta: hajas2020.07.16.

A Blitzwolf almárkája, az AIRAUX szép sorban hozza ki az új fülhallgatóit. A legújabb delikvens az AIRAUX AA-UM3, ami kifejezetten a sportolók számára lett kifejlesztve. Garantáltan nem fog kiesni a fületekből, szerintem nagyon kényelmes, rettentő egyszerű a használata, ráadásul ellenáll a verejtéknek, így az intenzív edzések alatt sem kell aggódnotok, hogy tönkremegy. A kütyü a Blitzwolf.shop jóvoltából érkezett hozzánk, és küldtek kuponkódot is. 10 990 forintért tudjátok megrendelni a PZY55RHG kuponkóddal, ráadásul villámgyors a szállítás és 18 hónap magyar garancia is jár hozzá.

8.6
/10
agybadugósAweiBanggoodTWS

Awei T10C fülhallgató teszt

Kettő a magyar igazság

írta: Don Kartács2020.07.04.

A T10C az Awei első próbálkozása az 5.0-s TWS eszközök között, a nagy durranás reményében pedig megfejelték az kütyüt egy vezeték nélkül tölthető tokkal is, ami elég vágykeltő. Miután megszereztem a tesztpéldányt, szomorúan konstatáltam, hogy a bal füles valamivel interferál, ami egy alig hallható, de borzasztóan idegesítő alapsercegésben manifesztálódik. A mindössze 13 250 forintos ár ellenben annyira jó volt anno, hogy újra kértem az eszközt; ebből viszont a Rendeljkínait történetének majdhogynem leghosszabb használttesztje keletkezett.

8.2
/10

hirdetés