hirdetés

Tesztek

SuperEQ Q2 Pro TWS fülhallgató teszt
ANCSuperEQTWS

SuperEQ Q2 Pro TWS fülhallgató teszt

Másodjára összejött

írta: Don Kartács2021.11.22.

A SuperEQ a OneOdio almárkája, és alapvetően a fiataloknak szánt termékeket tömöríti. Mivel a OneOdio saját neve alatt nem ad ki TWS füleseket - csak a fejhallgatókra koncentrál -, ezért aki ilyen termékeket keres, az a SuperEQ háza táján nézelődjön. Főleg, hogy egész jó kis ANC-s füles lett a Q2 Pro, jól szól, van ambient módja is, viszont az ilyen típusú szolgáltatások az árat is feljebb hajtják. 15 300 Ft-ot kérnek érte a Q2PRO20%OFF kuponnal, a szállítás ingyenes, átlagos ideje 7 nap,  és a cég fizeti a termékei után az áfát.

9.2
/10
QCY T16 TWS fülhallgató teszt
AliexpressaptxQCYt16TWS fülhallgató

QCY T16 TWS fülhallgató teszt

Tamagotchi vibe

írta: hajas2021.11.10.

A QCY HT03 és a T13 után a vállalat egy másik újdonságát, a T16-ot is górcső alá vettük. A gyártó igyekezett minél több földi jóval ellátni a készüléket, így például kapott Bluetooth 5.2 és aptX Adaptive támogatást, saját ízlés szerint testreszabható érintőgombokat, valamint gyorstöltést is. Ez mind szép és jó, de van néhány dolog, ami nem igazán sikerült túl jóra. A kütyü egyébként nem terheli meg túlságosan a pénztárcátokat, pláne november 11-én, hiszen a szinglik napi őrületnek köszönhetően mindössze 8900 forintért rendelhetitek Kínából, ingyenes szállítással.

7.8
/10
QCY T13 TWS fülhallgató teszt
AliexpressQCYT13TWS fülhallgató

QCY T13 TWS fülhallgató teszt

Üzemidőben nagyon ütős

írta: hajas2021.11.09.

Ismét egy QCY fülest vettünk górcső alá, ezúttal a T13 névre keresztelt készülék lett a tesztalany. A belépőszintű fülhallgató iszonyatosan hosszú üzemidővel rendelkezik, in-ear kialakításának köszönhetően kényelmes a használata, letisztult formavilága és a hangzása is tetszetős. Az érte kért 6900 forint szerintem teljesen reális, viszont érdemes sietni a rendeléssel, hiszen a kedezményes ár csak a 11.11-es akcióban érvényes, utána már csak drágábban tudjátok beszerezni.

8.4
/10
QCY HT03 aktív zajszűrős TWS fülhallgató teszt
AliexpressQCYTWS fülhallgató

QCY HT03 aktív zajszűrős TWS fülhallgató teszt

Csend a zajban

írta: hajas2021.11.08.

Több, mint két év eltelt azóta, hogy QCY fülhallgató járt szerkesztőségünkben. A T1C egy igazi kis olcsóság volt, azóta pedig megszámlálhatatlan mennyiségű TWS fülest dobott piacra a kínai vállalat. Most az egyik legújabb üdvöskéjüket, a HT03-at kaparintottuk meg, ami aktív zajszűrővel és egész jó hangzással rendelkezik. 11.11 alkalmából rendkívül jó áron zsákolhatjátok be Kínából, mindössze 10 100 forintot kell érte fizetnetek.

9
/10
BlitzWolf BW-FYE13 TWS fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfBW-FYE13TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-FYE13 TWS fülhallgató teszt

Ütős a basszus

írta: hajas2021.10.25.

Már a 13. tagjánál jár a BlitzWolf FYE széria, de hiába a méretes létszám, nem lehet megunni a farkasos cég füleseit. A BW-FYE13 hosszú üzemidővel, Bluetooth 5.2-es szabvánnyal és Qualcomm chippel, duális dinamikus meghajtókkal igyekszik belopni magát a vásárlók szívébe. A BGfa4161 kuponnal 11 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be a Banggood kínai raktárából, ráadásul ez az összeg már a Banggood Express szállítási módot is tartalmazza, így extra költségek nélkül kapjátok kézhez.

8.4
/10
BlitzWolf BW-FPE1 TWS fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfbw-FPE1TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-FPE1 TWS fülhallgató teszt

Ultravékony darab

írta: hajas2021.10.20.

A BlitzWolf nemrégiben rántotta le a leplet az újgenerációs fülhallgatóiról, és egy új termékcsaládot is bemutatott, ami az BW-FPE nevet kapta. A széria legelső tagját, a FPE1-et sikerült megkaparintanunk, ami egy különleges, extra vékony tokban érkezett meg hozzánk. A dizájn impozáns, az anyaghasználat kiváló, és még az ára sem vészes, a BG68d76f kuponkóddal 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozhatjátok el a Banggood kínai raktárából, minimális szállítási díjjal, extra költségek nélkül.

8.8
/10
BlitzWolf AirAux AA-UM12 sportfülhallgató teszt
AA-UM2AIRAUXBanggoodBlitzWolf

BlitzWolf AirAux AA-UM12 sportfülhallgató teszt

Hordozhatatlan koncepció

írta: Don Kartács2021.10.14.

A BlitzWolf sportos fülhallgató vonala eddig is erős volt, jellemzően ezeket a termékeket az AirAux almárka alatt tömörítették. Új modelljük az AA-UM12, ami a szokásos edzős ismérveket tudja magáénak: hosszú üzemidő, izzadtságnak ellenálló IPX5 szabvány, energiatakarékos BT 5.1 vezeték nélküli átvitel és ütős basszus, ami elnyomja a többiek lihegését az edzőteremben. A cuccért a BGHU1066 kuponnal nagyjából 7000 Ft-ot kérnek, ami magában foglalja a Banggood Express szállítást is, így a vámmal és az áfával sem kell foglalkoznotok.

8.6
/10
BlitzWolf BW-ANC5 zajszűrős fejhallgató teszt
ANCBanggoodBlitzWolfBW-ANC5

BlitzWolf BW-ANC5 zajszűrős fejhallgató teszt

Jó lépés a zenei sakkjátszmában

írta: Don Kartács2021.10.07.

A BlitzWolf előrukkolt egy zajszűrős fejhallgatóval, ami minőségben és tudásban is szintet lépett a korábbiakhoz képest. Ha leemelitek a fületekről, megállítja a zenét, elmuzsikál 50 órát, pikk-pakk feltölthető, és persze remekül eliminálja a háttérzajt. Az anyaghasználata pedig nagyon nem blitzWolfos, nem kelt olcsó hatást, de ezzel az ára is magasabb régióba szökkent. 27 600 Ft azért már nagyon nem a belépőkategória, viszont ez az összeg már tartalmazza az áfa-és vámmentes szállítást is.

9.4
/10
Elevoc Clear TWS fülhallgató teszt
ClearelevocIndiegogostartup

Elevoc Clear TWS fülhallgató teszt

Eltünteti, amire nincs szükség

írta: Don Kartács2021.10.06.

Az Elevoc Clear egy Indiegogo kampány segítségével befuttatott termék, azonban olyan gyártók is mögé álltak mint a Qualcomm, az Intel vagy a Lenovo. A termék hihetetlenül jó zajszűréséről ismert, amit nemcsak a zenehallgatás alatt, de beszélgetés közben is élvezhettek. Elég meggyőző az, hogy 130 km/órás sebességnél sem vette észre a túloldal, hogy autóban ülök? Természetesen más extrákat is tud a nagyjából 21 500 Ft-ba (69 USD-be) kerülő füles, amit ingyenes szállítással küld el a cég.

9.4
/10
BlitzWolf BW-FYE11 TWS fülhallgató teszt
ANCBanggoodBlitzWolfTWS

BlitzWolf BW-FYE11 TWS fülhallgató teszt

Süketszoba

írta: Don Kartács2021.09.01.

A BlitzWolf BW-ANC3 után itt a következő terméke a farkasos cégnek, a BW-FYE11, ami hasonlóan az előzőhöz, zajszűrésre van kihelyezve. Ez viszont olyan durván sikerült, hogy lehidaltam a tesztek során, milyen jól működik a funkció. De ez csak a jéghegy csúcsa, hosszú az üzemideje, remekül szól, kényelmes, ráadásul pikk-pakk feltölthető a cucc. A fülesért cseh raktárból a BGHU0938 kuponkóddal 19 000 Ft-ot kérnek, és ez teljesen reális ár a tudásáért.

9
/10

hirdetés