hirdetés

Tesztek

1MORE EVO TWS LDAC fülhallgató teszt
1More1MORE EVOANCGobooLDAC

1MORE EVO TWS LDAC fülhallgató teszt

Durva csúcstechnológia, ehhez mért áron

írta: Don Kartács2022.05.10.

Nem tudom már hány TWS fülesről írtam eddig tesztet - biztosan több tucatról -, de egyre sem emlékszem, ami LDAC szabványt kezelt, extrém jó minőségű volt, rezgőarmatúrás technológiát használt, gyors- és vezetéknélküli töltést is tudott, és olyan brutális zajszűréssel rendelkezett, mint eddig még semmi, ezeket mind tudja az EVO. Ehhez mért az ára is, 140 EUR-t kérnek érte a világpremier keretein belül a Goboonál, ez nagyjából 53 500 Ft, ami nagyon soknak tűnik, de ez egy nagyon durva fülhallgató. Az áfát intézi az eladó, a szállítás ingyenes, a termék pedig EU raktárból érkezik.

9.2
/10
OneOdio F1 és F2 TWS fülhallgatók tesztje
OneodioOneOdio F1OneOdio F2TWS

OneOdio F1 és F2 TWS fülhallgatók tesztje

Mr. Ízlésficam és Mrs. Jellegtelenség

írta: Don Kartács2022.04.26.

Páros teszt újra, hiszen olyan mennyiségben önti a piacra a OneOdio a termékeit, hogy alig bírjuk követni. Már a TWS fülhallgatók piacán is jelen vannak, egyből két modellel támadnak, a túldizájnolt F2-vel és a visszafogott F1-gyel. Közös jellemzőjük a viszonylag hosszú üzemidő és az alacsony ár, az F2-ért 8000-et, míg az F1-ért 7300 Ft-ot kérnek a 30F2 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, és a cég az áfát is intézi. Ezek az árak tényleg a béka feneke alatt vannak, ennyiért TWS füleseket nem nagyon lehet kapni.

OneOdio A11 fejhallgató teszt
a11basszusOneodio

OneOdio A11 fejhallgató teszt

Odabasszus

írta: Don Kartács2022.04.15.

Újabb OneOdio termékek jelentek meg, az egyik ezek közül az A11, ami extra basszussal próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét. Az ár/érték arány a szokásos OneOdio, és közepes anyaghasználat mellett ad kiemelkedő tudást. Most egyet fizet kettőt kap akcióban vihető a zajkeltő, ami 17 800 Ft-ot jelent, vagyis az egységár 8900 Ft-ra jön ki. Ráadásul 10$ felett minden termékükre - így erre is - ingyenes a szállítás, az áfát pedig a cég fizeti.

8.4
/10
OneOdio Monitor 60
Monitor 60Oneodiovezetékes

OneOdio Monitor 60

Nemcsak hangmérnököknek

írta: Don Kartács2022.04.13.

Nemrég próbáltam a OneOdio A11-et, ami egy basszusorientált fejhallgató volt, ennek a „reciproka” a Monitor 60, ami a nevéből is kitalálhatóan egy stúdió monitor. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy kábeles megoldásról van szó, szuperkényelmes fülpárnákkal és remek hanggal, azonban nem szokásos nyomott áron. 21 600 Ft-ot kérnek érte a Monitor60 kóddal, ami elég sok a OneOdio univerzumban, viszont a tudása alapján ez a fejes ér is ennyit, és szerencsére az áfát a cég fizeti, a szállítás pedig ingyenes.

9.2
/10
Redmi Buds 3 Pro TWS fülhallgató teszt
ANCBanggoodbuds 3 proRedmiTWSXiaomi

Redmi Buds 3 Pro TWS fülhallgató teszt

Nagyon magas átlag

írta: Don Kartács2022.04.07.

A Xiaomi is leválasztotta pár éve magáról a Redmi márkát, és ennek égisze alatt számtalan, elvileg olcsóbb kategóriába pozícionált terméket adott ki. A Redmi Buds 3 Pro - más néven AirDots 3 Pro - egy remek füles hosszú üzemidővel, ANC-vel, app alapú, átprogramozható vezérlővel és jó hanggal, nem különösebben drágán. 17 900 Ft-ot kérnek érte a BGHU1960 kóddal,  szállítással együtt, hongkongi raktárból, az áfát pedig a Bangood fizeti helyettetek.

9.2
/10
SuperEQ S8 ANC-s fejhallgató teszt
ANCon-earSuperEQ

SuperEQ S8 ANC-s fejhallgató teszt

Zsebpénzből is összejön

írta: Don Kartács2022.03.29.

A SuperEQ S8 tesztjénél viszonylag könnyű dolgom volt, mert előtte teszteltem az S2-t, ami ennek a testvérmodellje. Arra mondjuk nem számítottam, hogy az S8 minden idők legolcsóbb és egyben még használható ANC-s on-ear fejhallgatója lesz, ami ráadásul fejletépő basszussal rendelkezik. Az ára egyszerűen minden képzeletet alulmúl, 2 darabért 13 650 Ft-ot kérnek, vagyis darabja 6825 Ft, ami iszonyatosan kevés, ráadásul a szállítás is ingyenes rá.

7.8
/10
SuperEQ S2 ANC-s fejhallgató teszt
ANCOneodioSuperEQ

SuperEQ S2 ANC-s fejhallgató teszt

Közel a bűvös 10 000 Ft-os határhoz

írta: Don Kartács2022.03.25.

A SuperEQ a OneOdio almárkája, amiről sokat regéltem már, rengeteg terméküket teszteltem és szerintem egy kifejezetten elfogadható budget fejhallgató gyártó. A tesztalany, az S2 - ami egy on-ear, vagyis fülre felfekvő darab - egy fiataloknak szánt termék, ami leginkáb a színvilágában és az alacsony árában nyilvánul meg. 1-et fizet kettőt kap akcióban 20 800 Ft-ba kerül, vagyis 10 400 Ft darabja, ingyenes szállítás mellett, de az akció más termékeikre is kiterjed, amit ezen a linken nézhettek meg.

8.6
/10
1MORE ComfoBuds Mini TWS fülhallgató teszt
1MoreANCGobooTWS

1MORE ComfoBuds Mini TWS fülhallgató teszt

Az egyetlen ami befér a bukó alá

írta: Don Kartács2022.03.21.

A 1MORE nemrég durrantotta be a legújabb fülhallgató szériáját, amiből a ComfoBuds Prót és a PistonBuds Prót már teszteltük és jelesre vizsgáztak, a sort viszont a mai tesztalany, a ComfoBuds Mini teszi teljessé. Szerintem ez a leghasználhatóbb cucc a mindennapokban, és nagyjából ugyanazt tudja mint a nagytesók: remek ANC, app alapú állíthatóság, alvássegítő funkció, de a fő különlegessége az, hogy extrém pici, akár bukósisak alá is felvehetitek, de aludni is lehet benne. Az ára durván 30 000 Ft, viszont nem nagyon van még egy ilyen kicsi termék a piacon. A Goboo spanyol raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató teszt
cvcGeekbuyingTronsmart

Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató teszt

Kispolgári maximum

írta: Don Kartács2022.02.23.

A Tronsmart általában elég jó cuccokat dob piacra, és szerencsére az Onyx Prime is ezek közé tartozik. Az aptX képes, duális meghajtókkal szerelt füleseknek nagyon kellemes a hangja, hosszú az üzemideje és alacsony a késleltetése. Ez azért nem egy high-end füles, de nem is egy alsópolcos termék, 14 000 Ft-ot kérnek érte a NNNTSOPRE kuponkóddal, német raktárból, a szállítási díj pedig 1400 Ft, de ez már benne van a fenti árban.

8.8
/10
BlitzWolf BW-BTS6 csontrezgéses fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfcsontrezgéses fülhallgató

BlitzWolf BW-BTS6 csontrezgéses fülhallgató teszt

Valami elveszett, és nem is került elő

írta: Don Kartács2022.02.16.

Kb. 10-12 évvel ezelőtt robbantak be a piacra a csontrezgéses fülhallgatók, de igazán azóta sem terjedtek el. A gyártók, így a BlitzWolf is, folyamatosan kísérleteznek a technológiával, ezért is dobták piacra a BTS6-ot, ami egy kifejezetten kényelmes, kellő üzemidővel megáldott darab. Előrendelési akcióban 12 400 Ft-ért lehet behúzni, a szállításért 900 Ft-ot kérnek, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

8
/10

hirdetés