hirdetés

Tesztek

SuperEQ S2 ANC-s fejhallgató teszt
ANCOneodioSuperEQ

SuperEQ S2 ANC-s fejhallgató teszt

Közel a bűvös 10 000 Ft-os határhoz

írta: Don Kartács2022.03.25.

A SuperEQ a OneOdio almárkája, amiről sokat regéltem már, rengeteg terméküket teszteltem és szerintem egy kifejezetten elfogadható budget fejhallgató gyártó. A tesztalany, az S2 - ami egy on-ear, vagyis fülre felfekvő darab - egy fiataloknak szánt termék, ami leginkáb a színvilágában és az alacsony árában nyilvánul meg. 1-et fizet kettőt kap akcióban 20 800 Ft-ba kerül, vagyis 10 400 Ft darabja, ingyenes szállítás mellett, de az akció más termékeikre is kiterjed, amit ezen a linken nézhettek meg.

8.6
/10
1MORE ComfoBuds Mini TWS fülhallgató teszt
1MoreANCGobooTWS

1MORE ComfoBuds Mini TWS fülhallgató teszt

Az egyetlen ami befér a bukó alá

írta: Don Kartács2022.03.21.

A 1MORE nemrég durrantotta be a legújabb fülhallgató szériáját, amiből a ComfoBuds Prót és a PistonBuds Prót már teszteltük és jelesre vizsgáztak, a sort viszont a mai tesztalany, a ComfoBuds Mini teszi teljessé. Szerintem ez a leghasználhatóbb cucc a mindennapokban, és nagyjából ugyanazt tudja mint a nagytesók: remek ANC, app alapú állíthatóság, alvássegítő funkció, de a fő különlegessége az, hogy extrém pici, akár bukósisak alá is felvehetitek, de aludni is lehet benne. Az ára durván 30 000 Ft, viszont nem nagyon van még egy ilyen kicsi termék a piacon. A Goboo spanyol raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató teszt
cvcGeekbuyingTronsmart

Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató teszt

Kispolgári maximum

írta: Don Kartács2022.02.23.

A Tronsmart általában elég jó cuccokat dob piacra, és szerencsére az Onyx Prime is ezek közé tartozik. Az aptX képes, duális meghajtókkal szerelt füleseknek nagyon kellemes a hangja, hosszú az üzemideje és alacsony a késleltetése. Ez azért nem egy high-end füles, de nem is egy alsópolcos termék, 14 000 Ft-ot kérnek érte a NNNTSOPRE kuponkóddal, német raktárból, a szállítási díj pedig 1400 Ft, de ez már benne van a fenti árban.

8.8
/10
BlitzWolf BW-BTS6 csontrezgéses fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfcsontrezgéses fülhallgató

BlitzWolf BW-BTS6 csontrezgéses fülhallgató teszt

Valami elveszett, és nem is került elő

írta: Don Kartács2022.02.16.

Kb. 10-12 évvel ezelőtt robbantak be a piacra a csontrezgéses fülhallgatók, de igazán azóta sem terjedtek el. A gyártók, így a BlitzWolf is, folyamatosan kísérleteznek a technológiával, ezért is dobták piacra a BTS6-ot, ami egy kifejezetten kényelmes, kellő üzemidővel megáldott darab. Előrendelési akcióban 12 400 Ft-ért lehet behúzni, a szállításért 900 Ft-ot kérnek, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

8
/10
1MORE PistonBuds Pro ANC-s fülhallgató teszt
1MoreBT fülhallgatóGobooTWS

1MORE PistonBuds Pro ANC-s fülhallgató teszt

Vadnyugati pistonhős

írta: Don Kartács2022.02.10.

Amikor a PistonBuds Prót meghozta a posta, még nem volt sem ára, sem terméklapja, annyira új termékről van szó. És ez bizony érződik technológiai oldalon is, remek ANC és szélzaj szűrés, telefonos app pop-up funkcióval, ahol minden beállítható, nagyon kis késleltetés az 5.2-es BT kapcsolat miatt, remek minőség és hang. 17 700 Ft-ba kerül, a vásárláskor 5 EUR előleget kell letenni a fülesért, a fennmaradó összeget később kell kifizetni. A Goobo ingyenes szállítás mellett küldi a terméket spanyol raktárból, és fizeti utána az áfát is.

9.6
/10
Anker Soundcore Liberty 2 Pro fülhallgató teszt
AnkerBanggoodfülhallgatóTWSvezeték nélküli töltés

Anker Soundcore Liberty 2 Pro fülhallgató teszt

Háztáji, kézműves

írta: Don Kartács2022.01.07.

A RendeljKínait oldalán nemrég avattuk fel az Anker márkát a kiváló Anker Soundcore Life Q35 fejhallgatóval, és most itt van az egyik igencsak tetszetős fülesük a Liberty Pro 2. Igazi kézműves feeling lengi körül, szemet gyönyörködtető a dizájn, sok kis okos megoldást eszeltek ki a mérnökök a prémium életérzés eléréséhez, az üzemideje pedig kifejezetten parádés. Az árát nagyjából az aranyéval lehet párhuzamba állítani, korábban 50 000 Ft-ot kértek érte, de szerencsére BGHU1433 kuponnal 26 500 Ft-ra faragható le az összeg, ami már tartalmazza a szállítást is, lássuk, ennyiért mit adnak a kínai márkánál.

9.2
/10
BlitzWolf BW-FYE15 TWS fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfBW-FYE15TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-FYE15 TWS fülhallgató teszt

Popup window

írta: hajas2022.01.05.

Idén először a BlitzWolf BW-FYE széria legújabb tagját volt szerencsém kipróbálni, ami a BW-FYE15 nevet kapta. A kütyü hozza a szokásos farkasos minőséget, a formavilága letisztult, vagyis a vásárlók jó minőségű és hangzású terméket kapnak a pénzükért, ráadásul nem is kérnek érte sokat, hiszen ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a BGFYE15N kuponkódot, akkor mindössze 10 100 forintba kerül szállítási díjjal együtt.

8
/10
Tronsmart Q10 ANC-s fejhallgató teszt
ANCfejhallgatóGKBTronsmart

Tronsmart Q10 ANC-s fejhallgató teszt

Vannak érdemei, de nem lettünk barátok

írta: Don Kartács2021.12.22.

Nem adtam fel azon törekvésemet, hogy megtaláljam a legolcsóbb ANC-s fejhallgatót a piacon, ami még vállalható hangképpel rendelkezik. A legújabb versenyző a Tronsmart Q10, és a márka általában elég frankó termékeket gyárt meglepően nyomott összegért cserébe, így nem volt nyomós indok a tesztelés ellen. Az üzemideje ráadásul 100 óra, amit egyetlen konkurens sem mondhat el magáról, és az ára is rendben van, szállítással együtt 13 000 Ft-ot kérnek érte a GKBTSDE15 kóddal, EU raktárból. Ígéretes kezdet, de vajon milyen a folytatás?

8.4
/10
Edifier W820NB ANC fejhallgató teszt
ANCBangoodEdifierheadsetW820NB

Edifier W820NB ANC fejhallgató teszt

Szürkeegér kinézet, oroszlán belső

írta: Don Kartács2021.12.15.

Az Edifier általában úgy számozza a modelljeit, hogy abból ki lehet találni, nagyjából hova szánják az adott modellt. A 820 az alsó szegmens fölött helyezkedik el egy lépcsővel, ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy olyan extrákat tud olcsón, mint az ANC, a gyorstöltés és a transparency mód. Ehhez képest eléggé jutányos az érte kért 18 900 Ft, amit a BGHU1388 kóddal érhettek el, a szállítás ingyenes, a Banggood pedig fizeti a termékei után az áfát.

9.6
/10
Anker Soundcore Life Q35 ANC fejhallgató teszt
ANCAnkerAnker Q35BanggoodTap to Talk

Anker Soundcore Life Q35 ANC fejhallgató teszt

Klasszis a kategóriájában

írta: Don Kartács2021.12.09.

Dörzsöltem a tenyeremet, hiszen egy legendás fejhallgató széria egyik darabja, a rövidítve csak Anker Q35-nek hívott modell landolt a "postaládámban". Az Anker termékek egyik specialitása, hogy kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, de a minőségük az átlag budget cuccoknál jobb. A Q35 ráadásul ANC-t és LDAC protokollt is egyszerre támogat, tehát, elméletben teljes mértékben alkalmas minőségi zenehallgatásra. 36 200 Ft-ot kérnek érte a BGHU1334 kóddal, és ebben már a szállítás is benne van, a Banggood pedig fizeti a termék után az áfát.

9.8
/10

hirdetés