hirdetés

Tesztek

1MoreAliexpresscollarLDACXiaomi

1MORE Triple Driver 1001 BT fülhallgató teszt

Szeretnék 1More bérenc lenni

írta: Don Kartács2021.05.09.

Folytattam a szokásos "tökéletes fülhallgató" keresését, és találtam egy nagyon jó darabot a 1More Triple driver személyében. Hihetetlen, hogy durván 11 000 Ft-ért adnak, egy közel 7 óra üzemidejű, prémium minőségű, kiváló hanggal megáldott, LDAC kodekkel rendelkező, headsetnek használható cuccot. Minden eddigi fülesemnél jobb és megvenni sem fáj, igazi kínai ár/érték bajnok.

9.8
/10
BluediocollarGeeklifetimeTWS

Bluedio Particle és Hn+ fülhallgatók tesztje

Égről csillagokat lehazudós

írta: Don Kartács2021.05.01.

A héten készült el a Bluedio T7+ Turbine fejhallgató tesztje, de máris itt van két újabb modell a vállalattól. A Bluedio Particle a TWS szegmensben jeleskedik, extra kis késleltetéssel dolgozik, és nagyon olcsó, 5600 Ft-ot kérnek érte a Geeklifetime-on. A Hn+ pedig a nyakpánt jellegű fülhallgatók táborát erősíti, könnyen kezelhető, sporthoz is kifejezetten alkalmas, és ez is pont ugyanannyiba kerül, mint a tesó, 5600 Ft-ért vihető. Ez még bőven áfahatár alá esik, de egyébként rendelkezésre áll az áfa- és vámmentes Priority Line szállítás is - drágább termékeket érdemes ezzel rendelni -, és a Paypal szolgáltatásait is igénybe vehetitek. Lássuk, mit tud a páros.

BluedioColorsmap

Bluedio T7+ zajszűrős fejhallgató teszt

Űrrakétának indult, fejhallgató lett

írta: Don Kartács2021.04.28.

A Bluedio visszatért a fejhallgatók szegmensébe, és újra szorongatja a konkurensek legnemesebb szervét. A mindenféle funkcióval teletömött T7+ nagyon innovatív, giroszkóppal figyeli, mikor alszotok el, appból vezérelhető, kétféle zajszűrést kínál, és remek anyagokból is építkezik. A 6C4568 kuponkóddal 12 000 Ft-ot kérnek érte (szállítással együtt) a Geeklifetime-on, ami még csak nem is sok egy ilyen zajongóért. Ez még éppen áfahatár alá esik, de egyébként rendelkezésre áll az áfa- és vámmentes Priority Line szállítás is (ha valaki biztosra menne, ezzel rendelje), és a Paypal szolgáltatásait is igénybe vehetitek.

7.8
/10
ANCBluetooth fejhallgatóEksaOneodio

EKSA E5 fejhallgató teszt

Egy vérből valók

írta: Don Kartács2021.02.27.

Az EKSA a OneOdio almárkája, ami mindig jó előjelnek tekinthető. Az albrandesítés eredménye, hogy legalább három márkanév alatt futnak a termékeik. Az E5 a zajszűrős - ANC-s - modellek sorát erősíti, és a szokásos OneOdios alaptulajdonságokkal rendelkezik: brutális üzemidő, szolid összerakottság, gyorstöltés, összecsukhatóság és remek hang. Az ára pedig igen jutányos,14 800 Ft-ot kérnek érte, a 9 dolláros szállítás pedig a cég állítása szerint áfa- és vámmentes, de még ez a költség is kikerülhető.

9.2
/10
EksahangasszisztensOneodio

EKSA E1 fejhallgató teszt

Lefele átlagol

írta: Don Kartács2021.02.23.

Újabb EKSA fejhallgató került terítékre, ami szintén a OneOdio kennel szülötte. Érdekes dizájn, 24 órás üzemidő, dedikált gomb a hangasszisztenshez, kényelmes párnázat, és a szokásos minőség, de persze a legfontosabb most is az alacsony ár. 8900 Ft-ért, áfa- és vámmentes szállítás mellett behúzhatjátok a cuccot, aminek ugyan húzós, 2700 Ft a díja, de a cikk végén találtok egy trükköt, hogy ingyenessé tegyétek, illetve hogy tovább faragjatok az árból.

8.8
/10
BanggoodEdifierheadsetTWS

Edifier TWS NB2 fülhallgató teszt

Kiváló hang, zavaros kezeléssel

írta: Don Kartács2021.01.17.

A legjobb budget fülhallgató címre kifejezetten esélyesek az Edifier termékei. A kínai gyártó cuccai szinte mindig nagyon összeszedettek, jó az anyaghasználatuk, kellemesen néznek ki, számtalan jól működő funkciót foglalnak magukba, és ezek alól az NB2 sem kivétel. Viszont a 9 órás üzemidő még az Edifier TWS fülesei között sem mindennapos, és az sem, hogy aktív zajcsökkentéssel és transparency móddal is rendelkezik egyszerre, illetve applikációból is vezérelhető. Az ilyen funkcióknak azonban megkérik az árát, az NB2 sem éppen olcsó, 25 500 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, amely magában foglalja a szállítás költségét is.

8.6
/10
bluetoothDJfejhallgatóOneodio

OneOdio Pro-50 és Pro C fejhallgatók tesztje

Szélesedő repertoár

írta: Don Kartács2021.01.14.

Lassan a RendeljKínait a OneOdio termékek felkent nagykövete lesz, annyi terméküket teszteltük már. Ez persze nem véletlen, kiváló minőségű, bomba ár/érték arányú fejhallgatókat gyártanak, ami alól a Pro-50 és a Pro C sem kivétel. Előbbi egy extra kényelmes, DJ-knek ajánlott darab, utóbbi pedig egy vezetéknélküli mindenes, meglehetősen nyomott áron. Az eszközök ára a 12-15 000 Ft-os tartományban szórnak a 10%-os NEWVIP10 kóddal, ráadásul amelyik lengyel raktárban van, az pikk-pakk megérkezik Magyarországra.

BanggoodBlitzWolffejhallgató

BlitzWolf BW-HP0 Pro fejhallgató teszt

Nem tudom, mitől Pro

írta: Don Kartács2021.01.11.

Itt az új BW fejhallgató generáció, ami a BW-HP0 nevet a Pro szócskával egészítette ki. A fejes érdekes funkciókkal kelleti magát, van rajta micro SD kártya bemenet – alias TF -, tölthetitek Type-C porton keresztül, zajt is szűr, az üzemideje 42 óra, szóval egy igen kellemes kis pakettet kaptok 8000 Ft-ért. Túl jó, hogy igaz legyen? Nézzük.

8.2
/10
ANCBanggoodBluetooth fejhallgatóEdifier

Edifier W860NB BT fejhallgató teszt

Csúcsok csúcsa?

írta: Don Kartács2021.01.07.

Végre megkaparintottam a csúcs Edifier fejhallgatót, a W860NB-t. Kiváló anyaghasználat, dögös kinézet, aktív zajszűrés, NFC, aptX átvitel, "végtelen" üzemidő és hasonló okosságok. A cucc viszont már nem mai darab, de az sem véletlen, hogy ennyit vártunk a teszttel, hiszen az ára szépen lekúszott a 60 000 Ft-os árkategóriából a 35 000 forintosba. Természetesen erre is van EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás is, amivel megúszhatók a többletköltségek.

8
/10
AliexpressBT fülhallgatócollarLenovo

Lenovo XE05 Bluetooth fülhallgató teszt

Nem attól jó valami, hogy drága

írta: Don Kartács2020.12.16.

Újabb alis fogás 3000 Ft-ért, EU raktárból, ezért a pénzért már  kaptam egy Lenovo XE05 BT fülhallgatót. Egész jól szól, nem tudjátok elveszíteni, jó az üzemideje, és "collar" kialakítású, ami kiváló sportokhoz. Ráadásul a 10 dodós árban benne van a szállítás is, és több EU raktárból is válaszhattok. Igazi sportos, olcsó tutiság, ami a GGMM W600-zal is felveszi a versenyt.

9.4
/10

hirdetés