hirdetés

Tesztek

EarFun Air Mini TWS fülhallgató teszt
Air MiniBliztWolfShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air Mini TWS fülhallgató teszt

A cég budget fülese is hozza az EarFun minőséget

írta: Fekete Norbert2022.09.29.

Az EarFun Air Mini a cég választékából az a füles, ami a legolcsóbban szerezhető be, mondhatnánk, hogy ez a belépő szintű modellje az EarFunnak. Itt ez annyit tesz, hogy le kell mondani az aktív zajcsökkentésről (ANC), de a kristálytiszta hangzásról nem, hiszen az ugyanúgy jellemzi a készüléket, mint drágább társait a márkán belül, igaz ez a hívásokra és a zenehallgatásra is. Az ára 14 990 Ft a BlitzWolfShop weboldalán, azonban ha gyorsak vagytok, akkor még egy jókorát tudtok faragni a kedvező árból is, hiszen az első 30 vásárló ennél 6000 forinttal olcsóbban, 8990 Ft-ért tudja megrendelni, ha használja a RKIAIRMINI kuponkódot.

9.2
/10
AirAux AA-BTS7 csontrezgéses fülhallgató teszt
AIRAUXBanggoodcsontrezgéses fülhallgató

AirAux AA-BTS7 csontrezgéses fülhallgató teszt

Kis lépésekkel a használhatóság felé

írta: Don Kartács2022.09.23.

A csontrezgéses fülhallgatók általában nem a közönség kedvencei, hiszen a nagyon érdekes technológia jelentős korlátokkal rendelkezett eddig. Ezen próbál most meg változtatni az AirAux az AA-BTS7-tel, ami nemcsak remek minőséget kínál az áráért, hanem egy beépített 32 GB-os háttértárat is, így gyanús, hogy sporthoz lesz ideális a kütyü. 13 000 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHUAABS7 kuponnal, a szállításért pedig egy további ezrest kell kicsengetnetek, cserébe pár nap alatt megérkezik a postaládátokba, és a vámolással sem kell vacakolnotok.

8.4
/10
EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató teszt
BliztWolfShopEarfunFree Pro 2TWS fülhallgató

EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató teszt

A legvagányabb EarFun füles

írta: Fekete Norbert2022.09.21.

Az EarFun Free Pro 2 a cég szortimentjében a felsőbb polcokon helyezkedik el, amit a Pro szócska is előrevetít. Nagy tudása, hosszú üzemideje, valamint a Bluetooth 5.2 szabvány használata mind-mind ezt erősítik. A készüléket felvértezték aktív zajcsökkentéssel (ANC), ami nagyon hasznos a zajosabb helyeken. Az ENC (környezeti zajszűrés) pedig a telefonbeszélgetések tisztaságát igyekszik növelni. Az ára is reflektál a tudására, 29 990 Ft-ot kérnek érte a BlitzWolfShop weboldalán, azonban az első 10 vásárló ennél olcsóbban, 21 990 Ft-ért tudja megrendelni, ha használja a RKIFREE2 kódot.

9.2
/10
EarFun Air S TWS fülhallgató teszt
Air SBliztWolfShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air S TWS fülhallgató teszt

Ő már jóban van az appel is

írta: Fekete Norbert2022.09.09.

Az EarFun Air S a cég legújabb terméke, ami a termékpalettán nagyjából középen helyezkedik el mind árban, mind szolgáltatásokban. A termék képes az aktív zajszűrésre, tehát csökkenti a környezet zajait 30 decibellel, hogy jobban tudjatok a zenére koncentrálni. Az üzemideje is megfelelően hosszú, egy maratont simán le lehet futni vele, mielőtt lemerülne. A dokkolója tölthető vezetékesen és vezeték nélkül is. Az ára 24 990 Ft, de az első 5 vásárló ennél picit olcsóbban 19 990 forintért tudja megrendelni a RKIEFAIRS kuponkód segítségével.

8.4
/10
EarFun Air Pro 2 TWS fülhallgató teszt
Air Pro 2BlitzWolf ShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air Pro 2 TWS fülhallgató teszt

Jól muzsikál

írta: Fekete Norbert2022.09.01.

Nem tudom, mennyire cseng ismerősen az EarFun név nektek, de azért pár szót szerintem érdemes ejteni a cégről is, hiszen (még) nem tartozik a legismertebb márkák közé. A céget 2018-ban alapította néhány lelkes tervező, hangmérnök, akikben az a közös, hogy elkötelezettek a kompromisszummentes zenehallgatás iránt. Ezért alkották meg az EarFunt, ami fiatal kora ellenére már több neves szaklap elismerését kivívta. Termékeik nem tartoznak a legolcsóbbak közé, de cserébe kimagasló minőséget képviselnek. Most a cég Air Pro 2 névre keresztelt termékét vettük górcső alá.

8.4
/10
AirAux AA-ER6 gamer fejhallgató teszt
aa-er6AIRAUXBanggoodBlitzWolfgamer fejhallgató

AirAux AA-ER6 gamer fejhallgató teszt

Átmegy a gamer vizsgán

írta: Don Kartács2022.08.29.

Az AirAux, ami a BlitzWolf almárkája, kiadta az új zenéhez kapcsolódó termékszériáját, melynek jeles képviselője az AA-ER6 gamer fejhallgató. Mindenféle színben játszó LED-ek, levehető mikrofon, kicsire összecsukható test és állítólag állat hang, ezek a főbb erényei. 11 300 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU2481 kóddal, ingyenes szállítás mellett, így megért egy komolyabb ránézést a cucc.

7.8
/10
Haylou X1 Pro fülhallgató teszt
BanggoodHaylouTWSX1 Pro

Haylou X1 Pro fülhallgató teszt

Hoz egy bizonyos szintet

írta: Don Kartács2022.07.24.

A Haylou márka eddig aktivitásmérőiről volt ismert, de azért aktívak a TWS fülhallgatók szegmensében is, és egész jó ár/érték arányú termékekkel törtek be a piacra. Legújabb modelljük az X1 Pro, egy ANC-s füles alacsony késleltetéssel és jó hosszú üzemidővel. Megszoktuk, hogy a termékeik olcsók, de a 24 000 Ft-os árcédula nem erről tanúskodik, még akkor sem, ha a szállítás gyakorlatilag ingyenes. Szerencsére a BGHU2352 kuponnal le lehet faragni 18 000 Ft-ra, ami már egészen jól hangzik.

8.8
/10
Tronsmart Force SE hangszóró teszt
GeekbuyingSoundPulseTronsmartTuneConn

Tronsmart Force SE hangszóró teszt

A bátyja szimpibb

írta: Don Kartács2022.05.28.

Kalandozzunk egy kicsit a Tronsmart univerzumában az új Force SE-vel, ami egy kültérre kitalált buli hangszóró. A szokásos Tronsmartos értékekkel büszkélkedhet, hosszú, 12 órás üzemidő, NFC, több hangsugárzó összekapcsolása, power bank funkció és még sok minden más. Az 50 W-os zajongóért 21 600 Ft-ot kérnek a 6CVGLKTDRO kóddal, és ez az ár már tartalmazza a szállítás díját is. Német raktárból érkezik, így pár nap után a tietek lehet a kütyü.

8.8
/10
Lenovo Thinkplus Live Pods XT95 Pro TWS fülhallgató teszt
BanggoodcvcLenovosemi in-ear

Lenovo Thinkplus Live Pods XT95 Pro TWS fülhallgató teszt

Világító AirPods klón

írta: Don Kartács2022.05.27.

Érdekes darab landolt az ajtóküszöbömön, egy világítással felvértezett Lenovo füles, ami az Apple AirPods semi in-ear megoldását másolja. A LED-es töltőbölcsővel megáldott fülhallgató alacsony késleltetéssel, CVC zajcsökkentéssel és hosszú üzemidővel kecsegtet, ráadásul mindössze 5900 Ft-ot kérnek a BGHU2118 kóddal, és ebben már benne van a szállítás díja is.

8.8
/10
Mpow H17 ANC-s fejhallgató teszt
ANCGeekbuyingMpow

Mpow H17 ANC-s fejhallgató teszt

Olcsó hús, sűrű lével

írta: Don Kartács2022.05.11.

Az Mpow egy viszonylag ismeretlen márka, igazi sleeper cég, amire érdemes odafigyelni. Többek között azért is, mert 10 000 Ft alatt senki más nem gyárt zajszűrős, over-ear fejhallgatót, főleg nem olyan minőségben, ahogyan azt a H17 kapcsán megtapasztaltam. Nem gondoltam volna, hogy ennyiért lehet értelmes fejest kapni, de termékért a 6YN9OZAIQM kóddal csak 8400 Ft-ot kérnek szállítással együtt, lengyel raktárból, így pár nap alatt átvehetitek a terméket.

9
/10

hirdetés