Teszt Kategória: Egyéb kütyük | RendeljKínait

Tesztek

BanggoodBaseuslopásgátló

Baseus T2 lopásgátló teszt

Hektikus sípolás

írta: Don Kartács2020.02.19.

Félted a cuccaidat vagy gyakran elhagyod őket? A Baseus a segítségedre siet néhány kütyüvel, amelyek sípolnak, csipognak, sőt még a telefonodat is megcsörgetik, ha egy értékes cuccod nem ott van, ahol lennie kellene. Ezek az eszközök ráadásul a "filléres" kategóriába tartoznak, tesztalanyunkhoz pár ezer forintért hozzá lehet jutni. Ennyit pedig megér, hogy ne hagyjuk el a bukszánkat, a kulcsunkat vagy éppen a laptopunkat.

7.2
/10
pulzus.vérnyomásXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mijia iHealth 2 vérnyomásmérő teszt

A tesód jobban bejön

írta: Don Kartács2020.02.15.

A modern orvostudomány egyik letétményese lehetne egy kellően fejlett vérnyomásmérő, ami képes az adatokat applikáción keresztül továbbítani a megfelelő helyre. Ezt sajnos még nem tudja száz százalékos tökéletességgel a Xiaomi Mijia iHealth 2, de azért egészen közel áll hozzá. Mi Home alkalmazásba menti a mért eredményeket, amiket bármikor visszanézhettek, egyszerre 2 ember adatait is kezeli, LCD kijelzőn követhetitek nyomon a szívveréseteket. A termék nem olcsó, 30 000 Ft körül érhető el itthon és külföldön is egyaránt, és van is vele egy kis trükk, amit a teszt végére megtudhattok.

8
/10
Banggoodkonzolretro

LDK Mini Retro konzol teszt

Tenyérnyi Szent Grál

írta: Don Kartács2020.02.14.

Amikor kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt teszteltük a RetroFc kézikonzolt, elég sokatoknak tetszett a kütyü. Volt azonban egy kis bökkenő, ugyanis a régi játékgépek mintájára nem lehetett elmenteni az állásokat, ezt pedig szóvá is tettétek. Azóta nyitott szemmel jártunk, és végre megleltük a megoldást, az LDK Mini retro konzolja a gémerek álma. A 20 000 forintos ár elsőre egy kicsit húzósnak tűnik - főleg a Super FC 280 szerű konzolokhoz képest -, de ha felfejtjük a szálakat, kiderül, hogy egyáltalán nem vészes.

8.8
/10
Banggoodfilcfilctoll

80 db-os filctoll készlet

Az ára is 80 fillér

írta: Don Kartács2020.01.30.

Újabb kínai filctollat teszteltünk, amelyek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy elképesztően alacsony áron szerezhetőek be kintről. 7700 Ft-ot kérnek értük, ez a magyar ár töredéke, ráadásul mind a nyolcvan darab kéttollú, így tulajdonképpen 160 különböző heggyel dolgozhattok. Ismét megkértük Dórit, hogy rajzoljon nekünk valami szépet és mutassa be, mit tudnak a filcek.

8.6
/10
alvássegítőBanggoodBluetooth hangszóróQualitellXiaomi

Xiaomi Qualitell alvássegítő hangfal teszt

Viszlát álmatlanság?

írta: Don Kartács2020.01.15.

Ha van rendhagyó eszköz a kínai cuccok között, akkor az a Xiaomi bábáskodásának köszönhetően elkészülő Qualitell alvássegítő hangfal. Aki álmatlanságban szenved, vagy egyéb alvásproblémája van, annak ez maga a megváltás lehet. Nem mellékesen még Bluetooth hangszóróként is használható a 9 000 Ft-os hiánypótló berendezés, amit Aliexpress-ről vámhatár alatti áron elérhettek.

8.8
/10
Banggoodelektromágneses mezőelektromos térmérősugárzás

Liumy LM7001 elektromágneses mérő teszt

#mindmeghalunk?

írta: Don Kartács2020.01.03.

Egy ideje nézegettem már a Liumy termékét, hiszen mindig az érdekes és különleges cuccok tesztjeit kéritek, így kapóra jött a kütyü, és tudtommal még senki nem írt cikket Kínából rendelt elektromágneses mérőberendezésről. Elméletileg az LM7001 képes az elektromos és az elektromágneses teret is mérni. Arra viszont nagyon kíváncsi voltam, hogy egy 6500 Ft-ba kerülő terméket egyáltalán tudok-e átlagemberként a gyakorlatban is használni, vagy teljes kudarc lesz a próbálkozás.

8.6
/10
Banggoodfűthetőtalpbetet

Fűthető talpbetét teszt

Télenyhítő olcsóság

írta: Don Kartács2019.12.31.

A kreatív műhely újra beindult, most hogy leesett az idei első hó. Mi enyhítene a hidegen? Például egy fűthető talpbetét, ami ráadásul filléres tétel, és csak egy power bank kell hozzá, ami úgyis van otthon mindenkinél. 1850 Ft-ot még akkor is megér, ha nem nektek lesz jó a családban, de szerencsére méretre vágható, pont mint a hagyományos  társai.

7.4
/10
Banggoodfémdetektor

MD-9020C fémdetektor teszt

Ne sípoljál, működjél

írta: Don Kartács2019.12.12.

Hallottam régebben egy legendát, hogy egyesek számtalan értéket lelnek fel fémdetektor segítségével strandokon, meg egyéb, télen nem különösebben forgalmas helyeken. A modern kincsvadászat beteljesítéséhez szereztem egy MD-9020C fémdetektort, hogy kiderüljön, mit tud egy ilyen kínai csoda. 22 000 Ft-ba fájt, EU Priority Line szállítással érkezett áfa- és vámmentesen.

5.2
/10
Banggoodfűthető kabátfűthető mellénytélikabát

Nem Xiaomi fűthető télikabát teszt

Temetőbe menet

írta: Don Kartács2019.12.09.

Tavaly találtam meg a Xiaomi 90fen fűthető télikabátot, de aztán letettem róla, mert 45 000 forintot kértek érte, amit meglehetősen soknak találtam. Állítólag a felmelegített töltött káposzta sosem jó, de azért futottam még egy kört a témában, és megtaláltam a fenti termék "Xiaomitalanított" változatát 13 500-ért, amit a BGheated20 kuponnal érhettek el. Ugyanolyannak néz ki, mint az egy évvel ezelőtti darab, és itthon sem lehet ilyesmit olcsóbban kapni, így már volt értelme a tesztnek.

8.6
/10
automataBanggoodkaróraTwentyseventeenXiaomi

Xiaomi Twentyseventeen óra teszt

A finommechanika nemcsak a svájciaké

írta: Don Kartács2019.12.02.

A mai teszt abból a szempontból rendhagyó, hogy automata órákat jellemzően nem kínai gyártóktól szoktatok meg, különösen nem a Xiaomi égisze alatt. Pedig a Twentyseventeen pont ilyen, bár a 21 köves Miyota szerkezet Japánból érkezik, és a dobozban kétféle szíj szettet, egy bőrt és egy rozsdamentes acélt is kaptok. Az "önfelhúzó" mechanikával szerelt órák esetében sokan 100 000 Ft körüli árat várnának, pedig ennek durván harmadáért, 33 000 Ft-ért érhető el a bgts15 kóddal. Ennyiért itthon egyetlen automata órát sem adnak, ráadásul még jól is néz ki, vagyis eléggé vonzó ajánlatnak tűnik.

9.4
/10