hirdetés

Tesztek

Xiaomi Smartmi PM detektor teszt
BanggoodlevegőtisztítósmartmiXiaomi

Xiaomi Smartmi PM detektor teszt

Megmondja levegőd minőségét, vagy nem

írta: Don Kartács2021.03.11.

Egy ideje már izgat, hogy amikor tesztelünk egy levegőtisztítót, akkor vajon a kiírt levegőminőség értékek valósak-e, így beszerváltam egy Xiaomi Smartmi levegőminőség ellenőrző detektort, és megnéztem mi az igazság. Aztán körbesétáltam a fél várost, és méregettem jobbra, balra, és igen érdekes eredményeket kaptam. Lássuk, hogy egy, a BG7630 kóddal 11 200 Ft-ba kerülő cuccal mit lehet összehozni. Szerencsére ez az ár már áfahatár alatti, így sima Banggood Express szállítással is rendelhetitek, további 600 Ft elköltésével.

8.4
/10
BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt
BanggoodBlitzWolfkézmelegítőpowerbank

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt

Meleg a pite

írta: Don Kartács2021.03.04.

Rendhagyó terméket dobott piacra a BlitzWolf, egy kéz- vagy éppen lábmelegítő formájában, amit powerbankként is lehet használni. A cseh raktárból elérhető különlegességért a BGBWP15CZ kóddal 6100 Ft-ot kérnek, ami tartalmazza a szállítást is, de érdemes párban venni őket, mert így sokkal kreatívabban használható, és a cikkből ki is derül, hogy mikre.

8.6
/10
BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt

Harmadikra összejött

írta: Don Kartács2021.02.25.

Három a magyar igazság, így mi is három különböző masszázspisztolyt próbáltunk ki. A BlitzWolf üdvöskéje pont a két korábbi termék közé ékelődik árban, a BGMI140 kóddal 16 000 Ft-ért lehet beszerezni, a szállítás pedig 1600 Ft-ba kerül. Több fokozat, több masszázsfej, Type-C töltés és hosszú üzemidő a főbb ismérvei a terméknek, de persze sokkal érdekesebb ennél a működési kultúra, amin áll vagy bukik a használat.

9.2
/10
Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt
BanggoodjeebackmasszírozóXiaomi

Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt

Nem egy nyelvet beszélünk

írta: Don Kartács2021.02.01.

Rápörögtünk a különböző kényeztető berendezésekre, a két masszázspisztoly, az SK-328 és a Yunmai Pro Basic után most a szintén a Xiaomi ökoszisztéma alá tartozó Jeeback cég G3-as jelölésű termékét próbáltuk ki. A relaxáló masszázstól a teszt alatt többször majdnem bealudtam, vagyis egy kellemesen használható berendezést kaptok 15 000 Ft-ért, ami ötféle masszírozó technikát kínál, sőt a fáradt izmokat fel is melegíti. Persze szokás szerint van egy csavar a történetben, alant olvashatjátok, mi az.

7.8
/10
Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt
BanggoodmasszírozóYunmai

Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt

Minőség mindenek felett

írta: Don Kartács2021.01.29.

Nem is olyan régen adtuk ki az olcsó, SK-328 névre keresztelt masszírozóról a tesztünket, szóval most jöhetett a drága változat. A Yunmai a Xiaomi ökoszisztéma védelmező hátterével gyártja eszközeit, ki is próbáltuk a kifejezetten kellemes okosmérlegüket, és most itt a nagyon komoly, Red Dot dizájndíjat nyert masszírozójuk. Itt azonban már nem apróval gurigáznak, egy 40 000 Ft-os termékről van szó. Szerencsére ebből azért a BG0ALL6278 kóddal egy jelentősebb darabot lefaraghatunk az árból, de nézzük, hogy a korábbi filléres konkurenshez képest mit villantanak a Pro Basic-kel.

8.4
/10
Li-Ning LN Arc cipő teszt
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning LN Arc cipő teszt

Mindenben erős vagyok

írta: Don Kartács2021.01.27.

Igencsak rákaptam a Li-Ning cipők vásárlására, 2020-ban durván 10 párat rendeltem, megfertőztem a témával a családtagjaimat és barátaimat is. Ráadásul a kört egyre jobban kibővítettem, a futás után beltéri sportokra, sőt utcára is kerestem csukákat. Különösebben nem is lepődtem meg, mikor megjött az LN Arc, hogy ez mennyire iszonyatosan jól néz ki élőben, és bár alapvetően ez is egy rohangáláshoz tervezett kiegészítő, rövid időn belül átavanzsált a 6200 Ft-ért megvásárolható lábbeli utcai viseletté.

9.8
/10
SK-328 masszírozó teszt
Geekbuyingmasszázspisztolymasszírozó

SK-328 masszírozó teszt

A kínaizás régi szelleme

írta: Don Kartács2021.01.21.

Annyiszor ugrott fel a reklámja a masszírozó szerkezeteknek mindenféle platformon, hogy nem bírtuk ki, és szereztünk egy igazi noname darabot, hogy leteszteljük, indokolt-e ez a nagy népszerűség. A Geekbuyingtól érkezett a misztikusan SK-328 névre keresztelt szerkezet, amihez mindenféle fejeket is kaptok, hogy magatokat vagy egymást kényeztessétek vagy éppen szadizzátok. A jó hír az, hogy olcsó, 11 200 Ft-ot kérnek érte az NNNMASSGUN kóddal, EU raktárból, ami nem tűnik egy nagy költségnek.

7.8
/10
BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje
BanggoodBlitzWolfnotebook tartó

BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje

Alumínium orgia

írta: Don Kartács2021.01.09.

A BlitzWolf szinte mindenbe beleüti az orrát a piacon, amibe bele lehet. Az ELS szériával a különböző notebookokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz kínál kifejezetten igényes alumínium tartókat. A BW-ELS3 a hordozható verzió, míg az BW-ELS4 egy masszív, a legnagyobb, 17,3 inch-es eszközöket is fogadó szerkezet. 7800 és 9 700 Ft-ot kérnek értük - utóbbi ár a BGELS838 kuponnal érhető el -, a szállítás párszáz forintot tesz ki, de még így is vámhatár alatt maradnak az kiegészítők.

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt
arctisztítóBanggoodXiaomi

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt

Legyél a saját kozmetikusod

írta: Don Kartács2021.01.04.

A nagy FOREO őrület után, a Xiaomi is piacra dobta az arctisztítóját, a Mijia márkanév alatt. De mi is ez a rezgő arctisztító? És miért őrült meg egyszerre az egész világ ezért? Tényleg annyival többet tud, mint egy általános arctisztítás? És persze az sem mellékes kérdés, hogy megéri-e az érte kért 10 800 Ft-ot, vagy sem, szerencsére ez már vámradar alatti összeg.

9.4
/10
Camel Ultralight cipő bemutató
AliexpressCamelfutócipő

Camel Ultralight cipő bemutató

A Li-Ning mellett ezt vedd

írta: Don Kartács2020.12.27.

A kínai futómárkák egén fényes csillagként ragyog a már sokszor körberajongott Li-Ning. De azért kb. 8 pár cipő után - igen, lesz azokról is teszt - egy kicsit ráuntam a márkára. Aztán belefutottam gyerekkorom egyik kedvenc nevébe, a Camelbe, és úgy voltam vele, mi bajom lehet, rendelek belőle egy párat 6500 Ft-ért. Szerencsére nem kellett csalódnom, remek csuka, el is mondom, miért.

9
/10

hirdetés