hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt

Másodikra jeles

írta: Don Kartács2021.05.02.

Már az első BlitzWolf masszázspisztoly is jó termék volt, de ezt sikerült megtromfolnia a második generációnak. Gyakorlatilag minden paraméterében jobb, kiváló a minősége, több masszázsfejet adnak hozzá, van egy frankó hordtáskája, LED panelen állíthatjátok be az erejét, és még használni is jobb. 18 000 Ft-ot kérnek érte a BGBWFAS2L  kuponkóddal, az áfa- és  vámmentes EU Priority Line szállításért pedig egy további ezrest.

9.6
/10
A Mustool UD18 teszter próbája
akkumulátor teszterBanggoodmustool

A Mustool UD18 teszter próbája

Elektronikai svájci bicska

írta: Don Kartács2021.04.10.

A különböző méréseinkhez használunk egy csomó tesztert, hiszen például egy powerbank gyári kapacitását mi is szoktuk ellenőrizni, de az USB-s töltők próbáihoz is szükségünk van mindenféle eszközökre. A kor előrehaladtával ezek a cuccok megérettek a cserére, így behúztuk a Mustool UD18 mérőjét egy tonnányi kiegészítővel egyetemben, ami nemcsak az újabb szabványokat - QC, PD stb. -, de nagyobb feszültséget - 32 V-ig - is képes lekezelni. Az alap mérőberendezés ára kb. 6000 Ft, de egy kis többletköltségért cserébe számtalan egyéb kiegészítővel lehet tuningolni, ezekről is lesz szó.

8.6
/10
SKG 4098 nyakmasszírozó teszt
AliexpressnyakmasszírozóSKG

SKG 4098 nyakmasszírozó teszt

Génmanipuláció

írta: Don Kartács2021.03.29.

Az SKG nyakmasszírozó egy egyszerűen használható, viszonylag jó anyagokból építkező, nyomott árazású termék, jópofa mágneses távirányítóval és hosszú akkumulátoridővel, ami akár fel is fűti magát a kedvetekért, hogy a használatot minél kellemesebbé tegye. A termék a hivatalos Aliexpress boltból, lengyel és spanyol raktárból is rendelhető nagyjából 15 000 Ft-ért a 328LOVESKG  kuponkóddal, és ez már tartalmazza a szállítás költségét is.

9
/10
Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt
BanggoodEnchenXiaomi

Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt

Fő érv, hogy olcsó

írta: Don Kartács2021.03.28.

A Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva elsődlegesen azoknak szól, akik nem akarnak mindenféle extra funkciót megfizetni, és nem áldoznának a prémium márkák felárára sem. A 4600 Ft-ba kerülő eszköz teljesíti az elvárható alapfeladatát, miközben különösebben nagy ellenérvet nem tudok a vásárlás ellen felhozni, különösen az ára tükrében. Ez az összeg ráadásul vámhatár alatti, így sem többletköltség, sem a drága extra szállítás ára nem rakódik rá.

9
/10
Xiaomi Smartmi PM detektor teszt
BanggoodlevegőtisztítósmartmiXiaomi

Xiaomi Smartmi PM detektor teszt

Megmondja levegőd minőségét, vagy nem

írta: Don Kartács2021.03.11.

Egy ideje már izgat, hogy amikor tesztelünk egy levegőtisztítót, akkor vajon a kiírt levegőminőség értékek valósak-e, így beszerváltam egy Xiaomi Smartmi levegőminőség ellenőrző detektort, és megnéztem mi az igazság. Aztán körbesétáltam a fél várost, és méregettem jobbra, balra, és igen érdekes eredményeket kaptam. Lássuk, hogy egy, a BG7630 kóddal 11 200 Ft-ba kerülő cuccal mit lehet összehozni. Szerencsére ez az ár már áfahatár alatti, így sima Banggood Express szállítással is rendelhetitek, további 600 Ft elköltésével.

8.4
/10
BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt
BanggoodBlitzWolfkézmelegítőpowerbank

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt

Meleg a pite

írta: Don Kartács2021.03.04.

Rendhagyó terméket dobott piacra a BlitzWolf, egy kéz- vagy éppen lábmelegítő formájában, amit powerbankként is lehet használni. A cseh raktárból elérhető különlegességért a BGBWP15CZ kóddal 6100 Ft-ot kérnek, ami tartalmazza a szállítást is, de érdemes párban venni őket, mert így sokkal kreatívabban használható, és a cikkből ki is derül, hogy mikre.

8.6
/10
BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt

Harmadikra összejött

írta: Don Kartács2021.02.25.

Három a magyar igazság, így mi is három különböző masszázspisztolyt próbáltunk ki. A BlitzWolf üdvöskéje pont a két korábbi termék közé ékelődik árban, a BGMI140 kóddal 16 000 Ft-ért lehet beszerezni, a szállítás pedig 1600 Ft-ba kerül. Több fokozat, több masszázsfej, Type-C töltés és hosszú üzemidő a főbb ismérvei a terméknek, de persze sokkal érdekesebb ennél a működési kultúra, amin áll vagy bukik a használat.

9.2
/10
Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt
BanggoodjeebackmasszírozóXiaomi

Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt

Nem egy nyelvet beszélünk

írta: Don Kartács2021.02.01.

Rápörögtünk a különböző kényeztető berendezésekre, a két masszázspisztoly, az SK-328 és a Yunmai Pro Basic után most a szintén a Xiaomi ökoszisztéma alá tartozó Jeeback cég G3-as jelölésű termékét próbáltuk ki. A relaxáló masszázstól a teszt alatt többször majdnem bealudtam, vagyis egy kellemesen használható berendezést kaptok 15 000 Ft-ért, ami ötféle masszírozó technikát kínál, sőt a fáradt izmokat fel is melegíti. Persze szokás szerint van egy csavar a történetben, alant olvashatjátok, mi az.

7.8
/10
Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt
BanggoodmasszírozóYunmai

Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt

Minőség mindenek felett

írta: Don Kartács2021.01.29.

Nem is olyan régen adtuk ki az olcsó, SK-328 névre keresztelt masszírozóról a tesztünket, szóval most jöhetett a drága változat. A Yunmai a Xiaomi ökoszisztéma védelmező hátterével gyártja eszközeit, ki is próbáltuk a kifejezetten kellemes okosmérlegüket, és most itt a nagyon komoly, Red Dot dizájndíjat nyert masszírozójuk. Itt azonban már nem apróval gurigáznak, egy 40 000 Ft-os termékről van szó. Szerencsére ebből azért a BG0ALL6278 kóddal egy jelentősebb darabot lefaraghatunk az árból, de nézzük, hogy a korábbi filléres konkurenshez képest mit villantanak a Pro Basic-kel.

8.4
/10
Li-Ning LN Arc cipő teszt
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning LN Arc cipő teszt

Mindenben erős vagyok

írta: Don Kartács2021.01.27.

Igencsak rákaptam a Li-Ning cipők vásárlására, 2020-ban durván 10 párat rendeltem, megfertőztem a témával a családtagjaimat és barátaimat is. Ráadásul a kört egyre jobban kibővítettem, a futás után beltéri sportokra, sőt utcára is kerestem csukákat. Különösebben nem is lepődtem meg, mikor megjött az LN Arc, hogy ez mennyire iszonyatosan jól néz ki élőben, és bár alapvetően ez is egy rohangáláshoz tervezett kiegészítő, rövid időn belül átavanzsált a 6200 Ft-ért megvásárolható lábbeli utcai viseletté.

9.8
/10

hirdetés