Teszt Kategória: Egyéb kütyük | RendeljKínait

Tesztek

Banggoodfűthető kabátfűthető mellénytélikabát

Nem Xiaomi fűthető télikabát teszt

Temetőbe menet

írta: Don Kartács2019.12.09.

Tavaly találtam meg a Xiaomi 90fen fűthető télikabátot, de aztán letettem róla, mert 45 000 forintot kértek érte, amit meglehetősen soknak találtam. Állítólag a felmelegített töltött káposzta sosem jó, de azért futottam még egy kört a témában, és megtaláltam a fenti termék "Xiaomitalanított" változatát 13 500-ért, amit a BGheated20 kuponnal érhettek el. Ugyanolyannak néz ki, mint az egy évvel ezelőtti darab, és itthon sem lehet ilyesmit olcsóbban kapni, így már volt értelme a tesztnek.

8.6
/10
automataBanggoodkaróraTwentyseventeenXiaomi

Xiaomi Twentyseventeen óra teszt

A finommechanika nemcsak a svájciaké

írta: Don Kartács2019.12.02.

A mai teszt abból a szempontból rendhagyó, hogy automata órákat jellemzően nem kínai gyártóktól szoktatok meg, különösen nem a Xiaomi égisze alatt. Pedig a Twentyseventeen pont ilyen, bár a 21 köves Miyota szerkezet Japánból érkezik, és a dobozban kétféle szíj szettet, egy bőrt és egy rozsdamentes acélt is kaptok. Az "önfelhúzó" mechanikával szerelt órák esetében sokan 100 000 Ft körüli árat várnának, pedig ennek durván harmadáért, 33 000 Ft-ért érhető el a bgts15 kóddal. Ennyiért itthon egyetlen automata órát sem adnak, ráadásul még jól is néz ki, vagyis eléggé vonzó ajánlatnak tűnik.

9.4
/10
Banggoodfilctollhobbi

72 színű grafikai filctoll készlet

Olcsó és sokrétű

írta: Don Kartács2019.11.20.

Nem tudom, mennyire vagytok képben a különböző hobbikellékek árazása kapcsán, de a hazai boltok jelentős sáppal dolgoznak, ahogy ezt már megszokhattátok. Éppen ezért berendeltünk egy 72 darabos tollkészletet, amit odaadtunk egy hozzáértőnek, hogy készítsen valami olyasmit, amit mi nem tudnánk. A következőekben Dóra rajzait és beszámolóját követhetitek végig. Apropó, az ára 22 000 Ft, egy Copic készlet itthon pedig 100 000, amit "minimum" jelentős különbségnek neveznék.

9
/10
GearbestOcleanXiaomi

Xiaomi Oclean Z1 fogkefe teszt

Egy funkció, amiért fizetnék

írta: Don Kartács2019.11.08.

Neked még nincs okosfogkeféd? Akkor most lesz, ha ezt a tesztet elolvasod, mert az Oclean Z1 beletalált a céltábla közepébe. A Z1 applikációjában követheted fogmosási szokásaidat, mindenféle paramétert – nyomás erőssége, mosás ideje, iránya, mozgás típusa – statisztikáz, havonta egyszer kell feltöltened, és még a fogzománcot is védi a túlzott kopástól. 12 000 Ft pedig sokkal kevesebb pénz, mint amit a fogorvosodnál akár egy tömésért otthagynál. Természetesen ezt a terméket is EU Priority szállítással kell rendelnetek, ha nem akartok az áfa és a vámfizetés kötelezettségével bajlódni.

9.8
/10
Banggoodfűthető mellényunicikli

Fűthető mellény teszt

Újratöltve, sikeresen

írta: Don Kartács2019.10.31.

Volt már fűthető mellény tesztünk, de nem aratott osztatlan sikert a szerkesztőségben a nem különösebben minőségi ruhadarab. A dolgot egyetlen ok miatt nem adtam fel, láttam egy egykerekűs ismerősön egy olyat, amit én is felvettem volna. Aztán rátaláltam a téli túrázók és ingázók Excaliburjára, ráadásul 9000 forintról 6000-re leárazva, amit a BGMoto88  kóddal érhettek el. Ez elég combos különbség, és mivel láttam a cuccot élőben, már húztam is be a terméket, ami az alacsony ára miatt vámmentesen érkezett.

8.6
/10
BanggoodidőjárásIgeressYuihome

YuiHome időjárás állomás teszt

Ha esik, ha fúj

írta: SonkaMod2019.09.25.

Lassan már leáldoz az otthoni időjárás állomások kora, hisz minden fontos információ a telefonunkon is elérhető, de még meg-megakad a szemünk pár szép kütyün, ami látszólag felesleges, mégis vágyunk rá. Az egyetlen olyan adat, amit nem tud pontosan megmondani a mobilunk, de egy ilyen kütyü igen, az a valós kinti és benti hőmérséklet. Ennyi már elég is ahhoz, hogy megfelelő árazás mellett azt mondjuk rá, hogy kell egy cucc. A YuiHome szerencsére csak 9000 forint, amit nem mondanék soknak érte.

6.8
/10
AlfawisefogkefeGearbestszónikus fogkefe

Alfawise RTB200 fogkefe teszt

Néha a lottó is összejön

írta: Don Kartács2019.09.01.

Nem vagyok nagy barátja az Alfawise termékeknek, eddigi tapasztalataim inkább negatívak voltak, nem véletlenül adtam a cég soundbarjáról szóló cikknek a Szarfawise nevet. Néha azonban belenyúlnak a tutiba, az RTB200 pont ilyen. Remek fogkefe kétféle fejjel, három móddal, nagyon egyszerű kezelhetőséggel, indukciós töltéssel és fájdalomküszöb alatti 7700 Ft-os árral.

8
/10
GeekbuyingMijianapszemüvegszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt

írta: molcsa2019.08.25.

Nyár elejére terveztük a Xiaomi Mijia TS napszemüveg tesztjét, de szokás szerint fennakadásokkal küzdöttünk a szállításban. Még ugyan éppen beleférünk a legnaposabb évszakba, amikor különösen indokolt a napszemüveg-használat, de aki megrendeli, nagy valószínűséggel már csak ősszel fogja használni. A 6000 forintos kiegészítőtől már joggal várjuk el, hogy minőségi darab legyen, hiszen nem kifejezetten olcsó tucattermék.

7
/10
fogkefeXiaomiXiaomi Oclean

Xiaomi Oclean X szónikus fogkefe teszt

Túl a csúcson, lefele

írta: Don Kartács2019.07.16.

A Xiaomi Oclean X az új generációs szónikus fogkefe széria csúcsa. Applikáció vezérelt, fogmosást támogató funkciók, érintőképernyős kijelző, 20 napos üzemidő, indukciós töltés, mágneses tartó, vagyis nagyjából mindent felvonultat a gyártó, amit ebben a témában fel lehet. Meg is kell küzdenie a kegyeitekért, hiszen 20.000 Ft-ot kérnek a szájápoló kellékért, ami szerencsére pár nap alatt, vám- és áfamentesen megérkezik a csehországi EU raktárból.

8.2
/10
hátizsáktáskavízállóXmund

Xmund XD-DY3 hátizsák teszt

Kis táska, sok cucc

írta: SonkaMod2019.07.10.

A nyár már javában tombol és mindenki rohan el szabadságra, hogy élvezhesse a jól megérdemelt pihenést. Jómagam, és sokan hozzám hasonló személyiséggel megvert embertípusoknak a pihenés aktív kikapcsolódást jelent, tehát megyünk hegyet mászni, biciklizni és egyéb sportoknak hódolni. A szabadidős tevékenységünket pedig remekül segíti az Xmund hátizsákja, legyen szó kerekezésről, kirándulásról vagy strandolásról. 2.000 forintba kerül, ami meglepően alacsony ár érte, és a kiszállítás is ingyenes.

6.8
/10