Teszt Kategória: Egyéb kütyük | RendeljKínait

Tesztek

AlfawisefogkefeGearbestszónikus fogkefe

Alfawise RTB200 fogkefe teszt

Néha a lottó is összejön

írta: Jackal2019.09.01.

Nem vagyok nagy barátja az Alfawise termékeknek, eddigi tapasztalataim inkább negatívak voltak, nem véletlenül adtam a cég soundbarjáról szóló cikknek a Szarfawise nevet. Néha azonban belenyúlnak a tutiba, az RTB200 pont ilyen. Remek fogkefe kétféle fejjel, három móddal, nagyon egyszerű kezelhetőséggel, indukciós töltéssel és fájdalomküszöb alatti 7700 Ft-os árral.

8
/10
GeekbuyingMijianapszemüvegszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt

írta: molcsa2019.08.25.

Nyár elejére terveztük a Xiaomi Mijia TS napszemüveg tesztjét, de szokás szerint fennakadásokkal küzdöttünk a szállításban. Még ugyan éppen beleférünk a legnaposabb évszakba, amikor különösen indokolt a napszemüveg-használat, de aki megrendeli, nagy valószínűséggel már csak ősszel fogja használni. A 6000 forintos kiegészítőtől már joggal várjuk el, hogy minőségi darab legyen, hiszen nem kifejezetten olcsó tucattermék.

7
/10
fogkefeXiaomiXiaomi Oclean

Xiaomi Oclean X szónikus fogkefe teszt

Túl a csúcson, lefele

írta: Jackal2019.07.16.

A Xiaomi Oclean X az új generációs szónikus fogkefe széria csúcsa. Applikáció vezérelt, fogmosást támogató funkciók, érintőképernyős kijelző, 20 napos üzemidő, indukciós töltés, mágneses tartó, vagyis nagyjából mindent felvonultat a gyártó, amit ebben a témában fel lehet. Meg is kell küzdenie a kegyeitekért, hiszen 20.000 Ft-ot kérnek a szájápoló kellékért, ami szerencsére pár nap alatt, vám- és áfamentesen megérkezik a csehországi EU raktárból.

8.2
/10
hátizsáktáskavízállóXmund

Xmund XD-DY3 hátizsák teszt

Kis táska, sok cucc

írta: SonkaMod2019.07.10.

A nyár már javában tombol és mindenki rohan el szabadságra, hogy élvezhesse a jól megérdemelt pihenést. Jómagam, és sokan hozzám hasonló személyiséggel megvert embertípusoknak a pihenés aktív kikapcsolódást jelent, tehát megyünk hegyet mászni, biciklizni és egyéb sportoknak hódolni. A szabadidős tevékenységünket pedig remekül segíti az Xmund hátizsákja, legyen szó kerekezésről, kirándulásról vagy strandolásról. 2.000 forintba kerül, ami meglepően alacsony ár érte, és a kiszállítás is ingyenes.

6.8
/10
karóraMegirMVMTMVMT órareplika

Eredeti és replika MVMT órák tesztje

Nem mindegy, hogy 100 vagy 3

írta: Jackal2019.06.30.

Mostanában elég sok óra fordult meg nálam, de mindig is vágytam egy MVMT-re, és ha már sikerült egyhez hozzájutni, akkor egy replikát is beszereztem mellé. A kérdés persze az, hogy például az Aliexpress kínálatában 3 és 100 dollárért is megtalálható termékek között mi és mekkora a különbség. Annyit elárulhatok, hogy nem kicsi.

7.2
/10
borotvaelektromosES3GeekbuyingkörkésesPhilipsSo WhiteXiaomi

Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt

Lehetne akár Philips is

írta: Jackal2019.06.19.

Rég járt már nálunk borotva és már én is rég használtam körkéses eszközt, de a Xiaomi ES3 tényleg megér egy pillantást. Megdöbbentően olcsó, az LCD kijelzője zseniális, több sebességben használható, USB-ről tölthető és szinte teljesen vízálló. És tudjátok, mennyibe kerül? 5.600 Ft, amiből szerintem egy harmadnyi nyugat-európai termék sem jönne ki.

9
/10
archív

Aliexpress társasjáték felhozatal – Csináld magad szórakozás

2019.05.30.

Múltkor voltam egy baráti társaságban és valaki megemlítette, hogy az Aliexpressen rengeteg társasjáték kapható sokkal olcsóbban, mint itthon. Ebből jött az ötlet, hogy mi lenne, ha magamnak gyártanék le néhányat, és ehhez össze is szedtem a megfelelő eszközöket. Természetesen azt is megnéztem, milyen komplett cuccokat lehet venni, illetve milyen egyéb megoldások állnak rendelkezésre, ha társast ...

archív

Nexstand laptop állvány teszt – Fel a fejjel!

2019.05.28.

A szerkesztőségben többen is használunk laptopot, főleg a könnyű hordozhatóság miatt, így akár útközben is tudunk cselekedni, ha valamilyen jó akcióról értesülünk. Az egyik hátránya ennek az, hogy asztalra téve folyamatosan lefelé kell tekintenünk, ami eléggé megterheli a nyakat hosszútávon. Ennek tudatában készítették el a Nexstand laptop állványt, ami 6.700 forintért már beszerezhető.

archív

Xiaomi Classic hátizsák teszt – Tuti alapmodell

2019.05.27.

Az alant tesztelt Xiaomi Classic hátizsák személyes használatra került hozzám, ebből is látszik, mennyire megbízom a márka termékeiben. Ráadásul belefér egy 15,6 inch-es laptop minden nyavalyájával együtt, kényelmesek a hátpántok, elég jól szeparálják az űrtartalmát a zsebek, és még nem is vészesen drága. Persze 8.000 Ft-ért már elég sok mindent lehet kapni, vagyis igen ...

archív

Xiaomi gamer hátizsák teszt – Über tatyó

2019.05.14.

A Xiaomi gamer hátizsák nem az a termék, amelyikbe minden utcasarkon bele fogunk botlani. Ez a “táska széria” csúcsmodellje, tényleg mindent tud, amit ebben a műfajban tudni lehet: 11 különböző zsebre osztották fel, az összes számítógépes perifériának alakítottak ki benne helyet, minőségi anyagok mindenhol, ahová nyúlni lehet, nagyon védi a beltartalmat, a külseje kapott ...