hirdetés

Tesztek

Fűthető mellény teszt
Banggoodfűthető mellényunicikli

Fűthető mellény teszt

Újratöltve, sikeresen

írta: Don Kartács2019.10.31.

Volt már fűthető mellény tesztünk, de nem aratott osztatlan sikert a szerkesztőségben a nem különösebben minőségi ruhadarab. A dolgot egyetlen ok miatt nem adtam fel, láttam egy egykerekűs ismerősön egy olyat, amit én is felvettem volna. Aztán rátaláltam a téli túrázók és ingázók Excaliburjára, ráadásul 9000 forintról 6000-re leárazva, amit a BGMoto88  kóddal érhettek el. Ez elég combos különbség, és mivel láttam a cuccot élőben, már húztam is be a terméket, ami az alacsony ára miatt vámmentesen érkezett.

8.6
/10
YuiHome időjárás állomás teszt
BanggoodidőjárásIgeressYuihome

YuiHome időjárás állomás teszt

Ha esik, ha fúj

írta: SonkaMod2019.09.25.

Lassan már leáldoz az otthoni időjárás állomások kora, hisz minden fontos információ a telefonunkon is elérhető, de még meg-megakad a szemünk pár szép kütyün, ami látszólag felesleges, mégis vágyunk rá. Az egyetlen olyan adat, amit nem tud pontosan megmondani a mobilunk, de egy ilyen kütyü igen, az a valós kinti és benti hőmérséklet. Ennyi már elég is ahhoz, hogy megfelelő árazás mellett azt mondjuk rá, hogy kell egy cucc. A YuiHome szerencsére csak 9000 forint, amit nem mondanék soknak érte.

6.8
/10
Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt
GeekbuyingMijianapszemüvegszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt

írta: molcsa2019.08.25.

Nyár elejére terveztük a Xiaomi Mijia TS napszemüveg tesztjét, de szokás szerint fennakadásokkal küzdöttünk a szállításban. Még ugyan éppen beleférünk a legnaposabb évszakba, amikor különösen indokolt a napszemüveg-használat, de aki megrendeli, nagy valószínűséggel már csak ősszel fogja használni. A 6000 forintos kiegészítőtől már joggal várjuk el, hogy minőségi darab legyen, hiszen nem kifejezetten olcsó tucattermék.

7
/10
Xmund XD-DY3 hátizsák teszt
hátizsáktáskavízállóXmund

Xmund XD-DY3 hátizsák teszt

Kis táska, sok cucc

írta: SonkaMod2019.07.10.

A nyár már javában tombol és mindenki rohan el szabadságra, hogy élvezhesse a jól megérdemelt pihenést. Jómagam, és sokan hozzám hasonló személyiséggel megvert embertípusoknak a pihenés aktív kikapcsolódást jelent, tehát megyünk hegyet mászni, biciklizni és egyéb sportoknak hódolni. A szabadidős tevékenységünket pedig remekül segíti az Xmund hátizsákja, legyen szó kerekezésről, kirándulásról vagy strandolásról. 2.000 forintba kerül, ami meglepően alacsony ár érte, és a kiszállítás is ingyenes.

6.8
/10
Eredeti és replika MVMT órák tesztje
karóraMegirMVMTMVMT órareplika

Eredeti és replika MVMT órák tesztje

Nem mindegy, hogy 100 vagy 3

írta: Don Kartács2019.06.30.

Mostanában elég sok óra fordult meg nálam, de mindig is vágytam egy MVMT-re, és ha már sikerült egyhez hozzájutni, akkor egy replikát is beszereztem mellé. A kérdés persze az, hogy például az Aliexpress kínálatában 3 és 100 dollárért is megtalálható termékek között mi és mekkora a különbség. Annyit elárulhatok, hogy nem kicsi.

7.2
/10
Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt
borotvaelektromosES3GeekbuyingkörkésesPhilips

Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt

Lehetne akár Philips is

írta: Don Kartács2019.06.19.

Rég járt már nálunk borotva és már én is rég használtam körkéses eszközt, de a Xiaomi ES3 tényleg megér egy pillantást. Megdöbbentően olcsó, az LCD kijelzője zseniális, több sebességben használható, USB-ről tölthető és szinte teljesen vízálló. És tudjátok, mennyibe kerül? 5.600 Ft, amiből szerintem egy harmadnyi nyugat-európai termék sem jönne ki.

9
/10
archív

Aliexpress társasjáték felhozatal – Csináld magad szórakozás

2019.05.30.

Múltkor voltam egy baráti társaságban és valaki megemlítette, hogy az Aliexpressen rengeteg társasjáték kapható sokkal olcsóbban, mint itthon. Ebből jött az ötlet, hogy mi lenne, ha magamnak gyártanék le néhányat, és ehhez össze is szedtem a megfelelő eszközöket. Természetesen azt is megnéztem, milyen komplett cuccokat lehet venni, illetve milyen egyéb megoldások állnak rendelkezésre, ha társast ...

archív

Nexstand laptop állvány teszt – Fel a fejjel!

2019.05.28.

A szerkesztőségben többen is használunk laptopot, főleg a könnyű hordozhatóság miatt, így akár útközben is tudunk cselekedni, ha valamilyen jó akcióról értesülünk. Az egyik hátránya ennek az, hogy asztalra téve folyamatosan lefelé kell tekintenünk, ami eléggé megterheli a nyakat hosszútávon. Ennek tudatában készítették el a Nexstand laptop állványt, ami 6.700 forintért már beszerezhető.

archív

Xiaomi Classic hátizsák teszt – Tuti alapmodell

2019.05.27.

Az alant tesztelt Xiaomi Classic hátizsák személyes használatra került hozzám, ebből is látszik, mennyire megbízom a márka termékeiben. Ráadásul belefér egy 15,6 inch-es laptop minden nyavalyájával együtt, kényelmesek a hátpántok, elég jól szeparálják az űrtartalmát a zsebek, és még nem is vészesen drága. Persze 8.000 Ft-ért már elég sok mindent lehet kapni, vagyis igen ...

archív

Xiaomi gamer hátizsák teszt – Über tatyó

2019.05.14.

A Xiaomi gamer hátizsák nem az a termék, amelyikbe minden utcasarkon bele fogunk botlani. Ez a “táska széria” csúcsmodellje, tényleg mindent tud, amit ebben a műfajban tudni lehet: 11 különböző zsebre osztották fel, az összes számítógépes perifériának alakítottak ki benne helyet, minőségi anyagok mindenhol, ahová nyúlni lehet, nagyon védi a beltartalmat, a külseje kapott ...

hirdetés