Teszt Kategória: Egyéb kütyük | RendeljKínait

Tesztek

BanggoodBlitzWolfnotebook tartó

BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje

Alumínium orgia

írta: Don Kartács2021.01.09.

A BlitzWolf szinte mindenbe beleüti az orrát a piacon, amibe bele lehet. Az ELS szériával a különböző notebookokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz kínál kifejezetten igényes alumínium tartókat. A BW-ELS3 a hordozható verzió, míg az BW-ELS4 egy masszív, a legnagyobb, 17,3 inch-es eszközöket is fogadó szerkezet. 7800 és 9 700 Ft-ot kérnek értük - utóbbi ár a BGELS838 kuponnal érhető el -, a szállítás párszáz forintot tesz ki, de még így is vámhatár alatt maradnak az kiegészítők.

arctisztítóBanggoodXiaomi

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt

Legyél a saját kozmetikusod

írta: Don Kartács2021.01.04.

A nagy FOREO őrület után, a Xiaomi is piacra dobta az arctisztítóját, a Mijia márkanév alatt. De mi is ez a rezgő arctisztító? És miért őrült meg egyszerre az egész világ ezért? Tényleg annyival többet tud, mint egy általános arctisztítás? És persze az sem mellékes kérdés, hogy megéri-e az érte kért 10 800 Ft-ot, vagy sem, szerencsére ez már vámradar alatti összeg.

9.4
/10
AliexpressCamelfutócipő

Camel Ultralight cipő bemutató

A Li-Ning mellett ezt vedd

írta: Don Kartács2020.12.27.

A kínai futómárkák egén fényes csillagként ragyog a már sokszor körberajongott Li-Ning. De azért kb. 8 pár cipő után - igen, lesz azokról is teszt - egy kicsit ráuntam a márkára. Aztán belefutottam gyerekkorom egyik kedvenc nevébe, a Camelbe, és úgy voltam vele, mi bajom lehet, rendelek belőle egy párat 6500 Ft-ért. Szerencsére nem kellett csalódnom, remek csuka, el is mondom, miért.

9
/10
BanggoodBlitzWolfszék

BlitzWolf BW-GC3 szék teszt

Az ár az úr

írta: Don Kartács2020.10.24.

A BlitzWolf bedurrantotta a székgyárat, robotként sorjáznak elő az érdekesebbnél érdekesebb ülőalkalmatosságok. A BW-GC3 variáns egy gamernek látszó bútordarab, ami még lejjebb tudott menni árban, mint az eddigiek. 21 500 Ft-ért vihetitek haza a BGF37779 kuponkóddal a meglepően kényelmes széket, de azt már kitalálhattátok, hogy ennyiért valahol meg kellett húzni a nadrágszíjat.

8.4
/10
BanggoodBlitzWolfgamer szék

Blitzwolf BW-GC2 gamer szék teszt

Kis pénzből is lehet nagyot gurítani?

írta: Don Kartács2020.10.15.

Olcsó széket meglehetősen nehéz beszerezni, már amennyiben minőséget is szeretnétek kapni. A Blitzwolf azonban megpróbálkozott egy ilyen széria összehozásával, ráadásul mindegyiket "gameresítette" is. A próbálkozás nem is volt hiábavaló, a BW-GC2 variáns kifejezetten kényelmes, és 25-30 000 Ft-os ára igazi ár/érték bajnokká teszi.

8.8
/10
Banggoodelektromos fogkefefogkefe

DR. BEI S7 elektromos fogkefe teszt

Profi a doki

írta: Don Kartács2020.10.03.

Újabb csúcstermék került elénk, a kiváló DR. BEI S7 fogkefe személyében. Mindent tud, amit egy ilyen terméknek kell, rányomás elleni védelem, hosszú üzemidő, hordtok és pótfejek, kímélő az öt különböző mód között, spéci anyagok, vagyis fullos a repertoár. A fogkeféért 21 000 Ft-ot kérnek, lássuk, megéri-e az árát.

9.4
/10
elektromos járműesőruharuhatúra

Kétrészes esőruha teszt

Sosem fogsz elázni

írta: molcsa2020.05.30.

Visszatérő olvasóink biztosan tudják, hogy ahová csak tehetjük, elektromos egykerekűvel megyünk, ebben viszont a rossz időjárás sokszor megakadályoz. Ezért szereztünk be fűthető ruházatot télre, és ezért néztük ki tesztünk főszereplőjét, az esőruhát is, hogy a nagy záporok se gátolhassanak meg a közlekedésben. A jó kis májusi esőkben volt bőven lehetőségem élesben tesztelni, és kiválóan ellátja a feladatát.

8.2
/10
fogkefeGearbestOcleanszónikus fogkefeXiaomi

Xiaomi Oclean X Pro elektromos fogkefe teszt

Hol vannak a fejlesztések?

írta: Don Kartács2020.05.27.

Az Oclean fogkefék legújabb darabja az X Pro, amit Indiegogo kampány keretében grundolt össze a cég. Elég durva pénzmennyiség – majdnem 4 millió dollár - gyűlt össze a finanszírozására, mivel az alkotók nem ígértek kevesebbet, mint a "vak fogmosási zónák" problémájának megszüntetését, app alapú beállíthatóságot vagy az érintőképernyő alapú vezérlést. Az ilyen újdonságokért persze nem kevés pénzt kérnek, 21 300 Ft-ba kerül a készülék, még szerencse, hogy lehet kérni EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással.

7.8
/10
BanggoodHilda

Hilda lombfúvó teszt

Sűrített levegő helyett

írta: Don Kartács2020.03.27.

Vajon mit tudhat egy 9300 Ft-ba kerülő levélfúvó gép? Milyen alternatív felhasználási módokat sikerült még kieszelnünk a Hilda tesztje során? Egyáltalán van értelme ilyen berendezést külföldről venni? A tesztből minden kérdésre választ kaptok, és azt is megtudhatjátok, hogy mit nyújt a BGHUB80794 kuponkóddal 9300 Ft-ba kerülő szerkezet.

5.6
/10
horkolásSnore Circleszemmaszk

Snore Circle horkolásgátló eszközök tesztje

Shrek leszel vagy királylány?

írta: Don Kartács2020.03.26.

A horkolással elég sok ember küzd, és még többen szenvedik el a jelenséget. Ezen az áldatlan helyzeten próbált meg a Snocre Circle két eszközzel segíteni, egy áll alá helyezhető izomstimulátorral és egy szemmaszkkal. A gyártó állítása szerint ez megoldja a fenti égető problémát, ráadásul applikáció segítségével az alvási adatok is követhetőek. Vajon mennyit érnek meg az álmatlan éjszakák amiatt, hogy valaki mellettetek horkol? A Snore Circle szerint 18 500 és 22 000 Ft a reális ár, amelyet érdemes áfa- és vámmentes EU Priority Line-nal rendelni, de egy szerény felárért EU raktárból is elérhetőek termékeik.