hirdetés

Tesztek

Vegyes felvágott újratöltve
BanggoodBaseusDigooXiaomi

Vegyes felvágott újratöltve

Kici, occó kínai cuccok ömlesztett tesztje

írta: Don Kartács2022.07.08.

Pár hete csináltam egy vegyes felvágott cikket, amiben felidéztem a régi idők kínaizós hagyományait. Apró, olcsó cuccokat dobtáltam össze egy kupacba, és most itt a második eresztés. A Xiaomi műhelyéből egy hőmérő, a Baseustól egy lopásgátló, a Digootól pedig egy alvássegítő berendezés, mindegyik viszonylag olcsó, az 5-10 000 Ft-os ársávon belül. Az összes a Banggoodtól érkezik, aki fizeti a termékei után az áfát, a szállítás összege pedig nem éri el a 200 Ft-ot.

Xiaomi Mijia monitor szemüveg teszt
BanggoodMijiaszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia monitor szemüveg teszt

A kék fény vége, akkor is ha behánysz tőle

írta: Don Kartács2022.05.25.

Munkavédelmi eszközként is felfoghatjátok a Xiaomi Mijia monitor szemüvegét, aminek lényege - azon kívül, hogy jól néz ki - , hogy védi a szemet a kék fénytől. Vagyis mindenkinek ajánlott, aki számítógép előtt tölti az ideje nagy részét, hiszen az fárasztja és kiszárítja a szemet. A szemcsiért 6800 Ft-ot kérnek kínai raktárból a BGHU2125  kóddal, az árban már benne van a szállítás költsége is.

9
/10
Surfshark VPN szolgáltatás tesztje
SurfsharkvírusírtóVPN

Surfshark VPN szolgáltatás tesztje

Olcsó, gyors, sokrétű

írta: Don Kartács2022.05.04.

Manapság rengetegen használnak VPN kapcsolatot, hiszen egyrészt titkosítja a forgalmatokat, az oldalak nem tudnak benneteket követni, másrészt egy csomó korlátozás megkerülhető vele. A Surfshark azonban ennél többet tud, egy előfizetéssel több windowsos vagy androidos rendszerre is telepíthető - még okos tévére is -, van benne reklámblokkoló, vírusirtó, kill switch, riasztási szolgáltatás és még sok minden más, és a nagyobb csomag esetében a havidíja 2,37 euróra, vagyis 900 Ft-ra kihozható. Na de milyen maga a szolgáltatás? Ennek jártunk utána.

9.6
/10
Fűthető mellény teszt
Banggoodfűthető mellénymellény

Fűthető mellény teszt

Egyszer már bevált, csak nem ez

írta: Don Kartács2022.01.26.

A fűthető mellény pár éve igazi slágertermék, a szerkesztőségünkben is hordja két kolléga. Remek darab téli városi bóklászáshoz, de használtunk már benne elektromos uniciklit, rollert, korcsolyáztunk és síeltünk is vele. Egy powerbanket kell a zsebébe tenni, és máris kellemes melegséggel árasztja el testeteket. 8400 forintot kérnek érte a BGHU1613  kóddal, ami már tartalmazza a szállítási költséget is, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

8
/10
Boxym YWK-J1 okos pulzoximéter teszt
BanggoodBoxympulzusmérésvéroxigénszint

Boxym YWK-J1 okos pulzoximéter teszt

Mint a hazai

írta: Don Kartács2022.01.21.

Amióta tombol a Covid-járvány, az orvosdiagnosztikai eszközök és az ehhez köthető funkciók előtérbe kerültek. Pulzoximéterek, vagy más néven véroxigén-telítettség mérők minden gyógyszertárban kaphatók, de itthon is a távol-keleti variánsokat árulják. Így bekértünk egy okos variánst Kínából, hogy összehasonlítsuk egy hazai patikából valóval és a Honor Band 6-tal, ami képes véroxigén-szintet mérni. A Boxym termékéért 5800 Ft-ot kérnek a BGHU1582  kuponnal, ami már tartalmazza a szállítás költségét is, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

9
/10
Mark Ryden Mini Bastion táska teszt
BanggoodhátizsákMark Ryden

Mark Ryden Mini Bastion táska teszt

A ranglétra csúcsán

írta: Don Kartács2022.01.19.

A nem igazán távol-keleti márkának hangzó Mark Ryden cég egyik táskája is eljutott hozzám. Ahhoz képest, amit az általános közvélekedés gondol a kínai ruházati és kiegészítő piacról, a cég termékei megdöbbentően jók, és tartogatnak néhány olyan érdekességet is, mint a csomagzár vagy az USB kimenet. Mivel ez egy prémium termék, megkérik az árát, 9100 Ft-ba kerül a BGHU1563  kuponkóddal, de ebben már benne van a szállítás ára is, az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

9.2
/10
Joseko hátizsák teszt
Banggoodhátizsák

Joseko hátizsák teszt

Futárzsák vagy hippi szatyor?

írta: Don Kartács2022.01.12.

Rég teszteltünk már hátizsákot, és nem szeretnénk ezt a vonalat letenni, úgyhogy behúztunk egy háti tasit a Josekotól. Egy igazi multifunkcionális kiegészítőről van szó, mehet bele laptop, van beépített USB és jack portja, számtalan zsebe, 30 literes a beltartalma és 7 különböző színben kapható. 10 150 Ft-ot kérnek érte kínai raktárból a BGHU1434  kuponnal, ebben az összegben már benne van a szállítás ára is, további költségekkel így nem kell számolnotok.

9
/10
Hipee tartásjavító teszt
Banggoodhipeetartásjavító

Hipee tartásjavító teszt

Húzd ki magad!

írta: hajas2021.12.06.

A hátfájás legtöbbször a helytelen testtartás miatt alakul ki. Erre érdemes figyelmet fordítani, hiszen előbb-utóbb jelentkezni fognak a kellemetlen panaszok. A legfontosabb a megelőzés, vagyis az izomzat megerősítése és a megfelelő testtartás elsajátítása. Utóbbiban tud segíteni a Hipee különleges készüléke, ami folyamatosan figyeli a hátunkat, és figyelmeztet, ha valami nem oké. A kütyüt 9200 forintért vásárolhatjátok meg a Banggood kínai raktárából, ez az összeg pedig már a szállítási díjat is tartalmazza.

8.6
/10
IPL szőrtelenítő teszt
Banggoodepilátorszőrtelenítés

IPL szőrtelenítő teszt

Nem jött be a varázslás

írta: Don Kartács2021.08.02.

Hogy a női vonalat is erősítsük, megkértük az egyik ismerősünket, hogy tesztelje le a Banggoodon kapható IPL lézeres szőrtelenítőjét, hátha a hölgyeknek is találunk olyan kínai kütyüt, ami hasznos. Az EU dugóval is kapható berendezésért 16 600 Ft-ot kérnek, az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás ingyenes.

4.8
/10
Xiaomi Mi Smart Clock ébresztőóra teszt
GoogleGoogle asszisztensXiamishopXiaomi

Xiaomi Mi Smart Clock ébresztőóra teszt

Google Asszisztens a nappaliban

írta: Don Kartács2021.05.04.

A Xiaomi Mi Smart Clock kivételesen nem a Mi Home appot választotta maga mellé, hanem a Google Home szolgáltatásaival büszkélkedhet, de gyakorlatilag több rendszer eszközeit is tudja integrálni. A szokásos ébresztőóra funkciókon túl a Google Asszisztenssel mindenféle okoseszközt vezérelhettek, de a feltett kérdéseitekre is választ kaphattok, már amennyiben beszéltek angolul. A cuccért 21 990 Ft-ot kérnek, a szokásos hazai szállítás, garanciális feltételek és a magyar nyelvű számla mellett.

9
/10

hirdetés