Teszt Kategória: Egyéb kütyük | RendeljKínait

Tesztek

Banggoodfilcfilctoll

80 db-os filctoll készlet

Az ára is 80 fillér

írta: Jackal2020.01.30.

Újabb kínai filctollat teszteltünk, amelyek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy elképesztően alacsony áron szerezhetőek be kintről. 7700 Ft-ot kérnek értük, ez a magyar ár töredéke, ráadásul mind a nyolcvan darab kéttollú, így tulajdonképpen 160 különböző heggyel dolgozhattok. Ismét megkértük Dórit, hogy rajzoljon nekünk valami szépet és mutassa be, mit tudnak a filcek.

8.6
/10
alvássegítőBanggoodBluetooth hangszóróQualitellXiaomi

Xiaomi Qualitell alvássegítő hangfal teszt

Viszlát álmatlanság?

írta: Jackal2020.01.15.

Ha van rendhagyó eszköz a kínai cuccok között, akkor az a Xiaomi bábáskodásának köszönhetően elkészülő Qualitell alvássegítő hangfal. Aki álmatlanságban szenved, vagy egyéb alvásproblémája van, annak ez maga a megváltás lehet. Nem mellékesen még Bluetooth hangszóróként is használható a 9 000 Ft-os hiánypótló berendezés, amit Aliexpress-ről vámhatár alatti áron elérhettek.

8.8
/10
Banggoodelektromágneses mezőelektromos térmérősugárzás

Liumy LM7001 elektromágneses mérő teszt

#mindmeghalunk?

írta: Jackal2020.01.03.

Egy ideje nézegettem már a Liumy termékét, hiszen mindig az érdekes és különleges cuccok tesztjeit kéritek, így kapóra jött a kütyü, és tudtommal még senki nem írt cikket Kínából rendelt elektromágneses mérőberendezésről. Elméletileg az LM7001 képes az elektromos és az elektromágneses teret is mérni. Arra viszont nagyon kíváncsi voltam, hogy egy 6500 Ft-ba kerülő terméket egyáltalán tudok-e átlagemberként a gyakorlatban is használni, vagy teljes kudarc lesz a próbálkozás.

8.6
/10
Banggoodfűthetőtalpbetet

Fűthető talpbetét teszt

Télenyhítő olcsóság

írta: Jackal2019.12.31.

A kreatív műhely újra beindult, most hogy leesett az idei első hó. Mi enyhítene a hidegen? Például egy fűthető talpbetét, ami ráadásul filléres tétel, és csak egy power bank kell hozzá, ami úgyis van otthon mindenkinél. 1850 Ft-ot még akkor is megér, ha nem nektek lesz jó a családban, de szerencsére méretre vágható, pont mint a hagyományos  társai.

7.4
/10
Banggoodfémdetektor

MD-9020C fémdetektor teszt

Ne sípoljál, működjél

írta: Jackal2019.12.12.

Hallottam régebben egy legendát, hogy egyesek számtalan értéket lelnek fel fémdetektor segítségével strandokon, meg egyéb, télen nem különösebben forgalmas helyeken. A modern kincsvadászat beteljesítéséhez szereztem egy MD-9020C fémdetektort, hogy kiderüljön, mit tud egy ilyen kínai csoda. 22 000 Ft-ba fájt, EU Priority Line szállítással érkezett áfa- és vámmentesen.

5.2
/10
Banggoodfűthető kabátfűthető mellénytélikabát

Nem Xiaomi fűthető télikabát teszt

Temetőbe menet

írta: Jackal2019.12.09.

Tavaly találtam meg a Xiaomi 90fen fűthető télikabátot, de aztán letettem róla, mert 45 000 forintot kértek érte, amit meglehetősen soknak találtam. Állítólag a felmelegített töltött káposzta sosem jó, de azért futottam még egy kört a témában, és megtaláltam a fenti termék "Xiaomitalanított" változatát 13 500-ért, amit a BGheated20 kuponnal érhettek el. Ugyanolyannak néz ki, mint az egy évvel ezelőtti darab, és itthon sem lehet ilyesmit olcsóbban kapni, így már volt értelme a tesztnek.

8.6
/10
automataBanggoodkaróraTwentyseventeenXiaomi

Xiaomi Twentyseventeen óra teszt

A finommechanika nemcsak a svájciaké

írta: Jackal2019.12.02.

A mai teszt abból a szempontból rendhagyó, hogy automata órákat jellemzően nem kínai gyártóktól szoktatok meg, különösen nem a Xiaomi égisze alatt. Pedig a Twentyseventeen pont ilyen, bár a 21 köves Miyota szerkezet Japánból érkezik, és a dobozban kétféle szíj szettet, egy bőrt és egy rozsdamentes acélt is kaptok. Az "önfelhúzó" mechanikával szerelt órák esetében sokan 100 000 Ft körüli árat várnának, pedig ennek durván harmadáért, 33 000 Ft-ért érhető el a bgts15 kóddal. Ennyiért itthon egyetlen automata órát sem adnak, ráadásul még jól is néz ki, vagyis eléggé vonzó ajánlatnak tűnik.

9.4
/10
Banggoodfilctollhobbi

72 színű grafikai filctoll készlet

Olcsó és sokrétű

írta: Jackal2019.11.20.

Nem tudom, mennyire vagytok képben a különböző hobbikellékek árazása kapcsán, de a hazai boltok jelentős sáppal dolgoznak, ahogy ezt már megszokhattátok. Éppen ezért berendeltünk egy 72 darabos tollkészletet, amit odaadtunk egy hozzáértőnek, hogy készítsen valami olyasmit, amit mi nem tudnánk. A következőekben Dóra rajzait és beszámolóját követhetitek végig. Apropó, az ára 22 000 Ft, egy Copic készlet itthon pedig 100 000, amit "minimum" jelentős különbségnek neveznék.

9
/10
GearbestOcleanXiaomi

Xiaomi Oclean Z1 fogkefe teszt

Egy funkció, amiért fizetnék

írta: Jackal2019.11.08.

Neked még nincs okosfogkeféd? Akkor most lesz, ha ezt a tesztet elolvasod, mert az Oclean Z1 beletalált a céltábla közepébe. A Z1 applikációjában követheted fogmosási szokásaidat, mindenféle paramétert – nyomás erőssége, mosás ideje, iránya, mozgás típusa – statisztikáz, havonta egyszer kell feltöltened, és még a fogzománcot is védi a túlzott kopástól. 12 000 Ft pedig sokkal kevesebb pénz, mint amit a fogorvosodnál akár egy tömésért otthagynál. Természetesen ezt a terméket is EU Priority szállítással kell rendelnetek, ha nem akartok az áfa és a vámfizetés kötelezettségével bajlódni.

9.8
/10
Banggoodfűthető mellényunicikli

Fűthető mellény teszt

Újratöltve, sikeresen

írta: Jackal2019.10.31.

Volt már fűthető mellény tesztünk, de nem aratott osztatlan sikert a szerkesztőségben a nem különösebben minőségi ruhadarab. A dolgot egyetlen ok miatt nem adtam fel, láttam egy egykerekűs ismerősön egy olyat, amit én is felvettem volna. Aztán rátaláltam a téli túrázók és ingázók Excaliburjára, ráadásul 9000 forintról 6000-re leárazva, amit a BGMoto88  kóddal érhettek el. Ez elég combos különbség, és mivel láttam a cuccot élőben, már húztam is be a terméket, ami az alacsony ára miatt vámmentesen érkezett.

8.6
/10