hirdetés

Joseko hátizsák teszt

Futárzsák vagy hippi szatyor?

teszt
Joseko hátizsák teszt 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-01-12

Rég teszteltünk már hátizsákot, és nem szeretnénk ezt a vonalat letenni, úgyhogy behúztunk egy háti tasit a Josekotól. Egy igazi multifunkcionális kiegészítőről van szó, mehet bele laptop, van beépített USB és jack portja, számtalan zsebe, 30 literes a beltartalma és 7 különböző színben kapható. 10 150 Ft-ot kérnek érte kínai raktárból a BGHU1434  kuponnal, ebben az összegben már benne van a szállítás ára is, további költségekkel így nem kell számolnotok.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 10
 • design és anyagminőség: 9
 • felszereltség, funkciók: 9
 • ergonómia: 9
 • ár/érték arány: 8

9

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Oldalra kerülhetnek a különböző kulacsok, de van egy rejtett zseb is a hátoldalon deréktájon,

illetve elöl is található egy negyedik. Belül pedig további 4 rekesz van, ebből az egyik képes 14-18 inch-es notebookokat fogadni, van továbbá 2 másik fakk is, amibe a perifériákat lehet pakolni. A középső „nyílás” pedig akkora, hogy simán bele lehet állítani 3 db 1,5 literes ásványvizet, azokat is elnyeli. Szóval ez nem egy kicsi hátizsák, a 30 literes űrtartalom még kukás zsákban sem kevés, főleg, hogy egy átlagos konyhai szemetes nagyjából 20 literes.

Vannak még további extrák is, aminek egy része értelmes,

viszont a többit egy kicsit elavultnak érzem. A pénztárcára csatolható lopásgátló jó ötlet, ellenben az integrált jack és USB csatlakozó szerintem felesleges. Ma már nagyon kevesen használnak BT átvitel helyett kábeles megoldást, de ha igen, akkor azt inkább otthon, mint az utcán.

Az USB portnak van értelme, de mivel így is kell mögé egy power bank, amiről tölteni lehet, akkor már tudtok oda tenni egy normális kábelt is, amin át is megy a nagy mennyiségű áram. Ugyanez igaz a jack csatira is, hogy inkább választanék zenehallgatáshoz a táska kábele helyett egy minőségibb darabot.

Szerencsére egyik sem integrált, ki tudjátok pattintani a tartójából és tetszőlegesen ki is cserélhetitek őket. Díjazom az ötletet, de én személy szerint lemondok róla és maradok a BT kapcsolatnál. Miközben keresgéltem a táskában, végigtapogattam a belsejét, és meglehetősen puha anyagokkal találkoztam, így elhiszem, hogy megvédi a notebookomat. A hát- nem, csak a derékrész párnázott, és a táska alján sincs semmi, ami védené az anyagot, vagyis, ha lerakjátok a sáros-vizes földre, akkor simán be tud ázni. Ami a vállpántokat illeti, azok kényelmesek, és van egy keresztpánt is, a mellkason össze lehet kapcsolni őket egy plusz csattal, ami így elvezeti a terhelést. Ez okos megoldás, ugyanis rendesen tele lehet pakolni a hátizsákot, ami utána durván húzni fogja a vállatokat.

Összegzés

Nem mondom, hogy ez volt életem hátizsákja, de azért mindenképpen decens termék a Joseko tatyója. Ami nagyon tetszik benne, hogy rengeteg szín közül lehet választani, ahogyan az a hivatalos honlapon is látható, csak ott értelmezhetetlenül drága. Szerencsére nektek a banggoodos 10 150Ft-os árat kell csak megfizetnetek, és ezt alapvetően nem sokallom érte, de azért nem is bomba vétel. Jó minőség, érdekes, bár nem mindig hasznos funkciók, hatalmas űrtartalom, rengeteg zseb, szóval mindent tud, amit egy hátizsáknak tudnia kell. Talán csak abba tudok belekötni, hogy az alja nem kapott külön erősítést vagy valamilyen vízlepergető felületet, de ezt leszámítva rendben van.

Akinek szüksége van egy nagy méretű tatyóra, annak a Joseko terméke a BGHU1434  kuponnal 10 150 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért is egész jó vétel, kínai raktárból küldik, ebben az összegben már benne van a szállításért kért pénzösszeg is, további költségekkel így nem kell számolnotok.

Pro

 • Hatalmas űrméret
 • Rengeteg zseb
 • Jó minőség
 • A felső rész összetekerhető
 • Érdekes funkciók, mint a pénztárca lopásgátló, a jack vagy az USB csati

Kontra

 • Az alján lehetne egy plusz vízálló réteg
 • Az ára lehetne alacsonyabb

hirdetés