hirdetés

Újabb durva automatizálásra képes űrporszívó jelenik meg

Debütál a Roborock S7 Max Ultra

hír
Újabb durva automatizálásra képes űrporszívó jelenik meg 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-06-12

A legújabb Roborock über porszívó, az S7 Max Ultra napokon belül megjelenik – nem összekeverendő az S7 Pro Ultrával és az S7 MaxV Ultrával -, ennek örömére indította meg a Geekmaxi az előrendelési akcióját, amire egy külön aloldalt is gründoltak. A mindent tudó szuperporszívónak megkérik az árát, az első 100 előrendelő 350 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza EU raktárból az akár 7 hétre is magára hagyható takarító berendezést.

A Roborock azt állítja, hogy 7 héten át nem kell foglalkozni a termékükkel,

hiszen a 2,5 literes portartály átlagosan ennyi idő alatt telik meg, a takarítások pedig teljes mértékben automatizálhatók szoftveres oldalról. Sőt, a termék annyira okos, hogy már arra is javaslatokat tesz, hova érdemes takarítás alól kizárt területeket leraknotok, de például 3D térképet is épít a lakásotokból, ami meglehetősen látványos, sőt, a tárgyakat is képes kikerülni úgy, hogy egy lézerrel megméri a távolságukat és egyszerűen elnavigál mellettük. Természetesen a műszaki paramétereken is csiszoltak, például a szívóerő már 5500 Pa-ra emelkedett, ami kategóriaelső érték, de egyetlen feltöltéssel akár 300 négyzetmétert is végigtakarít az S7 Max Ultra.

Az újdonságot az első 100 előrendelő 350 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza EU raktárból, a termék 2023. június 15-étől rendelhető.

hirdetés