hirdetés

Érkezik a Redkey okos kijelzős robotporszívója

Már az applikációkat is elfelejthetitek

hír
Érkezik a Redkey okos kijelzős robotporszívója 1

Forrás: Redkey

írta: Atika
2023-06-09

A technológia fejlődése megkönnyíti az életet. Vegyük példának a robotporszívót. A kezdetekkor még csak porszívózni tudtak ezek a gépek, mostanra pedig már nemcsak porszívózni és felmosni tudják a padlót, hanem még a mopjukat is kipucolják, ahogy a portartályukat is maguk ürítik. Bár a robotporszívók nagyon hasznosak, még mindig sokan panaszkodnak: „Ha ki szeretnénk használni egy ilyen robot minden funkcióját, akkor mindenképp szükségünk van egy telefonos applikációra. Ezek gyakran bonyolultak és megnehezítik a könnyű munkavégzést, ha például egy idősebb ember nem rendelkezik okostelefonnal, nem is élvezheti az okos funkciókat.” Erre kínál megoldást a Redkey R20 robotporszívója.

Az R20 kijelzője megkönnyíti a vezérlést

Az R20 intelligens képernyő lehetővé teszi számotokra, hogy elhagyjátok az appot, és minden funkciót a beépített képernyőn állíthassatok be, beleértve az ütemezett tisztítást, a térképszerkesztést, a szívóerő és a virtuális fal beállítását, az üzemmódváltást, az öntisztítást, a felmosást és minden más személyre szabható paramétert.

Az R20 okosképernyő és a robot közötti párosítás egyszerű és gyors. Miután az intelligens képernyő csatlakozik a WiFi-hez, mindössze 3 másodpercet vesz igénybe, és a bázisállomás automatikusan továbbítja a jelszót a porszívónak, hogy a kapcsolat magától felépüljön. Ez teljesen megoldja a fárasztó applikációs párosítási folyamat és a hosszú várakozási idő problémáit. Nem csak ennyit nyújt az új technológia, ugyanis  az intelligens képernyő mérete 10,1 hüvelyk, ami akkora, mint egy átlagos tablet mérete, így a vezérlés intuitívabb és kényelmesebb. Az idősek számára még okostelefon nélkül is könnyen kezelhető és már ők is kiélvezhetnek minden funkciót.

Forrás: Redkey

A Redkey R20 támogatja az applikáció alapú vezérlést is, csak be kell szkennelni a QR-kódot az intelligens képernyőn, hogy gyorsan csatlakozhassatok a robothoz, így aki a mobiljáról vezérelné a kütyüt, továbbra is megteheti.

Az R20 erőteljes tisztító képességgel rendelkezik

LDS 4.0 navigációs és továbbfejlesztett akadályelkerülő funkcióval szerelték fel, így kellően alaposan képes takarítani. Tisztításkor a 4000 Pa szívóteljesítmény együttműködik a dupla, forgó felmosóval a padló mosásához, így a porszívózás és a felmosás egyszerre történik.

Ezenkívül az R20 egy fejlett bázisállomással is rendelkezik, amely olyan funkciókat támogat, mint az önürítés és öntisztítás, az automatikus szárítás és az elektrolitikus vízsterilizálás. Ez nemcsak a mop tisztítását biztosítja, hanem megoldja a piszkos, penészes és büdös felmosórongyok másodlagos szennyezésének problémáit is.

A nagy teljesítményű Redkey R20 robotporszívó hivatalosan júliusban jelenik meg, és biztosak lehettek benne, hogy hírt fogunk adni róla, amint piacra dobják.

hirdetés