hirdetés

Megjelent a legjobb BlitzWolf projektor

Erre csak csettinteni lehet

hír
Megjelent a legjobb BlitzWolf projektor 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-06-21

A BlitzWolf nagyot gurított a legújabb projektorukkal, amire látatlanban is ki merem mondani, hogy az eddigi legjobbjuk. Ugyan ez is „csak” egy FHD vetítő, de fényerőben nagyon sokat fejlődött, illetve annyi jó funkcióval rendelkezik, hogy rendesen összefut rá a nyál a számban. A gépet kuponnal 78 000 forintért meg is lehet rendelni, tehát drágának sem lehetne nevezni.

Két darab 5 wattos hangszóró került bele, aminek a hangerejét a másik potméterrel lehet manuálisan is állítani, de természetesen jack csatlakozón vagy Bluetooth-szal ráköthetünk más hangrendszert is. Az elejére került egy kis LCD kijelző, amin mutatja az időt, a dátumot, a vezeték nélküli kapcsolatok státuszát és egyéb hasonló infókat.

Android 9 alapú rendszer van rajta, aminek a lelke a Mediatek MT9255-ös processzor, viszont a memória méretét például már nem kötik az orrunkra. Az okosrendszer duális WiFi-vel tud az internetre csatlakozni, de még a kábeles lehetőség is adott. Egyéb más portból is szépen jutott a projektorra, a LAN és az audió jack mellett van AV, két darab HDMI és két USB port is.

Nagyon tetszik a gépben, hogy nagy a fényereje, az automatikus trapézkorrekció és fókusz zseniális, de a potméterek is ötletesek. Vannak érdekesebb részei is, mint amilyen a kijelző, ami lehet, hogy egy felesleges feature, de próba nélkül ezt nehéz megállapítani. A vetítő ára a BGBWPV7  kuponkóddal mindössze 78 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).,és ennyiért nagyon jó vételnek tűnik. Nagy örömmel nyugtázom, hogy a BlitzWolf a projektor szegmensben továbbra is aktív és mer egyről a kettőre lépni, szinte ugyanazokon az alacsony árakon maradva.

hirdetés