hirdetés

Európában is debütált a Bluetti AC60 és B80 power station

Újabb kiváló, moduláris akkumulátorok

hír
Európában is debütált a Bluetti AC60 és B80 power station 1

Forrás: Bluetti

írta: Atika
2023-06-15

A Bluetti, a tiszta energiatárolási iparág vezetője, ma végre Európában is piacra dobta az új AC60 & B80 modelljét, a legkisebb, bővíthetőséggel és 6 év garanciával rendelkező szolár generátorát. Az új termékek az USA-ban, Kanadában és Japánban már bizonyítottak, és eljött az ideje, hogy Európát is meghódítsák remek teljesítményükkel és versenyképes áraikkal.

Gyors, csendes töltés, hatékony energiatakarékosság

Az AC60 négy töltési módot támogat: tölthető hálózatról, autós szivargyújtó aljzatról, napelemről és közvetlenül ólomsavas akkumulátorról. A 600 W-os AC turbótöltésnek köszönhetően az AC60 feltöltése 0-ról 80%-ra mindössze 40 percet vesz igénybe. A készülék halkan, 45 dB-es hangerővel működik, vagy 40 dB alatt a csendes töltési módban, ami tökéletes a szűk helyiségekben, például egy szobában vagy sátorban való használathoz.

A fejlett ECO üzemmóddal rendelkező AC60 automatikusan kikapcsol, ha nincs csatlakoztatva  rá semmilyen terhelés. A Bluetti alkalmazásban néhány kattintással az AC és DC kimenetek külön-külön 10-30 W-ra és 5-20 W-ra állíthatók a kis terhelésekhez, hatékonyan csökkentve a fogyasztást munka közben. Így 1-4 órán át képes működni, fogyasztóktól függően, és ezenkívül rendkívül alacsony készenléti veszteséggel rendelkezik, amikor nincs használatban.

Kiterjesztett, 6 év jótállás

Az AC60 alumínium házában a legstrapabíróbb LiFePO4 akkumulátorcellák találhatók, amelyek élettartama legalább 10 év, emellett pedig rengeteg egyéb komponens foglal helyet a lehető legkisebb helyen. A power station víz- és porálló, hogy a legmostohább körülmények között is helyt állhasson. Mindezen szabadalmaztatott technológiák, minőségi anyagok, remek dizájn, a szigorú tesztelési eljárások és a megbízható ügyfélszolgálat garantálják, hogy az AC60 kiállja az idő próbáját.

Forrás: Bluetti

hirdetés

Mi az a B80 bővítő akkumulátor?

Az AC60 kiegészítésére tervezett 9,88 kg-os B80 ugyanazokat a megbízható LiFePO4 cellákat használja, mint a fő egység, ez ugyanis a legstabilabb és legbiztonságosabb energiatároló akkumulátor, amelynek több, mint 3000 töltési ciklus az élettartama.

Két B80-as, egyenként 806 Wh kapacitású akkumulátorral az AC60 kapacitása maximum 2015 Wh-ra bővíthető.

Emellett kiegészítőként szolgálhat a megfelelő kábellel az EB3A, EB70, AC180 és EB55 power stationök számára is.

A B80-ra került egy USB-A, egy USB-C és egy 12 voltos szivargyújtóaljzat is, hogy power bankként is használhassuk. A 806 Wh-s kapacitásával egy okostelefon akár 43-szor, egy laptop 10-szer feltölthető, de egy egyszerű lámpa is működtethető róla 60 órán át. A bemeneti portján az AC60-on keresztül is feltölthető.

„Hozzáadott nyugalom”

A B80 ugyanolyan megbízható és biztonságos, mint az AC60. A B80 fejlett akkumulátor-kezelő rendszerrel (BMS) rendelkezik a maximális hatékonyság biztosítása és a túlfeszültség, túlmelegedés, rövidzárlat és egyéb biztonsági problémák megelőzése érdekében. Ráadásul az iparágban vezető 6 éves garancia még nagyobb könnyebbséget biztosít a gondtalan használathoz.

Kültéri tevékenységre született

Kompakt, mégis nagy teljesítményű. Az AC60 és a B80 kompakt, 290x205x234 mm-es, azaz nagyjából akkorák, mint egy cipősdoboz. Az ergonomikus, lehajtható fogantyút a könnyű szállításhoz tervezték. Mindkét termék időjárásálló házzal rendelkezik, így bármilyen kültéri tevékenységhez használhatók.

Forrás: Bluetti

Elérhetőség és ár

Az AC60 és a B80 az európai vásárlók számára június 15-étől elérhető. A kezdeti időszakban, egészen június 30-ig early bird áron vásárolhatók meg:

az AC60 699 eurós áron, az AC60+B80 csomag pedig 1398 euróért. Június 30-át követően viszont jelentősen emelkedik az áruk.

A Bluettiről

A Bluetti több, mint 10 éves iparági tapasztalattal igyekszik hű maradni a fenntartható jövőhöz a beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas zöld energiatároló megoldások révén, miközben kivételes, környezetbarát élményt nyújt mindenkinek. A Bluetti több, mint 70 országban van jelen, és világszerte ügyfelek milliói bíznak benne. További információkért látogassatok el a Bluetti oldalára, a www.bluettipower.eu-ra.

hirdetés