hirdetés

Jól időzített, nagy tudású robotporszívó az Ultenictől

hír
Jól időzített, nagy tudású robotporszívó az Ultenictől 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-11-07

Az Ultenic TS1 egy nyáron megjelent gép, de az új robotporszívóval nagyon ügyesen megvárta a 11.11-es őrületet a Banggood és most kezdték el nemrég forgalmazni. A TS1 több, mint egy egyszerű robotporszívó, mert nagyon fejlett, nemcsak a porszívózásban hanem a felmosásban is. Az árát viszont sikerült lenn tartani, a Banggoodnál pedig kuponnal kifejezetten kellemes ára van, egyértelműen a legolcsóbb önürítős gépek közé lehet sorolni.

Pontosan nem árulja el a gyártó, hogy mennyit bír egy töltéssel menni, de van benne olyan mód, amivel lemerülés esetén visszatér a dokkolójára, majd egy kis töltés után folytatja a takarítást. A portartályát magától üríti a dokkolóján a 3 literes porzsákba, amit átlagosan 60 nap alatt telít meg, tehát két hónapon keresztül nem igényel karbantartást.

Az egyik legjobb dolog benne a felmosás. A legtöbb robot már tudja ezt a feature-t, de nem úgy, ahogy az Ultenic TS1. Két köralakú felmosópárnával rendelkezik, amiket gyorsan forgat, így tisztítja meg a felületet sokkal hatékonyabban, mint más átlagos porszívók. A technológia nem egyedülálló, de ebben az ársávban azt hiszem, hogy ez a első gép, ami ilyet villant.

Az Ultenic TS1 pár hónapja a piacon van, de még egyáltalán nem terjedt el. Most itt a nagy lehetőség előtte, mert az idei 11.11-es leárazáson bődületesen olcsó. Banggoodon a BG5b3e40  kuponkóddal 76 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ami egy önürítős, fejlett robotporszívó esetében tényleg elég extra. A szállításért nem kel fizetni és csehországi raktárból küldik.

hirdetés