hirdetés

Új Ultenic porszívó, ami erős és magát üríti

Ez nem a kispálya

hír
Új Ultenic porszívó, ami erős és magát üríti 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-11-03

Egyre inkább kezdenek az automatizálás irányába elmenni a hagyományos kéziporszívók is. Van amelyik magától szabályozza a szívóerőt, van amelyik kiüríti maga a tartályát és van amelyik megtisztítja a kefét automatikusan. Szerintem ez nagyon jó irány, hiszen ez mind arra szolgál, hogy a felhasználónak kevesebbszer és rövidebb időt kelljen foglalkoznia a gép karbantartásával. Az Ultenic új gépe, az F1S is ezt az irányt követi, mert az összegyűjtött koszt magától üríti egy nagyobb porzsákba. A gép ezen túl is tud még pár érdekesebb extrát.

A porszívóhoz adnak egy teleszkópos csövet, a motoros forgókefét, kétféle szűkítőt és két porzsákot. A sajtóanyagban megemlítik, hogy külön megvásárolhatók hozzá az állatok nyírásához használható kiegészítők, de sehol nem találtam meg ezeket a neten.

Az Ultenic FS1 még akkor is csábító ajánlat lenne, ha csak simán az erejét és tudását néznénk. Viszont még önürítésre is képes, így pedig már abszolút jó vételnek tűnik. Banggoodon a BG8b201e  kuponkóddal rendelhető meg ingyenes szállítással, európai raktárból, mindössze 78 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés