hirdetés

Ryzen 7-es csúcsprocesszorral szerelték a T-bao MN78 PC-t

Kicsi a bors, de kétszer csíp

hír
Ryzen 7-es csúcsprocesszorral szerelték a T-bao MN78 PC-t 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-11-03

Megjelent még éppen karácsony előtt a T-bao MN78-as mini PC, ami kegyetlenül erős hardvert vonultat fel. Tényleg már csak egy erős videókártya kéne bele és csúcs gamer PC-nek is elmenne. Így ugyan nem az, de a legtöbb feladatra tökéletesen megfelel, villámgyors és a tudásához képest nevetségesen olcsó. Kétféle kiadásban árulják, de természetesen az erősebb sokkal jobban megéri.

A gép megjelenése sem semmi, elég vad, gamer kinézete van, a tetején sok hűtőráccsal, hiszen alatta van a 9 cm-es hűtőventilátor. RGB-s LED-ekkel szerelték fel, amik többféle módon is tudnak világítani, villogni, meg mindenféle fényjátékot produkálni.

Egy nagyon érdekes és kívánatos gép lett a T-bao MN78. A csúcsjátékok futtatására nem lesz jó, de egyébként munkára és mindenféle feladathoz tudnám ajánlani. A csomag tartalmazza természetesen az előre telepített Windows 11 Pro operációs rendszert is, tehát azzal sem kell bajlódni.

A kisebbik változat most a BG36eff1  kuponkóddal 237 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami baráti ár, de csak addig, amíg meg nem látjuk az erősebb kiadást, mert az a BG6077a8  kuponkóddal mindössze 254 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető. Erős lenne azt mondani, hogy ennyiért ajándék, de majdnem igaz, hiszen például egy ilyen teljesítményű notebook itthon több, mint félmillió forint. Az összehasonlítás kicsit az almát a körtéhez, nem igazán fair, de ugye itthon ilyen mini PC nem kapható.

hirdetés