hirdetés

Előrendelhető a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra

Ennyiért ajándék

hír
Előrendelhető a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-10-12

Előállt egy újabb okosórával a Zeblaze. Ez a modell szögletes, jó felbontású megjelenítőt kapott, alap okosórás funkciókkal, de Bluetooth hanghívással megfűszerezve. A kütyü háromféle színben is elérhető és már fut rá az előrendelési akció, amiben az első pár darab már potom 7300 forintért rendelhető, ingyenes házhozszállítással.

Az akkumulátora 260 mAh kapacitású, aksikímélő módban 15 napot is bír, de normál felhasználással is egy hetet. A legenergiaigényesebb felhasználási módja a Bluetooth-os telefonálás, amit 365 percig képes fenntartani. A töltője mágneses.

Biztos vagyok benne, hogy a Zeblaze GTS 3 Pro nem egy hibátlan eszköz, hiszen a legeslegolcsóbb okosórák közé sorolható. Ugyanakkor a kijelzője ebben az ársávban lenyűgöző, a Bluetooth-os híváskezelés sem semmi, a többi funkciója pedig abszolút rendben van. Aki gyors, az az első előrendelési körbe is beférhet, amiben mindössze 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással.

hirdetés