hirdetés

Itt az új Oukitel OKT3 és már lehet is kuponozni

A pre-sale sem akadály egy jó kis árcsökkentéshez

hír
Itt az új Oukitel OKT3 és már lehet is kuponozni 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-07

Az Oukitel – ami leginkább strapatelefonjairól ismert- egy csomó új terméket dobott mostanában a piacra, ilyen többek között az Oukitel OKT3 is. A 10,5 colos tabletben egy T616-os központi mag adja a kakaót, 8 GB RAM és 256 GB háttértár társaságában, amit az Android 13 fog össze. Ismerős lehet ez a setup az N-One Npad X-ből, de annál az OKT3 némileg olcsóbban érhető el. A GKB231120  kuponnal 64 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Szenzorfronton a szokásos dolgok kerültek az Oukitel OKT3-ba, duális WiFi, Bluetooth, giroszkóp, különböző műholdas rendszerek támogatása és 3,5 mm-es jack kimenet a választék. Kamerafronton egy 16 MP-es Samsung hátlapi és egy 8 MP-es Omnivision szelfi kamera teszi a dolgát, de nyilván egy tablettől nem kell sokat várni, ennek ellenére kíváncsi leszek, milyen lesz élőben a tablet.

A GKB231120  kuponnal 64 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért el haza lehet vinni, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés