hirdetés

Egy fülhallgató, amivel úszni is lehet

Csontrezgéses technológia nagyon kedvező áron

hír
Egy fülhallgató, amivel úszni is lehet 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-11-13

A BlitzWolf ezen fülhallgatója nagyon jól sikerült. Igazán kedvező áron kínál olyat, amit a konkurencia nem igazán. Az eszköz egy csontrezgéses füles, így lehet hallani a külvilágot is, illetve úszáshoz is használható. A kütyü beépített memóriával rendelkezik, ami sportolásnál nagyon jó, hiszen a telefon nincs mindig Bluetooth távolságon belül. Az eszközt most kuponnal mindössze 8300 Ft-ért meg lehet rendelni, ennyiért nagyon jó vétel.

Üzemidőben sem rossz az újdonság, egy töltéssel nagyjából 10 órát megy, viszont a feltöltése igénybe vesz 2 órát is. IPX8 vízállóságú, ami azt jelenti, hogy akár úszni is lehet benne, a teljesen zárt házas, csontrezgéses technológiának köszönhetően pedig ezt valóban meg lehet tenni. Van is felhasználói visszajelzés, hogy simán jó úszáshoz is.

Három hagyományos nyomógomb van rajta, amik szintén a sport közbeni tökéletes használhatóságnak kedvez. Ezekkel a gombokkal lehet a hívásokat menedzselni, módot váltani, zenék között lépkedni, hangerőt állítani.

Biztos, hogy audiofilek számára nem tökéletes eszköz, de sportolóknak annál is inkább. Ráadásul a Banggood eszméletlenül jó áron adja. A BGDB067A  kuponkódot felhasználva már 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, szállítási költséggel együtt.

hirdetés