hirdetés

Headwolf HPad 5 az érdekes tablet

Az árához képest egész érdekes dolgokat tud

hír
Headwolf HPad 5 az érdekes tablet 1

Forrás: Aliexpress, Headwolf Official Store

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-11

A Headwolf Hpad 5 egy számomra ismeretlen termék volt eddig, de nemhogy kilógna a másodvonalas tabletek közül, hanem még rájuk is ver sok mindenben. Pl. Widevine L1 tanúsítványa van, így a streamelők örülhetnek, 8 GB RAM-ot kapott, egy hatalmas 8500 mAh-s akkut, amit végre 30 W-tal lehet gyorstölteni. Van még pár okosság, amit tud, ezeket lejjebb olvashatjátok, csak nem értem, hogy lehet ilyen olcsó. A 11SALE15  + spend&save + coin kombóval 62 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítás mellett

Kamera ezeken az eszközökön általában csak mutatóban van, itt egy 20 és egy 8 MP-es kamera áll rendelkezésre, utóbbi az előlapi szelfi. Sokat nem kell ezektől várni, nem is erre találták ki a tableteket. Szenzorfronton szintén jónak tűnik a táblagép, duális WiFi, 4G modem, BT 5.2, duális SIM tálca, ahová mehet micro SD kártya kiegészítő háttértár gyanánt, de a műholdas rendszerekkel is elboldogul. Hangszóróból van 4 db, kizárt hogy lefogjátok mindegyiket a kezetekkel játék közben, hiszen a Helio G99 még korlátozott gamingre is elég erős.

Összefoglalva a Headwolf HPad 5 egy decens tablet, kategóriájából kilógó paraméterekkel, a konkurenseknél egy kicsit drágábban, amit bőven ellensúlyoznak a plusz szolgáltatások és az erősebb hardver. A 11SALE15  + spend&save + coin kombóval 62 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítás mellett, az ár az áfát is tartalmazza.

hirdetés