hirdetés

Fengmi S5 Mini lézerprojektor remek áron

Prémium életérzés a megjelenítők világából

hír
Fengmi S5 Mini lézerprojektor remek áron 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2023-11-09

A Fengmi S5 Mini egy prémium lézerprojektor 1080p felbontással és szuper minőséggel. 40-120 inch-es képet tud vetíteni, a hangját a Denon hangolta és van egy rakat port a hátoldalon, a megfelelő csatlakozási lehetőségek miatt. Nagyjából mindenben jobb, mint egy átlagos projektor, emiatt rendesen megkérték az árát, eddig. Most azonban rá lehet pattintani a BG11DUFMS  kupont, és láss csodát, máris 176 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra esik az ára, ami még mindig nem filléres tétel, de jóval kedvezőbb, mint eddig volt.

Sőt támogatja a „tárgyelkerülést” is,

ez a funkció nem csinál mást, minthogy összehúzza a képet, ha valami – pl. egy villanykapcsoló – beletakarna. Ez nem egy okosprojektor, ami ebben az esetben jót jelent, mert a gyenge hardver és a régebbi Android nem fogja büntetni a felhasználókat, vagyis ez szinte mindig jó jelnek tekinthető.

A felbontása 1080p, de természetesen támogatja a 2K és a 4K formátumok megjelenítését is.

Ahogyan a HDR10 és a MEMC technológiákat is, ez utóbbi egy megoldás, ami tulajdonképpen a screen tearinget, a képtörést gátolja meg, kiegészítő képkockák beszúrásával. A Fengmi S5 Mini természetesen rendelkezik képernyő tükrözéssel is, Android, iOS, Mac OS és Windows rendszereket futtató hardverekkel képes együttműködni. Aki pedig nem a vezetéknélküli kapcsolatot venné igénybe, annak egy HDMI,  egy Type-C vagy egy USB port áll a rendelkezésére. De a lényeg persze az, hogy minden lézerprojektor, ez is remek képet ad, a legtöbben emiatt fogják megvenni.

A BG11DUFMS  kuponnal 176 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra esik az ára, ami kevesebb mint eddig, így aki egy prémium vetítőt szeretne az otthonába, az csapjon le rá. EU raktárból küldik, a szállítás ingyenes.

hirdetés