hirdetés

A Jigoo már hajszárítót is gyárt

Nem is akármilyet

hír
A Jigoo már hajszárítót is gyárt 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Atika
2024-01-31

A Jigoo látszólag már nagyon otthonosan érzi magát a takarítógépek piacán, és most új kihívást kerestek. Ennek köszönhetően jöhetett létre a H300 névvel fémjelzett hajszárítójuk, amit a modern kor követelményeinek megfelelően alkottak meg. Nagy sebességű motor, halk működés, ionizációs technológia és intelligens hőmérsékletfigyelés is került az új termékbe, ráadásul az ára sem szállt el, a Valentin napra hirdetett akció során 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet.

Természetesen ionizációs technológiával is rendelkezik, ezzel segít megtartani a haj természetes hidratáltságát, de ez ma már szinte alap funkciónak mondható ezekben a termékekben. A hajszárítóhoz mellékelt két fej mágnesesen csatlakozik a gépre. 

A Geekmaxi Valentin nap alkalmából 20 euróval olcsóbban adja az új hajszárítót, mindössze 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ami egy ilyen termékért egyáltalán nem számít soknak. A szállítást jövő héten kezdik, európai raktárból, ingyenesen, extra költségek nélkül.

hirdetés