hirdetés

Viszonylag kevés pénzért fantasztikus PC-t adnak a kínaiak

hír
Viszonylag kevés pénzért fantasztikus PC-t adnak a kínaiak 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2024-01-29

A tavalyi év vége felé jelent meg a T-Bao MN78-as mini PC, ami egy betyárosan erős konfiguráció lett. Na nem is a 100 dolláros kategóriában indul, de sikerült a kínaiaknak egy nagyon erős, kompromisszumoktól mentes gépet megalkotni. Egyetlen hiányossága a videókártya nemlétében keresendő, de ha nem hardcore gémelésre akarja a felhasználó, akkor nem fog csalódni, az ára pedig nagyon kedvező.

Egy nagyon érdekes és kívánatos gép lett a T-bao MN78. A csúcsjátékok futtatására nem lesz jó, de egyébként munkára és mindenféle feladathoz tudnám ajánlani. A csomag tartalmazza természetesen az előre telepített Windows 11 Pro operációs rendszert is, tehát azzal sem kell bajlódni. RGB-s LED-ekkel szerelték fel, amik többféle módon is tudnak világítani, villogni, meg mindenféle fényjátékot produkálni.

Az olcsóbbik variáns a 88BFAR43  kuponkóddal 208 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, tehát nagyon olcsó, de az erősebbik is megéri a felárat, mert az a 88BFFQBQ  kuponkóddal mindössze 248 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető. Egy ilyen bika hardver ennyiért kifejezetten jó vétel.

hirdetés