hirdetés

Úszásra optimalizálták a Zeblaze Swim filléres okosórát

Még GPS is került bele

hír
Úszásra optimalizálták a Zeblaze Swim filléres okosórát 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-01-16

Örök probléma a sportórákkal, hogy az alsó szegmensben található modellekkel nem igazán lehet úszni, aminek több oka is van. Egyik a vízállóság, aminek még csak-csak meg tudnak felelni, viszont nyíltvízi úszáshoz kell a GPS, a fedett medencés sportoláshoz pedig szenzorok, amik érzékelik a fordulásokat. A Zeblaze Swim pedig pont ezért jött létre, mert a személyében egy nagyon olcsó, de úszásra és egyéb sportra is használható eszközt dobott piacra a gyártó. A tudása papíron igencsak nagy, kuponnal pedig nem túlzás azt mondani, hogy piszok olcsó.

Az üzemideje is impozáns, a legdurvább energiatakarékos módban 30 napot megy, de igazán hangzatos az is, hogy folyamatos GPS-szel és pulzusméréssel is megy neki az 56 óra. Ezek az adatok már Garmin szintet hoznak, ami persze nem túl fair összehasonlítás. Feltölteni a mágneses kábelével lehet, amivel másfél óra alatt tele is lesz az akkumulátora.

Mindent egybevetve nagyon izgalmas órának tűnik a Zeblaze Swim, amit nem is teljesen értek, hogy hogyan lehet ennyire olcsó. Banggoodon az alapára is nagyon barátságos, de még kupon is van hozzá, a BG16e61d  kóddal pár darab már elhozható 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés