hirdetés

Nagy kijelzővel, erős hardverrel is olcsó az Oukitel OT8

Best buy tablet a fedélzeten

hír
Nagy kijelzővel, erős hardverrel is olcsó az Oukitel OT8 1

Forrás: Gshopper

írta: SonkaMod
2024-02-21

Az Oukitel új tabletje, az OT8 nagyjából egy hónapja került piacra, de valahogy eddig nem került a látómezőmbe, de nem is értem, hogy miért nem. Szerintem abszolút piacképes hardvert hoztak össze, extra budget áron. A kütyü hatalmas kijelzőjét biztosan sokan imádni fogják és az is nagy plusz pont, hogy Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát a legtöbb streaming szolgáltató anyaga megy rajta nagy felbontásban.

Szoftveresen sem lehet panasz, Android 13-at futtat az Oukitel OT8, de még sokkal jobb hír, hogy rendelkezik Widevine L1-es tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy sok streaming szolgáltató anyaga megy rajta FHD-ben. A gyártó maga sorolja fel a Disney+-t, az Amazon prime-ot és a Hulut.

A megjelenése szerintem több, mint rendben van, a dizájn kifejezetten szép, a nagy méret ellenére a kávái kicsik, a vastagsága csak 7,8 milliméter, a tömege pedig csak 515 gramm. Háromféle színben gyártják, van szürke, zöld és lila.

Gshopperen rendelhető most nagyon jó áron, mindegyik szín elérhető, tehát válogatni is lehet. A gshopperOukitel  kuponkódot kell hozzá felhasználni, amivel már mindössze 48 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető ez a táblagép. A dobozban jár mellé a töltő, a töltőkábel, valamint egy érintőceruza is, ami igazán figyelmes a gyártó részéről.

hirdetés