hirdetés

Újabb N-One notebook jelent meg a Banggood kínálatban

Az N-One Nbook plus is egy megérős ajánlat

hír
Újabb N-One notebook jelent meg a Banggood kínálatban 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-02-21

Az N-One nagyon erősen belekezdett a notebookok tervezésébe és gyártásába, már olyan elképesztően izgalmas modelljük is van, mint amilyen az Nbook Air, aminek nincsen fizikai billentyűzete, viszont két kijelzője van. A Banggood kínálatában most megjelent az Nbook Plus, ami a hardvert tekintve nagyon hasonlít rá, viszont nem két kijelzős, ellenben teljesen hátra lehet hajtani, és érintéssel is vezérelhető. Ez a gép a megfizethető kategóriába tartozik, akciósan 147 000 Ft-ot kell érte fizetni.

A készülék háza alumíniumból készült, a vastagsága 1,8 centiméter, a gép össztömege pedig 1,65 kg. Került bele egy tekintélyes akkucsomag is, mely 46,2 Wh-s és normál használat esetén nagyjából 5,5 órát tud menni egy teljes töltéssel.

Az N-One Nbook Plus egy olyan olcsó számítógép, ami érdekes extrákat rejt. Akinek nem kell csúcsteljesítmény, de mondjuk vonzó számára a visszahajtható kijelző, vagy a billentyűzet megvilágítása esetleg egyéb jó tulajdonsága, akkor ne féljen megrendelni. Elég jó áron fut Banggoodon, a BGdd464a  kuponkóddal 147 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és az árban a jogtiszta, előre telepített Windows 11 pro is benne van.

hirdetés