hirdetés

Már előrendelhető a Popdeer 4in1 autós kiegészítője

Rendhagyó termék

hír
Már előrendelhető a Popdeer 4in1 autós kiegészítője 1

Forrás: Banggood

írta: Raven96
2024-02-20

Számos olyan kütyü van, ami megkönnyíti az életedet, ha sokat közlekedsz kocsival. A Popdeer márkanév nem először szerepel cikkeinkben, ha hasznos autós kiegészítőről van szó. Ilyen például a legújabb, négy az egyben összeállításuk is, ami egy power banket, mini porszívót, autómosó pisztolyt és egy gumiabroncs-felfújó pumpát tartalmaz, mindegyiket vezeték nélküli kivitelben. Mindezt Banggoodról már előrendelheted és a szállításért sem kell plusz díjat fizetned.

A negyedik tartozék egy autómosó pisztoly, ami nem éppen mindennapi kiegészítő egy személygépjárműbe, de akár balesettől is megmenthet, ha valamilyen piszok gátol a kilátásban vezetés közben. 200-240 liter vizet képes átmozgatni óránként, amit hatféleképpen tud kiengedni. Power bankről vagy szivargyújtóról is tölthető szükség esetén.

A csomaggal együtt még számos apróság érkezik, mint például a pumpához szükséges cső és fúvóka, illetve a power bankhez való Type-C típusú töltőkábel, mindez egy jópofa aktatáskában kulturáltan elrendezve. Megéri előrendelés keretein belül lecsapni erre a Popdeer szettre, ugyanis most 68 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, a szállítás pedig nem jár plusz költséggel.

hirdetés