hirdetés

Extrém különleges sportfüles a HAAKII MIX

Ilyen nincs még egy a piacon

hír
Extrém különleges sportfüles a HAAKII MIX 1

Forrás: HAKII

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-03-04

Kínában sem ismeretlen fogalom az innováció, bár rendkívül szeretnek ellesni egymástól mindenféle tudást és technológiát, sokan fejlesztenek és kutatnak maguk is. A HAKII például egy kimagaslóan innovatív kínai márka, akik a fülhallgatók terén alkottak maradandót. A MIX elnevezésű, sportolásra kifejlesztett fülhallgatójuk páratlan a piacon. Most már Banggoodon is elérhető, ráadásul fantasztikus áron az előrendelésben.

22 milliméteres meghajtók kerültek bele, és természetesen mikrofon is, tehát telefonálásra alkalmas. Dupla zajkioltás működik a beszélgetés közben, tehát a másik fél tisztán hallja a hangot. A két oldalára gombok kerültek, amin vezérelhető a zene vagy a hívás és szerencsére még a hangerőt is lehetséges velük szabályozni.

Type-C porton keresztül lehet feltölteni és nagyjából 8 órát bír egy töltéssel. A gyártó úgy hirdeti, hogy egy maratoni távot is kibír, de normális tempóban inkább két maratonnyi idő jön ki.

A tökéletes illeszkedés miatt kétféle méretű pánt is jár hozzá, az S-es 53-55 cm fejkörfogathoz ajánlott, az M-es pedig 56-58 centiméterhez, de mivel az elöl található rész rugalmas, így mindenkinek kényelmes lesz.

Ez a kütyü nem most jelent meg, nagyjából egy éve már a piacon van, bár nem túl ismert. Elérhető a saját weboldalán a gyártónak, ott 125 euróba kerül, illetve Aliexpressen is fellelhető nagyon hasonló áron. Banggoodon csak most lett elérhető és előrendelésben igazán fantasztikus árat találtak ki hozzá. Az első 2 darab 75,99 dollár (27 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).), a következő lépcső a 20 darabos készlet 29 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, majd utána még van egy 50 darabos szint, amit 31 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adnak. Nem filléres eszköz, de állítólag baromi jó termék és meg kell hagyni, hogy nem tucat kütyü, alig van kihívó ebben a szegmensben, a banggoodos ár pedig még így is több, mint kedvező.

hirdetés