hirdetés

Hétfőn indul a Tablet Vásár

Fókuszban a táblagépek

hír
Hétfőn indul a Tablet Vásár 1
írta: SonkaMod
2024-03-23

Ismét elérkeztünk egy olyan eseményhez, melyet a RendeljKínait csapata hozott össze. Nagyszabású Tablet Vásárt tartunk, aminek a lényege, hogy összeálltunk több kínai partnerünkkel is, hogy a lehető legjobb engedményeket adják az olvasóinknak, mégpedig tabletekre és pár notebookra. A promóció március 25-én indul délben, és egy rakás egyedi ajánlattal készülünk Nektek.

Időszakos leárazások minden webshopban vannak, a kínaiakban is. Most sem ingerszegény napokat élünk, hiszen Banggoodon fut a Spring Sale, Aliexpressen pedig az Anniversary és a többi webshopot sem kell félteni. Mégis úgy gondoltuk, hogy érdemes még rátenni egy lapáttal, így megszerveztük a Tablet Vásárt. Ennek az eseménynek a lényege, hogy egy rakás tabletre és pár notebookra kértünk egyedi kuponkódokat és árakat a partnereinktől. Most a Banggood, a Geekbuying, valamint a Gshopper állt kötélnek és igencsak jó akciókkal árasztottak el.

A vásár egészen pontosan március 25-én, 12 órakor fog indulni.


A Tablet Vásár kezdetéig hátra van:

Az eseménynek külön oldalt készítünk, a főoldalon is lesz nyoma, mindenki észre fogja venni, és természetesen rövid bemutatókat is közzé fogunk tenni, amik megkönnyítik majd a választást. Ha valaki szeretne Tabletet vagy Notebookot vásárolni, akkor most már hétfőig érdemes várni.

hirdetés