hirdetés

Újra kedvezményes áron kapható a Fengmi lézerprojektora

Kompakt méret, komoly tudás

hír
Újra kedvezményes áron kapható a Fengmi lézerprojektora 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-03-18

A lézerprojektorok egyre népszerűbbek, ami miatt az áruk is egyre csak jobb lesz. A Fengmi ráadásul egy olyan vetítőt dobott össze, ami viszonylag kicsi, közben viszont tele van pakolva mindenféle jósággal, hiába érhető tetten, hogy hol spóroltak a hardverrel. Ennek ellenére is 200 000 forint alatt van az ára, és még egy kis kedvezményt is rá tudtok aggatni, így 174 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni.

Sőt támogatja a „tárgyelkerülést” is.

Ez a funkció nem csinál mást, minthogy összehúzza a képet, ha valami – pl. egy villanykapcsoló – beletakarna. Ez nem egy okosprojektor, ami ebben az esetben jót jelent, mert a gyenge hardver és a régebbi Android nem fogja büntetni a felhasználókat, vagyis ez szinte mindig jó jelnek tekinthető.

A felbontása 1080p, de természetesen támogatja a 2K és a 4K formátumok megjelenítését is.

Ahogyan a HDR10 és a MEMC technológiákat is, ez utóbbi egy megoldás, ami tulajdonképpen a screen tearinget, a képtörést gátolja meg, kiegészítő képkockák beszúrásával. A Fengmi S5 Mini természetesen rendelkezik képernyő tükrözéssel is, Android, iOS, macOS és Windows rendszereket futtató hardverekkel képes együttműködni. Aki pedig nem a vezeték nélküli kapcsolatot venné igénybe, annak egy HDMI, egy Type-C vagy egy USB port áll a rendelkezésére. De a lényeg persze az, hogy minden lézerprojektor, ez is remek képet ad, a legtöbben emiatt fogják megvenni.

A BGRMARFMS5  kuponnal 174 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra esik az ára, ami kevesebb mint eddig, így aki egy prémium vetítőt szeretne az otthonába, az csapjon le rá. EU raktárból küldik, a szállítás ingyenes.

hirdetés