hirdetés

Új Headwolf tablet Widevine L1 tanúsítvánnyal

10 col alatt is van élet

hír
Új Headwolf tablet Widevine L1 tanúsítvánnyal 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-04-26

Az új Headwolf tablet a kisebb méretű készülékek csapatát erősíti, ugyanis egy 8,4 colos kijelzőt kapott. A középkategóriás hardverrel szerelt táblagép rögtön azzal csábítja el a vásárlók szívét, hogy Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát a lehető legnagyobb felbontásban nézhetők rajta a streaming szolgáltatók tartalmai. A Headwolf FPad 5 60 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha felhasználjátok a BG22f7ce  kuponkódot.

Az akkumulátora 5500 mAh-s, kamerából pedig előre egy 8, hátra pedig egy 13 MP-es került, ami jó hogy van, de sok jóra ne számítsatok tőlük. Szoftveresen teljesen naprakész, Android 14 került rá és a szokásos, tabletes osztott képernyős módra is képes.

A Headwolf FPad 5 egy tökéletes tablet lesz azoknak, akiknek nincs szükségük 10 colos kijelzőre, ellenben könnyen hurcolható eszközt keresnek, amin mondjuk utazás közben könnyedén lehet mozizni, esetleg a gyerkőcnek adnának valamit a kezébe, amivel ő is el tud bánni. A BG22f7ce  kuponnal 60 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek is lehet az újdonság, viszont csak június első felében várható a szállítás. Kínából érkezik a termék, de extra költségekre nem kell számítani, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés