hirdetés

Itt a Zeblaze legújabb okosórája, hatalmas kijelzővel

Apple Watch Ultra utánérzés olcsón

hír
Itt a Zeblaze legújabb okosórája, hatalmas kijelzővel 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-05-02

A Zeblaze mindig is a budget okosóráiról volt híres, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a legújabb modelljük is egy egész olcsón kapható darab. A Beyond 3 Pro nagyon szeretne hasonlítani az Apple Watch Ultrára, ami külsőre már majdnem sikerül is, de az biztos, hogy az „óriási” AMOLED kijelzője elviszi a show-t. Elég sokat ígér az óra, aminek már ha a felét tudja, akkor is jó üzletet kötöttetek. A jelenleg első körös előrendelésben kapható Beyond 3 Pro még csak 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, később viszont növekedni fog az ára.

Az akkumulátora 300 mAh-s, ami elsőnek elég kevésnek tűnik, de az operációs rendszere elég takarékos, így komolyabb igénybevétel esetén is 14 napos üzemidőt jósol a Zeblaze, és megadták a folyamatos GPS használat és pulzusmérés melletti használati időt is, ami 76 óra, tehát jó sokáig lehet benne futni, amíg le nem merül.

Több, mint 100 óraszámlap közül válogathattok az applikációban, az IP67-es védettségnek hála pedig nem fog neki megártani az eső, de kiemelték, hogy az úszás és a zuhanyzás egyáltalán nem ajánlott az órában. Jelenleg előrendelési fázisban van a Zeblaze Beyond 3 Pro és még jó pár darabot megkaphattok 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron, 100 darab után viszont már emelkedik az ára, de szerencsére akkor sem lesz drága, akkor 16 900 Ft-ot kérnek majd érte.

hirdetés