hirdetés

Már kapható a OnePlus Watch 2 Gshopperen

Sokat javult az első generáció óta

hír
Már kapható a OnePlus Watch 2 Gshopperen 1

Forrás: OnePlus

Atika
írta: Atika
2024-04-26

Az első OnePlus Watch elég nagy bukás volt, sajnos a saját fejlesztésű rendszerrel felszerelt okosórájuk nagyon sok ponton volt fájdalmasan rossz, annak ellenére, hogy nagyon csinosan nézett ki. Azonban voltak jó tulajdonságai is, a OnePlus pedig meghallgatta a kritikákat és a rossz dolgokat kigyomlálva megalkotta a OnePlus Watch 2-t. Az idén megjelent okosórán már a Google Wear OS-e fut, de akad ennél nagyobb érdekesség is ebben a készülékben. Itthon 133 090 Ft-ért kapható, a Gshopperen viszont egy kuponnal már 84 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek, extra költségek nélkül.

Ezzel a technológiával sikerült elérni 100 óra üzemidőt, kikapcsolt AoD mellett, átlagos használattal, de nagyobb igénybevétellel is összejöhet 48 órányi használat egy töltéssel, ami kimagaslóan sok az okosóra mezőnyben. Ezzel még az üzemidő bajnok Apple Watch Ultrát is legyőzték. Ha ez is kevés lenne, akkor sem kell aggódni, mert 60 perc alatt 100%-ra tölthető, de ha csak kevés időtök van, a gyorstöltés miatt 10 perc alatt egy napnyi üzemidő is belepumpálható.

A sport funkciókra kihegyezett óra két frekvenciás GPS-t is kapott, ami csak komolyabb sportórákban szokott előfordulni. Ezzel kimondottan precízen tud navigálni és nagyon hamar megtalálja a pozíciótokat. Természetesen a 32 GB-os belső tárhelyére zenéket is letölthettek, így közvetlenül az órára csatlakoztatott BT fülessel is hallgathattok zenét, így a futáshoz a telefont sem feltétlenül kell magatokkal vinnetek. 

Mindeközben a Wear OS órák minden előnyével rendelkezik a OnePlus Watch 2, tehát mér pulzust, véroxigénszintet, stressz-szintet, millió számlap közül választhattok, figyeli az alvásminőséget, tölthettek le rá appokat, vezérelhetitek a zenelejátszást, elutasíthattok és fogadhattok is hívásokat, szóval végtelen lehetőséget nyújt.

Ahhoz képest viszont, hogy mennyire újító és sokoldalú ez az okosóra, egyáltalán nem szállt el az ára, Gshopperen pedig még egy világbajnok kupont is kaptunk hozzá. A gshopper30  kuponkóddal 84 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a OnePlus Watch 2-t, ebben pedig már benne van az ÁFA is, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés