hirdetés

Hírek

Extra kedvezmény PayPallel
GeekbuyingPaypal
írta: Rolla2019.10.18.

Extra kedvezmény PayPallel

Hiszen amúgy is mindenki ezzel fizet

Sokszor beszélgettünk már erről, és továbra is él a szabály, hogy Kínából vásárláskor használjatok PayPal-t. Így nem kell kiadnotok a banki adataitokat minden egyes jött-ment külföldi oldalnak, sokkal gyorsabb lesz a fizetés metódusa, ráadásul esetleges probléma esetén - a termék hibás, nem érkezett meg vagy lehetetlen az eladóval dűlőre jutni - a PayPal képes közvetítőként fellépni a két fél között. Percek alatt csinálhattok egy fiókot magatoknak, ráadásul ezek mellett az előnyök mellett most a Geekbuyingon extra kedvezményt kaptok, ha PP-lel fizettek.

A bőség zavara
Air 2GeekbuyingXiaomiYeelight
írta: Rolla2019.10.16.

A bőség zavara

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató, Yeelight lámpa, Honor Band 5

Oké, felesleges lenne leállni amellett érvelni, hogy milyen egyszerű volt, mikor régen autónál, telefonnál, televíziónál két választási lehetőség volt - kell vagy nem? -, hiszen sokkal jobb, hogy van miből meríteni. Viszont a webshopok sem könnyítik meg a helyzetünket, hiszen sokan, sokfélét árulnak, bár az azért elég idegesítő, amikor ugyanazt a terméket máshol akár feleannyiért - lásd: Xiaomi Air 2 - megkaphatjátok. Ezért igyekezzetek mindig körültekintőek lenni, hogy honnan veszitek meg, mutatok én is néhány ötletet.

Ha drága, akkor menő?
GeekbuyingHubsanTicwatchTicwatch S2
írta: Don Kartács2019.10.15.

Ha drága, akkor menő?

Nem pénztárcabarát, de penge cuccok tárháza

A Kínából rendelés nem mindig csak az olcsó cuccok összeharácsolásáról szól. Egydolláros izzó? Jó lesz a telekre, úgyis csak 300 Ft, na, a mostani termékek nem ebbe a kategóriába esnek. Vezetéknélküli überporszívó, több kilométer hatótávolságú drón, elektromos roller, és egy 2 in 1 okos- és sportóra egyben, üdvözöllek a jövőben, ami éppen most alakul jelenné.

Újdonságok a héten
GearbestKospetKospet PrimeOclean Z1
írta: Rolla2019.10.14.

Újdonságok a héten

A horrorfilmbe illő Kospet Prime és az Oclean Z1

Minden tisztelet a Kospet Prime óráé, ami két előző lebőgése után - Brave és Hope - most ismét a piacra dob egy új csuklóravalót. Azért mindenképp érdemes megnézni közelebbről, hogy szabad-e vele szóbaállni, de hogy legyen egy tuti befutó is, vessünk egy pillantást az Oclean Z1 fogkefére is.

Kuponok az online térben
FiidoGeekbuyingXiaomi
írta: Rolla2019.10.14.

Kuponok az online térben

Ha nincs kedvetek plázába menni

Múlt hétvégén futott ismét a híres-neves kuponhétvége a magyar boltokban és áruházakban. Sokan ezt várják egész évben, sokan viszont kifejezetten utálják ilyenkor a tömeget és a végeláthatatlan sorokat. Ha ti is inkább az utóbbi csoporthoz tartoztok, akkor zárkózzatok be és olvasgassatok inkább az online kuponokról.

Telefontokok
Aliexpresstelefontelefontok
írta: Rolla2019.10.13.

Telefontokok

Önkifejezés vagy szükséges rossz?

Fél évvel ezelőtti telefonvásárlásom alkalmával találkoztam ismét azzal a dilemmámmal, hogy vegyek-e hozzá tokot vagy ne. Bevallom őszintén, nekem kifejezettem fáj, mikor el kell rejtenem a mobilom szépségét, de ahhoz sincs kedvem, hogy a vacsiúj karcmentes telefonom egy hét után úgy nézzen ki, mint amit kamion alól húztak ki. Miután ezeket végiggondoltam, egy könnycseppet elmorzsolva megrendeltem a legegyszerűbb, legvékonyabb fekete tokot Aliról. Valószínűleg viszont van egy ellentábor, aki máshogyan gondolkodik, mint én, különben nem lenne a piacon ilyen sok féle és fajta tok.

Olcsósítás a Gearvitánál
GearvitaLenovo AirLenovo Watch XQCYXiaomi
írta: Rolla2019.10.12.

Olcsósítás a Gearvitánál

Lenovo, Xiaomi és QCY cuccok kedvezménnyel

A Gearvita komolyan vette az akciót, és jelentősen lejjebb vitte sok termék árát. A pár centes kütyük mellett megtalálhatóak olyan nagy kedvencek is, mint a Lenovo Air TWS füles, ami 6000 forinttal lett olcsóbb a tesztünk óta, de a Mi MIX 2S-re is érdemes most rárepülnötök, ha eddig csak szemeztetek vele.

Heti újdonságok
GeekbuyingMakibessportóra
írta: Don Kartács2019.10.11.

Heti újdonságok

Jóska, újdonságot hozott a posta

Az ünnepek – már amennyiben a 11.11-et is annak vesszük – közeledtével végre elkezdtek felbukkanni az újabbnál újabb cuccok, amelyekben a vásárlási szenvedéllyel megáldottak szívesen turkálnak. Ki is dobott a gép egy új Xiaomi hangszórót, egy összecsukható, hordozható vízmelegítőt, egy autóban is használható töltő-headset kombót és egy olyan "noname" okosórát, ami 15 000 Ft-ért kínál GPS-t.

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro
OnePlusOnePlus 7TOnePlus 7T Pro
írta: Rolla2019.10.10.

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro

Lerántották a leplet a legújabb készülékekről

A OnePlus 7T mellett itt van végre a OnePlus 7T Pro, ami igyekszik felülmúlni az elődöket. A OnePlus 7 Pro-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen ha másról nem, akkor a pop-up kameráról sokaknak ismerős lehet. A legújabb modellről megjelent tegnapi poszt már előrevetítette, hogy egyik legnagyobb újítása a 90 Hz-es kijelző lesz, ami még zökkenőmentesebb megjelenítést tesz majd lehetővé, de mi újat tudnak még mutatni?

Umidigi X okostelefon
GearbestNFCokostelefonUmidigi X
írta: Rolla2019.10.10.

Umidigi X okostelefon

Tud-e versenyezni a Redmi Note 7-tel?

Nem véletlenül szerepel a Xiaomi a legnépszerűbb telefonok között, hiszen ár-érték arányát és megbízhatóságát tekintve még mindig ott van a toppon, de a látótér bővítése érdekében nem szabad más márkákról sem megfeledkezni. Az Umidigi X okostelefon Xiaomi Redmi Note 7 áron - 55 000 forint - lenget be olyan funkciókat, mint a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó és az NFC. De vajon hol a buktató?

hirdetés