hirdetés

Leértékelt termékek a hétvégi programokhoz

A Cafago akciós cikkei csak korlátozott mennyiségben érhetők el

hír
Leértékelt termékek a hétvégi programokhoz 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-05-10

Megérkezett a hét utolsó Cafago ajánlata is hozzánk. Több, limitált mennyiségben elérhető, leértékelt terméket ajánlottak a figyelmünkbe. Egy TTWEN márkájú 1280 Wh-s LifePO4 lítium akkumulátor és egy karaoke képes Bluetooth hangszóró szerepel a listában. A Zealot S67 60 wattal tolja a zenét, és megrendelhetitek mikrofonnal és anélkül is. Mindegyik kütyüt német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Zealot S67 Bluetooth hangszóró

Ez a vezeték nélküli karaoke parti hangszóró jól hordozható, a levehető pánttal bárhová magatokkal vihetitek, 297x133x130 mm méretű és 1,7 kg. Egész jó minőségben, 60 wattal tolja a zenét. A beépített 14 400 mAh-s akkumulátorral akár 40 órán keresztül üvöltethetitek. Két hangszórót is összepárosíthattok, így máris adott a 120 W-os sztereó hangzás. A zenéket Bluetooth-on, TF kártyán, pendrive-on és 3,5 mm-es AUX porton keresztül oszthatjátok meg vele. Teljesíti az IPX6 szabvány feltételeit, egy kis eső sem hozza zavarba, ha kerti partit tartotok. Mikrofon nélkül és mikrofonnal is megvásárolhatjátok.

Legolcsóbban a mikrofon nélküli S67 Bluetooth hangszórót szerezhetitek be, ez mindössze 25 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A Zealot 1 mikrofonos modellje 28 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a 2 mikrofonos változat 32 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Mindegyik típust német raktárból, ingyenesen szállítják.

hirdetés