hirdetés

Hírek

After a kedvencekkel
11.11GeekbuyingHubsan Zino ProMifo O5Xiaomi Redmi Note 8
írta: Rolla2019.11.12.

After a kedvencekkel

Hubsan Zino Pro drón, Mifo O5 TWS füles, Redmi Note 8

A 11.11 utolsó szakaszában járunk, de ne csüggedjetek, hiszen nemsokára jön a Black Friday. Persze addig is van mit nézni, hiszen vannak olyan akciók és kuponok, amik még napokig kitartanak ilyenkor. Ezek közül mutatom a kedvenceket, itt van többek között a Hubsan Zino Pro drón és a jelenlegi aduász, a Redmi Note 8 okostelefon is.

Ilyen még nem volt
11.11BanggoodkuponkuponokXiaomiXiaomi telefon
írta: Rolla2019.11.08.

Ilyen még nem volt

Kuponok 56 népszerű Xiaomi okostelefonhoz

A telefon nem az az eszköz, amiből bárki is heti kettőt venne rendszeresen, de mivel közeledik a karácsony, ilyenkor sokan újítanak be egyet akár saját használatra, akár ajándékként. A lehetőségek száma végtelen, de az tény, hogy itthon még mindig a Xiaomi a legnépszerűbb telefonmárka Kínából, így most itt a lehetőség, hogy megleljétek az új kedvenceteket. Már 36 000 forintért is találtok új készüléket a Redmi 7A személyében, de mutatok kupont többek között a legújabb Xiaomi Mi Note 10-re és a még mindig nagy kedvenc Xiaomi Mi 9 Transparentre is.

Jó cuccok, jó áron
11.11GeekbuyingJimmy JV53Redmi Note 8Xiaomi Mi A3
írta: Rolla2019.11.07.

Jó cuccok, jó áron

Ezeket érdemes megnéznetek 11.11 előtt

A Geekbuying is igyekszik sok kuponnal és villámakcióval feltüzelni a hangulatot már 11.11 előtt, és mivel nem először csinálják, így értenek is hozzá. Van olyan termék, amihez kupon jár, míg másoknál - mint például a Xiaomi Mi A3 okostelefonnál - a gyorsaság számít, hiszen naponta lecserélődnek az akciók. Éppen ezért jó, ha ti is gyakran visszalátogattok a Geekbuyingra, illetve figyelemmel követitek az oldalunkon megjelenő híreket.

Itt a karácsony! – vagy mégsem?
Banggoodkarácsonykuponkuponok
írta: Rolla2019.11.06.

Itt a karácsony! – vagy mégsem?

Felkészülés kuponokkal Kínából rendelős léptékkel

Leginkább azok érthetik meg, hogy mit jelent már novemberben a karácsonyi ajándékokat és díszeket beszerezni, akik olcsón, Kínából rendelik meg őket. Persze ott vannak az ünnep fanatikusai is, de Ti, kedves Olvasók tudjátok, hogy nemcsak érzelmi alapon, hanem gazdasági szempontból is jobban megéri inkább most beszerezni a lehető legtöbb dolgot, és nem az utolsó percben, izzadva, szétesve, kapkodva, többszörös áron megvenni őket. Ezért nézzük meg, mit is lehet találni olcsón, kuponnal karácsonyra.

Cuccok a leghidegebb évszakra
Aliexpressruhasíeléssnowboard
írta: Rolla2019.11.06.

Cuccok a leghidegebb évszakra

Ha nem bekuckózásból áll nálatok a tél

Tény, hogy síelni, snowboardozni vagy szánkózni nem csak télen lehet, de jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb ebben az időszakban keresni a környező országokban olyan helyet, ahol ez kivitelezhető. Ha ti is inkább ezeket az elfoglaltságokat preferáljátok az otthoni punnyadás helyett, esetleg eldöntöttétek, hogy idén belevágtok valamilyen téli mozgásforma megismerésébe, akkor itt az ideje beszerezni a kiegészítőket. Ha most megrendelitek őket, akkor még simán megérkeznek a szezon kezdetére.

Holnaptól elérhető a Xiaomi Mi Note 10
GearbestXiaomiXiaomi Mi CC9 ProXiaomi Mi Note 10
írta: Rolla2019.11.05.

Holnaptól elérhető a Xiaomi Mi Note 10

Itt szerezhetitek be hozzá a legjobb kupont

Egy héttel ezelőtt már szivárogtak ki infók a készülékről, de ma tartották a hivatalos bemutatóját a Mi CC9 Pronak. És hogy hogy jön ez ide? Napokkal ezelőtt az a hír is szárnyra kelt, hogy ez a legújabb Xiaomi Mi Note 10 okostelefon, és lassan körvonalazódik, hogy nem tévedett senki. Míg a Mi CC9 Pro egy kínai piacra szánt, középkategóriás telefon, addig a Note 10 ugyanennek a felpimpelt változata. Utóbbit szerezhetitek be nagy kedvezménnyel a Gearbest oldalán holnaptól.

Xiaomi Youpin cipők féláron
cipőfutócipőXiaomiYoupin
írta: Don Kartács2019.11.04.

Xiaomi Youpin cipők féláron

Kínában is van sportélet

Az oldal hasábjain már többféle sporteszközt teszteltünk, tonnányi okosórán és okoskarkötőn vagyunk túl, de okoscipő is volt már a lábunkon. Ez utóbbinak a hagyományos változatából találtunk ismét egy csokorra valót jutányos áron. Mivel "winter is coming", most érdemes bespájzolni tavaszra a jóárasított lábbelikből, de azért mellékeltünk egy téli variánst is a mániákus futóknak.

11.11 a Geekbuying oldalán
11.11Geekbuying
írta: Rolla2019.11.02.

11.11 a Geekbuying oldalán

Természetesen ők sem maradhattak ki

Szerencsére a Geekbuying is készül a 11.11-re, ami rengeteg kuponnal és akcióval jár, ezek mellett pedig játékokat és naponta cserélődő kedvezményeket találtok. Már most jók az ajánlatok, kíváncsi vagyok, hogy mi marad így november 11-re.

Játék a hosszúhétvégére
11.11GearbestkuponnyereményRoborock
írta: Rolla2019.11.01.

Játék a hosszúhétvégére

Nyerjetek Roborock S50 robotporszívót és Xiaomi Mi 9 Lite okostelefont

A 11.11-hez kapcsolódóan a Gearbest kitalálta, hogy Roborock S50 robotporszívókat, Mi Band 4 okoskarkötőket és Xiaomi Mi 9 Lite okostelefont fog szétszórni azok között, akik a Facebookra feltöltenek valami vicces vagy érdekes robotporszívós képet vagy videót. Egy próbát szerintem megér a dolog.

Új kör, új beszállás
11.11Banggood
írta: Rolla2019.11.01.

Új kör, új beszállás

A Banggood is elindította a 11.11-es promóoldalát

Az Aliexpress után a Banggood is belevágott a 11.11 előtti akciózásba, ahol ismét rengeteg kupon és kedvezmény közül válogathattok. Ha van egy kis szerencsétek, akkor a verseny miatt még lejjebb viszi az árakat a Banggood, de a biztonság kedvéért vásárlás előtt mindig nézzétek meg, hogy melyik oldalon olcsóbb a kiválasztott termék, illetve hogy elérhető-e áfa- és vámmentes szállítási mód. Ebben az esetben is készítettek egy mininaptárat, hogy még egyszerűbben követhessétek az eseményeket, erre érdemes rendszeresen visszanézni.

hirdetés