hirdetés

A Cafago ma felvillanyozó ajánlatokkal érkezett

A Tallpower V2400 és a Lanpwr D5 power station lett most olcsóbb

hír
A Cafago ma felvillanyozó ajánlatokkal érkezett 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-05-14

Ha vadkempingezésnél vagy áramszünet esetén sem mondanátok le a kényelemről, itt az ideje, hogy beszerezzetek egy erősebb power stationt. A Cafago most két leértékelt modellt is a figyelmetekbe ajánl, mindegyiket német raktárból, ingyenesen szállítják. A Tallpower V2400 és a Lanpwr D5 is 2160 Wh kapacitású és LifePO4 akkumulátorral szerelték fel őket.

Az EDV2400  kuponnal 297 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Cafagóról, német raktárból, költségmentes szállítással küldik.

Lanpwr D5 power station

A Lanpwr D5 2500 W-os, 2160 Wh-s nagy kapacitású erőmű bár nem pillesúlyú a 25 kilójával, de a kerekei és a teleszkópos fogantyúja segítségével mégis könnyen mozgatható, így nemcsak otthon, hanem kempingezéskor vagy kültéren is használhatjátok. A LiFePO4 akkumulátora biztonságos és hosszú élettartamú, 2500 töltés után is 80 százalékos kapacitású. Több töltési módot támogat, hálózatról 1500 wattos gyorstöltéssel nagyjából 65 perc alatt teletölthetitek, napelemről 400 wattal akár 6 óra alatt, vagy autós töltővel maximum 108 wattal 17 óra alatt.

A kimenetekkel sem spóroltak, 14 darabot találtok rajta. Felszerelték 4 darab 12 wattos USB-A, 2 darab 18 wattos USB-A, 2 darab 45 wattos Type-C, egy 100 wattos Type-C és 3 darab AC porttal, de egy 15 wattos vezeték nélküli töltő és egy autós kimenet is helyet kapott. A használata biztonságos, véd a túlfeszültség, rövidzárlat és a túláram ellen.

A Lanpwr power stationt a Cafagóról most 303 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, német raktárból, ingyenesen szállítják.

hirdetés