hirdetés

Hamarosan elérhető az új Bluetti AC240 power station

Kibír bármilyen időjárási viszontagságot ez a hordozható erőmű

hír
Hamarosan elérhető az új Bluetti AC240 power station 1

Forrás: Bluetti

Bagi
írta: Bagi
2024-05-13

A Bluetti, a hordozható energiatárolási megoldások úttörője legújabb innovációjával, az AC240 hordozható erőművel ismét forradalmasítja a szabadtéri kalandokat. A berendezés megfelel az IP65 víz és porállósági szabványnak, így szinte bárhol bevethetitek. A május 20-án bemutatásra kerülő power stationt úgy tervezték, hogy szinte bármilyen időjárási körülmény között segítse a szabadtéri kalandok szerelmeseit, akármerre is járnak.

Forrás: Bluetti

Egy igazán sokoldalú power station

Legyen szó a kényelemről a civilizációtól távol, vagy vészhelyzetről, leginkább az erő számít. Az AC240 segítségével még akkor is kapcsolatban maradhattok a külvilággal, ha elérhető elektromos hálózattól távol jártok. Mindössze 33 kg súlyú és nagyjából egy szabványos mikrohullámú sütő méretű, így tökéletesen elfér a csomagtartóban, és könnyen elkísér minden útra.

Lenyűgöző, 2400 W-os teljesítményével könnyedén ellát energiával számtalan eszközt, köztük hűtőszekrényeket, klímákat, mikrohullámú sütőket, melegítőket és kávéfőzőket. Ráadásul a Powerlifting móddal még az olyan nagy teljesítményű, akár 3600 wattos eszközöket is képes kiszolgálni mint egy főzőlap.

Rengeteg aljzattal, köztük négy szabványos váltóáramú, egy autós, két USB-A, két Type-C és egy 12V/30A-es porttal látták el. Ideális lakóautó- vagy hajótulajdonosok számára, könnyen feltölthető vezetékes hálózat nélkül is. 2400 W-os váltóáramú töltéssel gyorsan, akár, 1,1 óra alatt telepumpálhatjátok árammal, hosszabb utazásoknál használjátok összecsukható napelemmel.

Forrás: Bluetti

Bővíthető tápellátás, megszakítás nélküli biztonsági mentés

Nem kell többet aggódnotok amiatt, hogy kifogytok az energiából, hiszen az AC240 bővíthető. Legfeljebb négy B210-es csomagot tud fogadni, egyenként 2150 Wh-s, összesen 10 136 Wh-s kapacitással. Ezek a csomagok önállóan is működhetnek vízálló tápegységként, három DC kimenettel és töltési lehetőséggel.

UPS funkciójával megvéd az adatvesztéstől is, hiszen gyorsan észleli a kimaradásokat, és 15 ms-on belül automatikusan átkapcsol akkumulátoros tápellátásra. Az AC240 rendszer egyszerű és robusztus megoldást kínál a szünetmentes áramellátáshoz beltéren és kívül egyaránt.

 

Forrás: Bluetti

Erős felépítés, okos energiaellátás

Az AC240 szerkezete ellenáll az időjárás viszontagságainak. A legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb lítium-vas-foszfát akkumulátorral akár 100 százalékos kisülési mélységet is elérhettek, és megőrzi eredeti kapacitásának 80 százalékát még 3500 töltési ciklus után is, ami körülbelül 10 éves használatnak felel meg. A fejlett BLUETOPUS AI BMS-sel, egy mesterséges intelligenciával működő akkumulátor-kezelő rendszerrel továbbfejlesztett AC240 garantálja a biztonságos működést, az optimális teljesítményt és a meghosszabbított élettartamot. Applikáció egítségével kezelhetitek az áramellátást, beállíthatjátok a töltési sebességet és válthattok UPS módra. A 6 év garancia mellett az AC240 hosszú évekig megbízható szolgáltatást nyújt.

Elérhetőség és árazás

A Bluetti AC240 május 20-án, közép-európai idő szerint 15:00-tól lesz megvásárolható a Bluetti hivatalos honlapján és az Amazonon. Exkluzív, 1699 eurós early bird áron kapjátok meg június 11-ig. Az AC240ONSALE  kuponkód használatával további 100 eurós kedvezményt kaphattok. Emellett a prémium testvére az AC240P, amely nagyobb, 1,843 Wh-s kapacitással és B210P akkumulátorokkal bővíthető, szintén ekkor lesz elérhető.

 

Forrás: Bluetti

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt. A Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is.

A Bluetti indította útjára az LAAF (Lighting An African Family) programot, melynek célja, hogy jól megvilágított élettereket és egyenlő tanulási lehetőségeket biztosítson az afrikai lakosok számára a vidéki területeken is. Bevezetése óta a program több mint 12 000 afrikai családot segített Kenyában, Nigériában, Kamerunban.

A kültéri kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott változatos termékportfólióval a Bluetti iparágvezető, több mint 100 országban jelen van, és világszerte ügyfelek milliói tették le eszközei mellett a voksukat.

hirdetés