hirdetés

Hírek

Bindzsi-buli
BanggoodDigooXiaomi
írta: Rolla2019.09.28.

Bindzsi-buli

Tökre mint a piacon

A Kínából rendelés egyik nagy szépsége, hogy olyan kütyüket is be lehet szerezni olcsón, amik nélkül lehet élni, de minek. A Banggood jelenlegi eseményén találhattok sok olyan cuccot, amivel lehet, hogy már szemeztek egy ideje, de itthon például drága, vagy eddig jó kuponra vártatok. Csekkoljátok az oldalt is, illetve nézzétek meg az itt található termékeket, hátha találtok valami izgalmasat.

Állatságok gyűjteménye
GearbestXiaomi
írta: Don Kartács2019.09.27.

Állatságok gyűjteménye

Ez biztosan nem volt még

Szemezgettem a heti rutin szerint a weboldalakon, aztán beugrott, hogy ti, olvasók mindig olyan dolgokat kértek, amiket eddig még nem mutattunk be. Legyen, kutyafogkefe, gáztűzhely tisztítását segítő matrica, hátszőr borotva jó lesz? Azért, hogy valami értelmest is kapjatok, írtam a Xiaomi gateway-ről, ami akár a tőzsde állását is mutatja vagy a lapátmentes ventilátorról, ami miközben párásít, lámpaként is funkcionál.

Hogy ne fagyjon le télen a feneketek
BanggoodGeekbuyinglábmelegítő
írta: Don Kartács2019.09.26.

Hogy ne fagyjon le télen a feneketek

Minden cucc, ami melegít

Újra itt az ősz, amit a még hidegebb tél követ, egyre csak cudarabb lesz az idő vagy fél évig. Ezért összevadásztam nektek néhány érdekes dolgot, amivel enyhíthettek a helyzeten. Túra utáni cipőszárító, bringázáshoz fűthető mellény, forró takaró embereknek vagy a házi kedvencnek, szóval tényleg mindenféle kellemes megoldásból válogathattok.

Aki nem hiszi, járjon utána
GeekbuyingHuaweiTronsmart
írta: Rolla2019.09.25.

Aki nem hiszi, járjon utána

A legjobb árak a piacon

Egy termék esetében két variáció van az árcédula megírásakor: vagy az elején promóciós célzattal lentről indít és később megy fel az ára, vagy pedig megjelenéskor kérnek érte sokat, ami a későbbiekben új modell érkezése, illetve a hype lecsengése miatt hónapok elteltével kevesebb lesz. A második a gyakoribb eshetőség, így ha kijön egy új kütyü, van hogy megéri pár hónapot várni, ha van hozzá türelmetek vagy nem sürgős a beszerzése. A mai termékeket is érdemes volt kivárni, hiszen rövid időn belül olcsóbbak lettek, sőt kupon is jár hozzájuk.

A szépségápolás filléres eszközei
Banggoodborotva
írta: Don Kartács2019.09.24.

A szépségápolás filléres eszközei

Mérleg, borotva, meg amit még én sem ajánlanék

A Xiaomi Yunmai Mini 2 nagy tetszést váltott ki belőletek, kedves olvasókból, ezért gyorsan szétnéztem az általam nem sűrűn látogatott Health&Beauty kategóriában. Találtam néhány beteg dolgot, filléres elektromos fogkefe – 8 dollárért, 8 fejjel muhaha -, borotvákat, hőmérőt, de még olyat is, amit még én se mernék ajánlani. A meglepetés pedig egy olyan termék, aminek a funkcióját képtelen voltam megfejteni, hátha nektek sikerül.

Villámakció + kupon
GeekbuyingkuponlámpaXiaomi
írta: Rolla2019.09.23.

Villámakció + kupon

Lehet még fokozni

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor online vásárlás közben beleszaladunk egy kuponba vagy egy villámakcióba egy terméknél. Vagyis kicsit átgondolva, tudok jobbat mondani: amikor egy termék egyszerre kapható flash deal keretében, sőt még kupon is jár hozzá. Most kizárólag ilyen termékeket mutatok nektek, így még többet tudtok faragni a végösszegből.

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok
BanggoodmobilXiaomi
írta: Don Kartács2019.09.21.

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok

A Banggood helyet csinál a karácsonyi termékeknek, kisöprik a raktárból a régebbi dolgokat, és ez most a mobilokat is érinti. Akit nem zavar, hogy nem a legújabb trendi-szexi hardverrel szerelt cuccost pörgetheti a kocsma asztalán, annak itt az idő bevásárolni. 28 500 Ft a Nubia M2 Lite, 27 000 A LeEco Cool 1 4/32-es modellje, de van egy tonnányi Xiaomi telefon is – Redmi Note 5, Note 6, A2, Mi 8, Pocophone F1 stb. – amire régebben a nyálatokat csorgattátok, most viszont árban is közel kerültek a fájdalomküszöb alatti tartományhoz.

Lifehack Aliexpress-ről
Aliexpresscipőfűző
írta: Don Kartács2019.09.21.

Lifehack Aliexpress-ről

Mágneses cipőfűző

Utálom, mikor a cipőfűzőm kikötődik, meg kell állnom bekötni, majd újra kikötődik 10 perccel később. Tipikus mindennapi probléma, amit már sokat sokféleképpen próbáltak megoldani. Többnyire valami drága, nem működő megoldással állnak elő a gyártók. Emlékeztek még a Puma Disc-re? De vannak önfelfújós cipők is a Back to the Future után szabadon. Természetesen Kínából mindenre van olcsón megoldás, az Aliexpress bugyraiban egy csomó mágneses cipőfűzőt lehet előásni, ami egy újabb szereplője a vicces-hasznos kategóriának.

Még tart a raktárürítés
GearvitaMi mix 2SQCYXiaomi
írta: Rolla2019.09.20.

Még tart a raktárürítés

Telefonok, okosórák, kiegészítők minden mennyiségben

Továbbra is tart a Gearvita nyárvégi raktárürítése, ahol kedvezményesen szerezhettek be akár olyan cuccokat is, mint a durva Xiaomi Mi 9 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel vagy a Mecool M8S Pro 4K TV box. Ezek mellett találhattok okosórákat, vezetéknélküli töltőket és fülhallgatókat is, és hogy tovább fokozzam a hangulatot, mutatok nektek három olyan terméket, amihez extra kupon is jár.

Megkésett iskolakezdés
LVLKEYminecraftOfficeWindowsXbox
írta: SonkaMod2019.09.20.

Megkésett iskolakezdés

Szoftverkulcsok a LVLKEY kínálatából

Bár már egy ideje megy az iskola, és már az egyetemisták is kókadoznak az előadókban, mégis vannak olyanok, akik az utolsó utáni pillanatra hagyják a gépvásárlást, így azoknak most kell gondolni a szoftverek megvételére is. A szoftverkulcsokkal kereskedő LVLKEY kuponos akciókkal rukkolt elő, amiket örömmel megosztunk veletek. Az oldal hasonlóan megbízható, mint a már eddig is hirdetett LVLGO.

hirdetés