hirdetés

Hírek

Hubsan Zino drón igencsak jutányos áron
DrónGearbest
írta: Don Kartács2019.10.31.

Hubsan Zino drón igencsak jutányos áron

Ezt magamnak is megvenném

A télnek és az ünnepeknek van néhány igen pozitív hozadéka. Bár a drónszezon véget ért, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne repkedni, az árak viszont elkezdenek csökkenni, amit ti kihasználhattok. Számtalan terméket vettem már szezonon kívül, például uniciklit 90 000 Ft-ért – itthon 220 000 volt -, vagy éppen itt a Hubsan Zino 73 000 Ft-ért, amit a GBH117S25 kuponkóddal érhettek el. Ne feledjétek az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítást sem.

A nap legjobb kuponjai
Banggoodkupon
írta: Rolla2019.10.29.

A nap legjobb kuponjai

Nélkülük nem érdemes vásárolni

Két eshetőség van általában: vagy egy régóta áhított termékre keresnek az emberek kupont vagy pedig belefutnak egy olyan termékbe, aminek olyan a kuponnal olcsósított ára, hogy mindenképp megéri megvenni akár tartalékba, akár ajándékba. Előbbihez ajánlom nektek a kupongyűjteményünket, utóbbi szitura pedig a cikkeinket és ezt a válogatást.

Szomorú hír
Gearvitakiárusítás
írta: Rolla2019.10.29.

Szomorú hír

Végleg lehúzza a redőnyt a Gearvita

A Gearvita nyári kiárusítása átcsapott végleg bezárós, raktárürítős buliba, mivel a cég mostantól kizárólag e-cigaretták árusításával fog foglalkozni. Bár a tény maga szomorú, de öröm az ürömben, hogy így lehetőség van arra, hogy lecsapjatok a kedvezményes cuccokra.

Okosságok Geekbuyingon
EU raktárGeekbuyingkuponTronsmartXiaomi
írta: Rolla2019.10.28.

Okosságok Geekbuyingon

Villámakció, kupon és kedvezmény

Igazából nem is érdemes olyan terméket megvenni, amihez nincs legalább egy kupon, promó vagy kedvezmény, és ha szemfülesek vagytok, akkor a villámakciók alkalmával is lecsaphattok jó cuccokra. Hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, mutatok néhány kütyüt, amit jóárasítva szerezhettek be. Ha pedig szeretnétek kimaxolni a gyorsaságot és az olcsóságot, akkor lehetőségetek van EU raktárból is megrendelni néhány dolgot.

Indul az év legjobb időszaka
11.11AliexpressBlack Fridaykupon
írta: Rolla2019.10.28.

Indul az év legjobb időszaka

Megkezdődtek a 11.11 előtti akciók

Gyakorlott Kínából rendelők már tudják, hogy a november a külföldről vásárlók karácsonya, hiszen közeledik a Singles' Day (11.11) és a Black Friday (11.29) dátuma. Ilyenkor minden webshop hatalmas akciókkal igyekszik kedvet csinálni a karácsonyi bevásárláshoz, de már október végén megindulnak a bemelegítő kedvezmények. A Geekbuyingon már tart egy ideje, az Aliexpress pedig ma kezdi el a warm-upot.

Top 5 60 000 Ft körüli telefonok
LenovookostelefonOppoRedmiXiaomi
írta: Don Kartács2019.10.26.

Top 5 60 000 Ft körüli telefonok

Ismert márkák és egy meglepetés

Körbenéztünk a piacon, hogy a mágikus 60 000 Ft-os - 200 dolláros – ár környékén milyen telefonok érhetőek el. Jellemzően ezt a kategóriát a kínai gyártók uralják, a listánkon leginkább Xiaomi és Lenovo mobilok szerepelnek, de egy meglepetés készülék is bekerült a válogatásba.

OnePlus 7T a Gearbesten
7TAndroidGearbestokostelefonOnePlusPro
írta: Atika2019.10.25.

OnePlus 7T a Gearbesten

Most a hivatalos oldalnál is olcsóbban

Ahogy az lenni szokott a legújabb OnePlus készülék megjelent a kínai webshopokban is, viszont ez alkalommal bőven alálőttek a hivatalos oldalon található árazásnak, így a GBOP7TG8256 kóddal már 158 000 forintért is behúzhatjátok a Netherlands Registered(PDM) áfamentes szállítási móddal, de a 7T Pro is hasonlóan nagy kedvezménnyel, a GBOP7TP8256 kuponnal 217 000 forint körül szerezhető be.

De mit, ha nem Xiaomit?
Armor 3WArmor 6GearbestUlefone
írta: Rolla2019.10.23.

De mit, ha nem Xiaomit?

Olcsó Ulefone telefont mindenkinek

Bár az Ulefone elsősorban strapatelefonjairól híres, egyre inkább nyit az olcsó okostelefonok felé is, így mind a két tábor megtalálhatja a kedvencét a palettáról. Az Ulefone Note 7P - nem túl kreatív névválasztás - például csak 26 000 forintba kerül, de csekkolhatjátok a legújabb Ulefone Armor 3W strapatelefont is.

PayPallel olcsóbb
GeekbuyingOnePlus 7PaypalXiaowa E20
írta: Rolla2019.10.21.

PayPallel olcsóbb

Ezekre használjátok fel a kupont

A héten indult az az akció a Geekbuyingon, ahol különböző értékhatárok felett eltérő nagyságú kedvezményeket kaptok, ráadásul ha PayPallel fizettek, akkor további 5 százalék kedvezmény is lejön a végösszegből. Az akció részleteiről már olvashattatok a héten, így most azt nézzük meg, hogy milyen termékekre érdemes felhasználnotok a kuponokat.

Ezeket a Xiaomi termékeket veszitek itthonról
XiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2019.10.19.

Ezeket a Xiaomi termékeket veszitek itthonról

Sokszor merül fel vita vagy kérdés szintjén az, hogy Magyarországról is be lehet-e szerezni ugyanazokat az eszközöket, amiket Kínából. A Xiaomi esetében erre többnyire igen a válasz. Így adta magát a dolog, hogy megkérdezzük a Xiaomishopot, mely termékeket vásárolják a legnagyobb számban, illetve mik a legnépszerűbb kategóriák honfitársaink között. Íme, a lista, mit vesztek ti.

hirdetés