hirdetés

Újabb Geekmaxi fesztivál indult

Május 31-ig rengeteg okoskütyüt vásárolhattok meg akciósan

hír
Újabb Geekmaxi  fesztivál indult 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-05-17

Május 15-től a Geekmaxi ismét fesztivált hirdetett, amelynek keretében számtalan okoseszközt vásárolhattok meg kedvezménnyel. Most érdemes körülnézni, hiszen leértékelve juthattok hozzá izgalmas kütyükhöz május 31-ig, de különleges kuponokkal is készültek. Érdemes ellátogatni a promóció oldalára, hátha rátaláltok a kedvenc terméketekre. 500 euró feletti vásárlás esetén használjátok az 1U5XEF7X  kódot, amivel további 25 eurót spórolhattok. Ha legalább két terméket vásároltok, akkor a 7ExAKSAs  kuponnal 7 százalékot olcsósíthattok.

Ha használjátok a Geekmaxi GMXFreoXPlus  kuponját, most 115 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg európai raktárból.

Furbulous okos macskaalom

Megérkezett a világ első automatikus macska WC-je, amivel könnyedén tisztán tarthatjátok nemcsak a cicát, hanem a lakást is. Semmi mással nem kell innentől foglalkoznotok csak a közös játékkal és az etetéssel. Bár gondolom az utóbbira is kitaláltak már valami robotizált megoldást. A Furbulous toalett minden műveletet automatikusan végrehajt, beleértve a tisztítást, csomagolást és a műanyag zacskó lezárását is.

Egy alkalmazással tudjátok vezérelni akár távolról is, amelyben nemcsak beállíthatjátok a tisztítási ütemtervet, hanem nyomon követhetitek a macska súlyát vagy a mosdólátogatások gyakoriságát. A cica biztonsága érdekében a dobozt hét biztonsági érzékelővel és becsípődésgátlóval látták el. Az automatikus tisztítás funkció használatához a macskának legalább 1,5 kilót kell nyomnia. Ha ennél kisebb a cica, kapcsoljátok ki ezt a funkciót, hogy megelőzzétek a baleseteket. A tágas, 60 literes belsőben több macska is könnyedén elfér, a nagyméretű, 6 literes hulladékfiók pedig lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig hozzá se kelljen nyúlnotok. A szagtalanításról egy illatosító spray gondoskodik.

Használjátok a Geekmaxi 6dJ7SqXN  kuponját, így 142 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá. Kár lenne kihagyni a vásárlást, hiszen a tavalyi bemutató óta már közel 50 000 forintot zuhant az ára.

Touroll B1 elektromos bicikli

A Touroll egy frissen bemutatkozó márka a Geekmaxin, akik rögtön több biciklivel is képviseltetik magukat. A B1 bicajt városi közlekedésre tervezték, ezért is kapott hátsó csomagtartót. 250 wattos motorral szerelték fel, amivel 45 Nm nyomatékot és 25 km/h-s végsebességet érhettek el. A rásegítéshez pedálszenzort használ és 5 sebességmód közül választhattok, ezek 12, 15, 18, 21 és 25 km/h-s maximális sebességet tesznek lehetővé. 26 colos kerekeken gurul, amikkel könnyedén leküzdhetők a kisebb úthibák. Egy 7 sebességes Shimano váltóval is ellátták, hogy könnyebb legyen a tekerés. A 15,6 Ah-s akkumulátor kapacitása rásegítéses módban akár 90 km-es hatótávra elegendő, és az aksija is eltávolítható, így nem kell az egész bringát felcipelni a lakásba, ha tölteni szeretnétek.

Geekmaxiról a TK1USZET  kuponnal most 211 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

JMGO N1 Ultra projektor

A JMGO N1 széria legdurvább változata az Ultra, ami már egy 4K lézerprojektor, 110 százalékos BT.2020 színskála lefedettséggel és 2200 CVIA lumennel, szabadalmaztatott MALC háromszínű RGB lézeroptikával érkezik. Az automatikus adaptív fényerő, az automatikus trapézkorrekció, az autofókusz és további számtalan okos funkció a kép gyors kalibrálására szolgálnak. A tökéletes vizuális élmény mellett élénk hangzásban is részetek lesz, hiszen a 10 wattos hangszórók megfelelnek a Dolby Audio és a DTS szabványnak. A hátulját jól ellátták csatlakozókkal, ahol két HDMI 2.1, egy USB-A 2.0 port és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó található, a vezeték nélküli kapcsolatról WiFi6 és Bluetooth 5.0 gondoskodik. A beépített Chromecast egyszerre támogatja az Android és iOS streaminget. Két hónapja hozzánk is érkezett egy példány, olvassátok el a tesztünket.

A JMGO N1 Ultra egy profi házimozi megoldás, ami az árán is látszik, de a Geekmaxi 6t5s35Vv  kuponjával még olcsósíthattok egy kicsit rajta, így 674 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá európai raktárból.

hirdetés