hirdetés

Az új Narwal robotporszívók a háziállatosok megmentői

Csomósodás nélkül szedik fel a szőrt

hír
Az új Narwal robotporszívók a háziállatosok megmentői 1

Forrás: Geekbuying

Raven96
írta: Raven96
2024-05-21

A Geekbuying kínálatában nem is olyan régen két új Narwal márkájú robotporszívó jelent meg, amik a Freo X Plus és a Freo X Ultra fantázianeveket kapták. A két modell nemcsak porszívózásra képes, hanem fel is mos és a legszerethetőbb tulajdonságuk, hogy gubancolódás nélkül szedik fel a szőr- és hajszálakat, így leginkább azoknak ajánlott, akik sokat küzdenek háziállataik elhullajtott bundájával. Ezen felül még számos nagyszerű funkciót tartogatnak, Háztartási Kütyüvásárunkra pedig mindkettőhöz tudtunk kupont szerezni, így most érdemes lecsapni rájuk.

Háztartási Kütyüvásárunk keretein belül érdemes most az egyedi, NNNRENDELJKINAIT125  kuponkódunkat használni, így a végösszeg 115 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lefaragható. A termék lengyel raktárból gyorsan megérkezik, ráadásul egy kis ajándékkal, a szállítás pedig ingyenes.

Narwal Freo X Ultra robotporszívó

A Narwal Freo X Ultra még erősebb a kistestvérénél, ugyanis ez a modell már 8200 Pa szívóerővel henceghet, ehhez képest mégis egészen csendesen működik, 33 dB-es hangerővel. Természetesen ez a típus is úszókefét kapott, aminek nem akadály a szőr- és hajszál felszedése csomósodás nélkül, illetve az Edge Mode szintén adott. Különleges technológiával rendelkezik, ami a DirtSense nevet kapta, ez pedig érzékeli, hogy mennyire szennyezett az adott felület és addig sikálja azt becsületes módon, amíg teljesen tiszta nem lesz. 12 newton erővel nyomja mechanikusan a padlóra a mopokat és a dokkolója gondoskodik róla, hogy ezek is patyolat tiszták legyenek, így megmossa, majd meleg levegővel megszárítja és sterilizálja őket. Szőnyegekhez érkezve 12 milliméterre emeli mindkettőt, így azok nem lesznek vizesek.

Szintén LiDAR technológiával tájékozódik, ezzel készíti a 3D-s térképeket, de még számos más szenzorral rendelkezik, így például képes elkerülni a kisebb tárgyakat és az alacsonyan elhelyezkedő akadályokat. Portartálya a Freo X Plushoz hasonlóan 1 literes, ami akár 7 hétig is el van csere nélkül. Az összegyűjtött koszt képes összetömöríteni, a dokkoló pedig automatikus szárítással szagmentesíti. Az okostelefonon keresztüli applikáció itt is adott, rengeteg részletet beállíthatsz az alapos és hatékony takarítás érdekében, mint például a no-go zónákat, ahova tilos mennie a porszívónak. Hangvezérléssel is irányíthatod, de annak érdekében, hogy gyermeked vagy háziállatod ne nyomjon el rajta semmit, gyerekzárral úgyszintén ellátta a gyártó, ami aranyat ér.

Az ára nem gyenge, de a tudását és a rengeteg kényelmi funkcióját megfigyelve nem annyira meglepő. Háztartási Kütyüvásárunknak köszönhetően sikerült hozzá kupont szereznünk, így egyedi, NNNRENDELJKINAIT126  kódunkkal az eredeti árhoz képest valamivel olcsóbban, 347 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz. A termék lengyel raktárból és ingyenes szállítással érkezik egy értékes ajándékkal együtt, ami a Tronsmart Trip Bluetooth hangszóró.

hirdetés