hirdetés

Megérkeztek a TomTop leértékelt termékei

Ablaktisztító robot és akkumulátoros kerti szerszámkészlet a mai ajánlatban

hír
Megérkeztek a TomTop leértékelt termékei 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-05-16

Ismét megérkezett a TomTop akciós ajánlata. Az eheti leárazott termékek a ház körüli munkavégzést teszik kényelmesebbé. Most olcsóbban vásárolhatjátok meg a Liectroux HCR-09 ablaktisztító robotot és egy akkumulátoros metszőollóból és láncfűrészből álló szettet. Mindkét terméket európai raktárból, ingyenesen szállítják.

Elektromos láncfűrész és metszőolló szett

A tavaszi kerti munkákhoz a TomTop egy elektromos láncfűrészből és metszőollóból álló szettel lepte meg a vásárlókat. A készlet műanyag táskával érkezik, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Számtalan dologra használhatjátok az eszközöket, praktikusak kertrendezésre, bokrok és fák metszésére.

TomTopon megtalálható 21 voltos, 1300 mAh-s akkumulátorral szerelt kis elektromos láncfűrész nagyon jó társ kerti munkák során. Könnyű, így nem fogtok nagyon elfáradni a használata közben, és a 15 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár 30 mm vastag ágak vágására is alkalmas.

A metszőolló vágóéle rozsdamentes acélból készült, a gép váza pedig műanyag. Az akkumulátort az aljára kell becsúsztatni, az aksi feszültsége 21 V. A bekapcsoló gomb zöld jelzőfénnyel és berregéssel jelzi a nyitást, a használata biztonságos. A ravasz meghúzásával a felhasználó nem ad át erőt a vágóélnek, hanem azt egy elektromotor végzi el, így a vastagabb ágakat is ugyanazzal az erőbefektetéssel tudjátok elvágni.

TomTopról most kupon nélkül már 21 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek ezt a praktikus kerti szettet, ráadásul két akku jár mellé. Európai raktárból, ingyenes szállítással küldik.

hirdetés