hirdetés

Nézzétek a meccseket gyönyörű színvilágú QLED tévén

A TCL 55C745 modellhez most 5 év garancia jár

hír
Nézzétek a meccseket gyönyörű színvilágú QLED tévén 1

Forrás: Alza

Bagi
írta: Bagi
2024-06-18

Elindult a foci Európa-bajnokság, rengetegen töltenek órákat a tévé előtt a meccseket nézve. Nem mindegy, hogy milyen kijelzőn követitek az eseményeket, hiszen minél színesebb, élethűbb a kép, annál inkább lesz élmény a szórakozás. A TCL televíziók kiváló ár-érték arányukról híresek, a cikkünkben szereplő 55C745 QLED modell pedig EISA Gaming TV díjjal is büszkélkedhet és kiváló színskálát nyújt, amit jó kontraszt és magas fényerő egészít ki. Ha most szerzitek be az Alzáról, akkor ajándékba kaptok mellé plusz 3 év garanciát.

Forrás: Alza

Mindkét technológiának megvannak a maga sajátosságai, nem lehet eldönteni, hogy melyik a jobb. Vásárlásnál abba kell belegondolnotok, hogy mit szeretnétek jobban: valódi feketét (OLED) vagy szélesebb színskálát (QLED)?

Most az EISA Gaming díjjal is kitüntetett TCL 55C745 55 colos televíziót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Ez az okostévé modell kiváló QLED színskálát nyújt, amelyeket a Full Array Local Dimming technológia még jobb kontraszttal és magasabb fényerővel egészít ki. Számos játékhoz kapcsolódó funkciót kínál, mint például a Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar és 240Hz-es Game Accelerator. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy az okostévé bármilyen típusú játékforráshoz optimálisan alkalmazkodjon.

Ez az okostévé a Quantum Dot technológiát használja, amely több mint egymilliárd színt és árnyalatot és 100 százalékos színmennyiséget képes megjeleníteni, a színek minden fényerősségen élénkek és természetesek. A képernyőt több zónára osztották, és az egyes zónák fényerejét külön-külön, a többi zónától függetlenül szabályozza az eszköz. Az eredmény a lenyűgöző kép, amelyet nagy fényerő, valamint a mély feketék és részletgazdagság jellemez. A TV 1000 nites fényerejű, így a nap bármely szakában világos szobákban is kényelmes használatot tesz lehetővé. A TCL 55C745 4K felbontású, a képfrissítése 144 Hz, nem hiába használható játékokhoz. A HDR MULTIFORMAT funkciójának köszönhetően automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb formátumot, az alapértelmezett a HDR10, de kapott HLG, HDR IQ+, Dolby Vision és Dolby Vision IQ támogatást is.

Dolby Atmos hangtechnológiával szerelték fel, nemcsak a képe gyönyörű, hanem moziszerű, 3D térhatású hangzást élvezhettek. A Google TV segítségével számtalan alkalmazás áll rendelkezésetekre, a Hands-Free Voice Control, azaz a kéz nélküli hangvezérlése teljes kényelmet biztosít. Anélkül, hogy fel kellene állnotok a kanapéról kiválaszthatjátok a kedvenc tartalmakat, elindíthatjátok az alkalmazásokat, vagy bekapcsolhatjátok a tévét. Használhatjátok az Amazon Alexa hangvezérlésével is.

A TCL 55C745 elegáns, keret nélküli kialakítású, bármilyen enteriőrbe remekül illeszkedik. Egy izgalmas kinézetű állványt kaptok mellé, amely lehetővé teszi, hogy a legkeskenyebb bútorokon is elhelyezhessétek.

Az Alzán most érdemes megrendelni a TCL 55 colos QLED tévéjét 199 990 forintért, hiszen elég jó áron kínálják, ha megnézitek az itthoni kínálatot, ráadásul ingyen kaptok mellé még 3 év garanciakiterjesztést, így összesen 5 évig biztonságban tudhatjátok a készüléket. Van belőle készlet, így gyorsan ki tudják szállítani.

hirdetés