hirdetés

A TomTop mai termékeivel biztonságosabb lesz a lakás

A Xiaomi négydarabos hőmérő szettjét és egy biztonsági rendszert rendelhettek

hír
A TomTop mai termékeivel biztonságosabb lesz a lakás 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-06-19

A TomTop mai ajánlatában szereplő okosotthon termékekkel biztonságosabbá tehetitek a lakást. A Xiaomi négydarabos hőmérő szettjével nemcsak a hőfokot, hanem a páratartalmat is ellenőrizhetitek és összekapcsolhatjátok okoseszközökkel. A második termék egy vezeték nélküli biztonsági rendszer, amely számos kiegészítővel érkezik. Egyszerűen beüzemelhetitek és nemcsak WiFi-n, hanem GSM rendszeren keresztül is riaszt, így a nem várt eseményekről SMS-t küld és felhív. A termékeket Kínából, költségmentesen szállítják.

Okos biztonsági rendszer

A biztonsági rendszer lényege, hogy értesít, ha illetéktelenek hatoltak be a lakásotokba. Megakadályozni nem tudjátok a bajt ezekkel az eszközökkel, és nem is érnek fel egy profi riasztórendszer és egy biztonsági szolgálat kombóval, de rendkívül olcsón és egyszerűen felszerelhetitek ezekkel a kütyükkel az otthonotokat. Ez az eszköz lekezeli a SIM kártyát, így nem csupán neten keresztül értesít a rendszer a nem kívánt eseményekről, hanem felhív és SMS-t is küld.

Az 500 mAh-s biztonsági akkumulátor sem maradhatott ki belőle, amire akkor lesz szükség, ha elmegy az áram. Összesen 100 vezeték nélküli kiegészítőt kezel, de alapból is kaptok hozzá két ajtószenzort és két mozgásérzékelőt. Két távvezérlőt adnak hozzá és 5 darab RFID kártyát, amikkel kényelmesen hatástalaníthatjátok a rendszert a jelszó ismerete nélkül. Telefonos applikációval is távirányítható, kompatibilis Android és iOS rendszerekkel. Támogatja az Amazon Alexa hagvezérlést, ráadásul IP kamerával is összeköthető. A szettben a vezérlő panel mellett természetesen van sziréna.

A TomTopról most kupon nélkül tudjátok megrendelni mindössze 15 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Kínai raktárból, ingyenesen szállítják.

hirdetés