hirdetés

A Nothing Phone (1) is olcsóbb Kínából

Végre valami más

hír
A Nothing Phone (1) is olcsóbb Kínából 1

Forrás: Nothing

Atika
írta: Atika
2024-06-18

Korábban a OnePlust megalkotó úriember megunta a OnePlus elszálló árait és a piaci trendekhez ragaszkodását, ezért távozott és létrehozta a Nothing márkát, ami rögtön a Phone (1)-gyel meg is mutatta, hogy mi hiányzik már a OnePlusból. Sallangmentes operációs rendszer, átlátszó hátlap, nagyon mutatós LED indikátor és egy tökéletes, középkategóriás hardver segítségével hódította meg a felhasználók szívét, ami egyáltalán nem meglepő. Most Aliexpressen a hazai áraknál jóval olcsóbban juthattok hozzá, a RENDELJ25 kuponnal és párszáz coinnal minden költséggel együtt 106 000 Ft-ért megkapjátok, ha hajlandóak vagytok itthon megfizetni az áfát.

A 4500 mAh-s akkumulátor biztosítja az egész napos üzemidőt, tölteni pedig Type-C porton keresztül 33 wattal tudjátok, de 15 wattos vezeték nélküli töltés is elérhető, így ráadásul más eszközöket is tud tölteni 5 wattal, mondjuk egy Qi technológiával felvértezett fülhallgatót.

Ami a vezeték nélküli kommunikációt illeti, rengeteg minden áll rendelkezésre. Van rögtön duál SIM, 5G támogatás, WiFi 6, Bluetooth 5.2, NFC és GPS is természetesen. Ezen felül mivel 2022-ben jelent meg a készülék még Android 13-mal érkezett, azonban a Nothing 3 évnyi Android frissítést ígért, illetve 4 évig 2 havi rendszerességgel biztonsági frissítéseket, ami végre kezd a kisebb gyártók körében is sztenderd lenni.

Aliexpressen most a Summer Sale jóvoltából sokkal olcsóbban hozzájuthattok a készülékhez, mint itthon. Fontos viszont tudni, hogy a csomag Kínából érkezik, ezért az áfát itthon kell majd megfizetnetek rá, ezt a vásárlás során az Aliexpress levonja a végösszegből. Áfástól, mindenestől így is kijön 106 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból a készülék a RENDELJ25  kuponkóddal és párszáz coinnal.

hirdetés