hirdetés

Hűsöljetek mini légfúvóval idén nyáron

A Ranvee három típussal is készült

hír
Hűsöljetek mini légfúvóval idén nyáron 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-06-19

Nemrég már írtunk mini légfúvóról, a Ranvee ismét két modellt ajánlott a figyelmünkbe. Bármelyiket is választjátok, egy igazán széleskörűen használható kütyüre tehettek szert. Az eszközök közötti különbség a kényelmi funkciókban keresendő, hiszen van olyan típus, amit LED világítással láttak el, így a sötétben simán használhatjátok, ami például kempingezésnél jön jól. Mindelyik termék kínából, ingyenes szállítással érkezik.

Hűsöljetek mini légfúvóval idén nyáron 7

Forrás: Ranvee

Mini Turbo Fan légfúvó

Ez a modell is 130 000 rpm fordulattal üzemel, sebessége 52 m/s. A kefe nélküli motort két 3000 mAh-s akkumulátor látja el szuflával, amit Type-C porton keresztül 2,5 óra alatt tölthettek fel.

Itt is három sebességfokozat között választhattok, a legalacsonyabb fordulatszámon nagyjából 4 órán keresztül üzemeltethetitek az eszközt.

A Ranvee küldött hozzá kupont, így ha beírjátok a K3EFVV035DD1  kódot, akkor már 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek. Kínai raktárból érkezik.

hirdetés