hirdetés

Elektromos kétkerekű ajánlat a Banggoodtól

Két roller és egy mountain bike kuponozható

hír
Elektromos kétkerekű ajánlat a Banggoodtól 1

Forrás: Banggood

Bagi
írta: Bagi
2024-06-21

Dübörög a jó idő, ekkor a legélvezetesebb kétkeréken gurulni. Ha bringa vagy roller vásárlás előtt álltok, akkor érdemes átfutnotok a Banggood mai ajánlatát. A kínálatban két erős elektromos roller szerepel, a KuKirin G2 Prót 600 wattos, míg az OOTD S10 modellt 1400 wattos motorral szerelték fel. Ha biciklis kirándulást terveztek inkább, akkor az új Eskute Netuno kitűnő útitárs lehet. Mindhárom termék cseh raktárból, költségmentesen érkezik.

OOTD S10 elektromos roller

Az OOTD S10 nem egy belépő szintű elektromos roller, hiszen egy brutális, 1400 wattos motorral látták el, melynek nyomatéka 29 Nm. A maximális sebessége 55 km/h, de leszabályozták 25 km/h-ra, amit fel tudtok oldani. 10 colos kerekeken gurul és célba vehettek 15 fokos emelkedőket is. Egy 20 Ah-s akkumulátorral szerelték fel, a maximális hatótávolság a gyártói adatok alapján 70 km, a töltés pedig 8-10 órát vesz igénybe. 800 töltési ciklust bír, és ellátták túltöltés, túlfeszültség, rövidzárlat elleni védelemmel. Egy multifunkciós LCD kijelzőn követhetitek a menetadatokat, de összepárosíthatjátok a telefonotokkal is Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A megállásról elöl és hátul tárcsafékek gondoskodnak, illetve lengéscsillapítókkal is ellátták. Este biztonságosan közlekedhettek vele, hiszen felszerelték fényszóróval és hátsó lámpával. Munkába járáshoz ideális, mivel könnyen össze tudjátok csukni, így még az irodában sem foglal nagy helyet, de simán elfér a csomagtartóban.

A váz acélötvözetből készült, a járgány pedig 27 kg-ot nyom, amit maximum 120 kg-ig terhelhettek, 150 és 200 cm közötti magassághoz ajánlják. A vibráló, citromsárga betétek feldobják a kinézetét, szerintem nagyon menő lett. Megfelel az IPX4 vízállósági szabványnak, nem kell megijednetek, ha elered az eső. Nemrég járt a szerkesztőségben, olvassátok el a tesztünket is.

Banggoodról a 00d523  kóddal rendelhetitek meg 247 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, cseh raktárból, költségmentesen szállítják.

Eskute Netuno elektromos bicikli

Az Eskute Netuno 27,5 colos kerékmérettel kapható. Egy 250 wattos, 45 Nm maximális nyomatékú Bafang motor hajtja a bringát, ami pedálszenzoros. Maximum 25 km/h sebességgel gurulhattok, tehát megfelel a magyar jogszabályoknak is. Az akkumulátor 36 voltos, 14,5 Ah-s, amit az alsó vázrészbe rejtettek el, de ki is lehet onnan venni, illetve külön tudjátok tölteni. A hatótávja a gyártó szerint 65 km.

Mivel az Eskute Netuno egy elektromos mountain bike, ezért az első teleszkópja állítható keménységű, ami egy nagyon hasznos funkció terepen, de le is zárhatjátok, ha aszfalton tekernétek. Egy 7 sebességű Shimano váltót kapott, a megállásról pedig dupla tárcsafék gondoskodik. A kormányon található kijelzőn éritek el a legfontosabb információkat, de itt választhattok az 5 rásegítési fokozat közül is. Felszerelték egy LED fényszóróval, ami megfelel a német stvZO szabványnak.

Rendelésnél használjátok a Banggood VIPESKUTEPLS  kuponkódját, amivel már 257 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok. Cseh raktárból, költségmentesen küldik.

hirdetés