hirdetés

Már rendelhető az új BlitzWolf BW-S26 asztali töltő

Ismét nem finomkodtak

hír
Már rendelhető az új BlitzWolf BW-S26 asztali töltő 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-19

Már most ki merem jelenteni, hogy a BW-S26 modell egy majdnem hibátlan töltő lett a BlitzWolf műhelyéből. Nagyon sok porttal rendelkezik, olyan erős, hogy a konkurencia 99,99%-át lenyomja, hosszú kábellel rendelkezik, de egy negatívumot azért tudok mondani. A legerősebb portja nem olyan nagyon nagy teljesítményű, mint ahogy gondolnám egy ilyen maszkulin eszköz esetében. De sebaj, mert az ára durván kompenzál, természetesen csak kuponkóddal, de úgy már 9600 Ft-ért rendelhető. Szerintem iszonyúan megéri, mert betyárosan jó töltőnek ígérkezik, amit hosszú évekig nem kell lecserélni.

Természetesen mindenféle védelemmel ellátták, a gyorstöltési szabványok közül pedig az alábbiakat támogatja: PD3.0, QC3.0, AFC, FCP, PPS, Apple.

Az ilyen eszközökre szokták azt mondani, hogy sosem lehet elég a jóból. Ez a kütyü mindent megad, amit elvárhatunk tőle, ki fogja szolgálni az egyszerű és a nagy elvárásokkal rendelkező felhasználót is. Egyedül talán az egy porton leadható 65 W teljesítmény nem olyan nagy, de valószínű ez nem sokak számára probléma. Az ára szerintem fergeteges lett, habár a terméklapon közel 50 dolláros árcímke szerepel, a BGREUPBW05  kuponkóddal sokkal olcsóbb, már 9600 Ft-ért rendelhető, teljesen ingyenes szállítással.

hirdetés