hirdetés

Termékek utazáshoz és otthoni időtöltéshez

Külső autós fejegység és Wanbo TT projektor a Cafago mai ajánlatában

hír
Termékek utazáshoz és otthoni időtöltéshez 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-06-19

Itt a nyár, egyre többen vesznek ki szabadságot. Valaki inkább otthon pihenné ki az eddigi fáradalmakat, míg mások útra kelnek. Bármit is terveztek, a Cafago mai termékei bámelyik időtöltéshez ideálisak. Most leértékelve, német raktárból rendelhetitek meg a Wanbo TT projektort, az autós kalandokhoz pedig jól jön a külső autós fejegység, amivel megokosíthatjátok a régebbi kocsikat is. Mindkét termék költségmentesen érkezik.

Külső autós fejegység

Ha régebbi autótok van, de modernizálnátok egy kicsit, akkor szerezzetek be egy nagykijelzős külső fejegységet a Cafagóról. Nem kell szerelnetek, egyszerűen rögzíthetitek a műszerfalra. Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telefonotokhoz, használható CarPlay és Android Auto rendszerekkel. A segítségével nemcsak kényelmesebb lesz az utazás, hanem biztonságosabb is, hiszen kihangosítóként alkalmazható.

Lejátssza a hang-, videó- ​​és képfájlokat, számos formátumot támogat. Ellátták USB-A és Type-C portokkal, amiket az adatátvitel mellett töltésre is használhattok. Az 1024×600 px felbontású, 7 inch-es érintőképernyővel egyszerűbb lesz a navigáció, hiszen nagy méretben láthatjátok a térképet. Az állítható konzolnak hála, könnyedén beállíthatjátok a megfelelő pozícióját. Egy kormánykerékre rögzíthető vezérlőt is találtok a csomagban, így biztosan semmi sem tereli el a figyelmeteket a vezetésről. Az eszközhöz vásárolhattok kamerát, amivel tolatási asszisztens válik belőle.

A Cafago kínálatában most mindössze 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerepel ez a sokoldalú kütyü. Kínai raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés