hirdetés

Hírek

Hétfői válogatás a Geekbuyingtól
GeekbuyingJimmy JV53Tronsmart T6 MiniXiaomi
írta: hajas2020.05.04.

Hétfői válogatás a Geekbuyingtól

Ütős ajánlatok

Hoztam nektek néhány nagyszerű terméket a Geekbuyingtól. Bemutatok egy Bluetooth hangszórót, egy hátizsákot és egy vezeték nélküli porszívót is. A hátizsák az ára, a többi termék pedig a szállítási mód miatt áfamentes.

Hordozható, Full HD projektor a BlitzWolftól
BanggoodBlitzWolf BW-VP4projektor
írta: hajas2020.05.03.

Hordozható, Full HD projektor a BlitzWolftól

Tűéles kép

A BlitzWolf az egyik legkedveltebb kínai gyártó, hiszen olcsón árulnak nagyszerű, kiváló minőségű termékeket. Most egy új, hordozható Full HD projektort hoztam tőlük, ami egyben hangszóróként és médialejátszóként is használható. Az ára sajnos kicsit húzós, de most még bevezető áron, 113 000 forintért szerezhetitek be.

Super Soco elektromos motorok
elektromos járműelektromos motorSuper Soco
írta: hajas2020.05.02.

Super Soco elektromos motorok

Ismeritek?

Óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években az elektromos járművek. Jöttek ki az újabbnál újabb, nagyobb hatótávolságú, egyre gyorsabban tölthető elektromos autók. Lassan nem tudunk olyan gyártót mondani, akiknek ne lenne elektromos modell a kínálatukban, és ez a szám a jövőben csak még nagyobb lesz. Azonban teljesen elterelik a figyelmet az autók az elektromos motorokról, pedig ők is egyre kifinomultabbak.

Akciókkal indul a május a Geekbuyingnál
GeekbuyingJimmy JV63Redmi BandXiaomi ACTON
írta: hajas2020.05.01.

Akciókkal indul a május a Geekbuyingnál

Nagyszerű árak

A mai napra is elhoztam a Geekbuying legjobb ajánlatait. Mutatok nektek vezeték nélküli porszívót, elektromos gördeszkát, valamint egy új okoskarkötőt is. A termékek a szállítási mód vagy pedig az áruk miatt vámmentesek, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. Extra kuponok is várnak rátok a cikk végén!

Tavaszi leárazás a Geekmaxinál
GeekmaxiJimmy JV63Kugoo Kirin S1Mi Robot Vacuum-Mop Pro
írta: hajas2020.05.01.

Tavaszi leárazás a Geekmaxinál

Húsvét utáni árzuhanás

Tavaszi akciókkal vár titeket a Geekmaxi, rengeteg termékhez juthattok hozzá kedvezményesen. Az akciós termékek közül kiemeltem hármat, ezeket lentebb részletesen bemutatom, a cikk végén pedig extra kupont találtok!

Itt a hajlított kijelzős Amazfit X
Amazfit XHuamiOkosóra
írta: hajas2020.04.30.

Itt a hajlított kijelzős Amazfit X

Futurisztikus óra

A Huami nem állt le az okosórák fejlesztésével, és bemutatta legújabb készülő projektjét, amit közösségi finanszírozásból valósít meg. Az Amazfit X minden eddiginél különlegesebb okosóra, hiszen egy óriási, hajlított kijelzőt kapott.

Itt vannak a Geekbuying szerdai ajánlatai
GeekbuyingRoborock S5 MaxXiaomi HIMO C20Xiaomi Mijia 365 Pro
írta: hajas2020.04.29.

Itt vannak a Geekbuying szerdai ajánlatai

Porszívó és elektromos járgányok

Újabb nagyszerű termékeket hoztam nektek a Geekbuying kínálatából. Ezúttal robotporszívót, elektromos rollert és biciklit mutatok nektek. A termékek Európából jönnek, így gyorsan házhoz szállítják, ráadásul a vámköltségek miatt sem kell aggódnotok.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt
AliexpresskütyükXiaomi
írta: hajas2020.04.28.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt

Pénztárcabarát ajánlatok

Szinte kivétel nélkül mindenki szereti a Xiaomi termékeket, hiszen kiváló minőségük és alacsony áruk nagyon vonzó. Rengeteg mindent gyártanak, gyakorlatilag lehetetlen olyan kategóriát mondani, amire ne kínálnának saját alternatívát. Ebben a válogatásban olyan cuccokat hoztam el nektek, melyeknek az ára nem haladja meg a 7000 forintot.

Geekbuying válogatás
Amazfit Stratos 3Fiido D3GeekbuyingViomi V2 ProXiaomi Air 2S
írta: hajas2020.04.27.

Geekbuying válogatás

Így jól kezdődik a hét

Április utolsó hétfőjén is elhoztam nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A válogatásban találtok robotporszívót, elektromos biciklit, okosórát és TWS fülhallgatót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így gyorsan és extra költségek nélkül jutnak el a cuccok hozzátok.

Üssük el az időt egy kis gaminggel vol.3
#maradjotthoncouchgamingg2agaming
írta: Atika2020.04.27.

Üssük el az időt egy kis gaminggel vol.3

Couch gaming edition

A couch game kifejezés olyan játékokat takar, amelyek tartalmaznak lokális többjátékos módot és kellően szórakoztatóak ahhoz, hogy órákig lefoglaljanak. Ezzel feldobhatod az ellaposodott délutánokat, remekül szórakozhatsz a gyerekekkel és még a párod is jól fogja majd érezni magát, ha megtalálod a megfelelő címet. Megmutatok pár általam is kipróbált játékot, amelyek biztosan elnyerik majd a tetszésedet.

hirdetés